F7 Ailesine verilen güncelleme desteği beni çok mutlu ediyor şahsen. |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (40. sayfa)

-
-
Yaa gerçekten mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yine F7 ultra ve pro arasında kaldım yine. Yd alasım var ama tam olarak emin değilim hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer pil sizin için önemliyse kesinlikle f7 pro alın derim. Hatta f7 bile alabilirsiniz, yurt içi fiyatı bile gayet uygun ve Pro modele çok yakın özellik olarak. Ultra modelde kamera ve işlemci daha iyi evet ama fiyat çok fazla oynuyor ve pil zayıf kalıyor. Elite işlemci çok ta gerekli değil bana sorarsanız mobilde. Ama tabii karar sizin.
Teşekkürler. Oyun oynuyorum telefondan. Haliyle pil önem kazanıyor. Poco x6 pro var şuan yoğun kullanımda günde 2 kere şarja takıyorum.
-
Ben de f7 ile f7 pro arasında kaldım. F7 çok iyi geliyor gözüme tasarım olarak.
Arkadaşlar f7 pro ile aranıza katıldım. Şu launcher de 5x6 seçeneği için yapabileceğimiz bir yöntem yok mu ya?
Hayırlı olsun.
Maalesef. Tek yol BL kilidi kaldırıp root yapmanız ve modlanmış bir launcher kurmanız :)
Anladım hocam daha toplulukta 19. gündeyim sanırım 30 günü bekleyip öyle denicez kilit açmayı:)
Aslında çok gereği yok. Bu cihaz zaten stok olarak ta yeterli halde geliyor ve her özelliğin kilidi açık. Farklı rom ve root konuları insanın başını ağrıtabiliyor çoğu zaman. Ama yine de ben macera arıyorum ve uğraşmayı seviyorum diyorsanız benim gibi başka :)
Valla hocam bundan önce mi11 lite 5g vardı. Stok romda 4-5 saat süre alırken custom romda 7-8 arası alıyordum. Hyperos çok şarj yiyor. Ama şuan böyle devam sıkılana kadar:)
Biliyorum hocam normalde öyle zaten, heleki kısıtlama falan yaparsanız süre daha da uzuyor. Ama bu cihazda her nasılsa durum farklı. Ben birkaç custom rom denedim mesela (aosp hariç). Eu'da bile stoktan çok daha fazla bir şarj tüketimi vardı nedenini anlamadım. Ve sadece o da değil, rahatsız edici bir lag durumu da vardı beraberinde. O yüzden hiç bulaşmayın derim. Tabii aosp kullanmak isterseniz başka ve o konuda bu cihaz için fikrim yok henüz.
Ben biraz kontrol ettim sanırım daha doğru düzgün geliştirici yok bu cihaz için. Dediğin sorunları o yüzden yaşıyorsun sanırım. Google kamera paylaşımları bile yok. Bir kaç aya fiyat düştükçe geliştirici çoğalır daha iyice oturur telefon sanırım bu kadar kısır kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 4 Eylül 2025; 20:49:24 >
Evet olabilir. Ben şu an stok eea roma geçtim ve onu kullanıyorum bir süredir. Oldukça memnunum. Rootla zaten ihtiyacım olan ek bazı şeyleri kurdum; mi çevirici ve mesajlar gibi. Ek olarak modlu birkaç uygulama; launcher, app vault, güvenlik vb. Cihaz integrity sorunlarını da düzelttim tabii :) Son olarak bazı ek özelleştirmeler ve ayarlar yaptım işte klasik olarak, şu an mis gibi oldu :)
Hocam kilit açmadan kuruluyor muydu eea? Ve birde eu rom cikmadi mi henüz?
Hayır kilit açmadan hiçbir şekilde kurulmuyor maalesef. Eu çıktı ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum. Sorunları var eu'nun bile, özellikle pil ve lag açısından.
Hocam son olarak sence şöyle bir şey gerekir mi?
https://www.ciceksepeti.com/xiaomi-poco-f7-pro-kamera-koruyucu-9h-sertlik-temperli-cam-kcm84921926
Yani çizilmeyi önlemek için gerekli aslında ama gereksiz pahalı. Farklı sitelerde daha uyguna görmüştüm bir bakın isterseniz. Ya da kendiliğinden kamera koruyucu bölümü olan kılıflar var, onları tercih edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X