Şimdi Ara

Poco M3 Pro 5G, lansman öncesinde yüzünü gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Poco M3 Pro 5G, lansman öncesinde yüzünü gösterdi



    Poco markası orta fiyat segmentindeki ilk 5G özellikli akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Poco M3 Pro 5G olarak adlandırılan modelin yüksek kaliteli basın görselleri internete sızdırıldı.



    Ayrıca Bkz.Vivo Y12s 2021 tanıtıldı: Snapdragon 439 işlemci ve 5.000 mAh pil



    Cihaz piyasadaki mevcut Poco M3'e hayat veren Snapdragon 662'den daha hızlı bir işlemciyle gelecek. Sekiz çekirdekli bir MediaTek Dimensity yonga setinden bahsediliyor ancak şu an için bu konuyla ilgili çok fazla detay yok.



    Poco M3 Pro 5G, lansman öncesinde yüzünü gösterdi



    19 Mayıs'ta tanıtılacak



    Poco M3 Pro 5G ayrıca yüksek tazeleme oranına sahip bir ekranla karşımıza çıkacak. Yayınlanan görüntülere bakılırsa daha önce görmeye pek alışık olmadığımız türden, çarpıcı bir tasarımla piyasayada boy gösterecek.



    Akıllı telefon siyah, sarı ve mavi olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulacak. Fiyat etiketinin ise 280 dolar civarında olacağı bildiriliyor. Poco M3 Pro 5G'nin duyurusu 19 Mayıs tarihte gerçekleştirilecek lansmanda yapılacak.




    Kaynak:https://twitter.com/ishanagarwal24/status/1392446971156201473







  • Xiaomi arayüzü gerçekten kötü androidi en kötü kullanan markaların başında geliyor istediği kadar telefon çıkarsın yazılımsal bir çok hatalarını saymıyorum bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt
    3.5 yıldır xiaomi mix 2 kullanıyorum da merak ettim şu hataları bi saysana.

  • Jiabeas Junkie kullanıcısına yanıt
    Bende 1 yıl mi Note 10 Lite kullandım mesela ekran döndürme kapalı olduğu halde ekranın dönmesi bazı uygulamalarda gece modunun çalışmaması arayüzde donma vs.. şuan aklıma gelmeyen irili ufaklı hatalar diyeceksin başka markalarda olmuyor mu ben deneyimi paylaştım sen istersen 10 yıl kullan arkadaşım ben yaşadığım hatalara bakarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt
    O kadar çok hata var ki hangisini sayalım doğru diyorsun.mi Note 5 pro kullanıyordum poco x3 nfc aldım kesinlikle poco daha çok hata içeriyor. Sürekli bir Google play service deyip duruyor .hangi uygulamaya girsem Google play sevice çıkıyor program açılıyor sonra. Sürekli uygulamalar durduruldu hatalar vs vs.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilginç. hata yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun cidden mi note 3 ve mi 9 lite kullandım halen kullanıyorum cidden böyle önemli bir hatayla karşılaşmadım. ben olsam sıfırlarım. şu an eu rom'dayım haftalık rom kullanmama rağmen böyle bir hata görmedim daha.

  • Bu tip telefonları test etmeden niye çıkarıyorlar piyasaya insanların canını yakıyorlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Markanın ismi çok dandikmiş hissi yaratıyor.
  • Deve kadar logo var arkada. Kalsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jiabeas Junkie kullanıcısına yanıt
    2016'dan beri aralıksız Xiaomi kullanıyorum, 2 sayfa hata yazarım. Adam haklı. Verimlilik anlamında cidden kötü bir arayüz, çok oynamak veya custom rom falan atmak lazım verim alabilmek için.

  • Her gün başka bir telefon tanıtacaklarına keşke MIUI stabilizasyonu üzerinde çalışsalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mi note10 lite kullanıyorum.Yukarıda arkadaşın bahsettiği sorunların hiç birini yaşamadım.Gerçekten 10 numara telefon.Bundan sonra Xiaomi den başka telefon kullanmam heralde.

  • Poco m3 pro poco x3 nfc modele rakip ola bilir.ben 3 ay önce 64gb versiyonunu 800 lari~230 $ aldım şimdi 900lari~ 260$ oldu. Zamanında ucuz almışım, xiaomi telefon çıkarmak yerine miui arayüzünü optimize etse tam bir fiyat performans telefonu olur bütün xiomi telefonları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.