Şimdi Ara

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
29
Favori
14.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon arama çalışıyor arama yapıyorum ama kişiler kısmı kişi üstüne tıklayınca yine aynı yer geliyor. işlem için basılı tutup seçim yapıyor.

isme bastığımızda hemen acılmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 19 Ağustos 2025; 11:27:58 >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Ayarlar uygulamalar kısmında üç noktadan diğer ayarlarda varsayılan uygulamalar ayarı var. Orda arama kısmına bakar mısın hocam. Google olan seçili ise xiaomi olan seçiliyor mu bak, belki öyle çözülür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar, telefonu sırf denemek için 3.telefon olarak aldım (samsung ve apple amiral gemisi telefonlar kullanıyorum.)

telefondan oyunla işim olmaz bu sebeple gündelik kullanımda bataryasının bu kadar az gitmesini anlayamadım. 6500mhz batarya değil de sanki içinde 4000mhz batarya varmış gibi gidiyor şarjı. Telefonu sıfır ve tr garantili aldım.

sanırım tr garantili xiaomi ve poco alınmaz.. bu cihazları yurtdışı alıp içine eu-rom atmadan global romla kullanmak her türlü eziyet gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 20 Ağustos 2025; 15:1:7 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Kaç saat ekran süresi veriyor olctunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

wifi yoğun kullanıyorum henüz 4.5g yoğun kullanımını test etme fırsatı bulamadım ancak testlerdeki gibi tek gün yoğun kullanımım yok..

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]
  • Birkaç video izledim. 6bin 7bin diye satılsa da o performansı vermeyecek, teknoloji değişti kapasite arttı ama kullanım da fark olmayacak diyorlardı.

10 saat ekran süresi alan vardı, sizinkinde bir sıkıntı olmasın.

benimkinde sıkıntı olma ihtimali düşük hepsiburadadan sıfır aldım. batarya sağlığı %100 zaten.

o 10 saat ekran süresi alan arkadaşlar muhtemelen telefonun başından kalkmayan ve wifi açık aynı gün içinde 10 saat içerik tüketen arkadaşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 20 Ağustos 2025; 20:30:31 >
    Hocam ben 1 2 saat telefon görüşmesi, youtube, sosyal medya, 45 dk veya 1 saatlik without survival oyunu, müzik dinleme, stremio uygulamasından dizi izleme gibi gibi şeylerle, wifi ile yarı parlaklıkta 30 35 saat arası beklemede en az 10 saat veriyor. Ekran yenileme de varsayılanda. Yani telefonun başından kalkmama durumu gibi bir durumum yok ama telefon bence batarya konusunda sorun çıkarmıyor. Sadece beklemede mesela 9 saat beklemede 5 6 şarj harcıyor, bu hoşuma gitmedi. Yüzde 3 4 harcamalıydı bence.

• POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]
    Hala aynı seviyelerde. Gün içi hep mobil evde wifi. İş de sürekli wp sürekli resim ve mesaj ve sosyal media

• Eski kullanıcılar yardım istiyorum . Bu en üste bildirm kısmında sol köşede saat var onu kaldırabilirmiyiz.

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Root gerekebilir

• https://www.mi.com/tr/event/poco-carnival-2025/

POCO'nun 7. yılını doldurması sebebiyle Xiaomi bugün saat 18.00 itibariyle  Poco F7 yi (12-512) 6000₺ İndirim + 3000₺ kupon ile satın alabileceksiniz!

fiyat ne kadar iyi acaba? 23,000 tl ye gelecek sanırım

• deserteagle50ae kullanıcısına yanıt

İyiymiş ama stok Yok diyor :) yakında redmi note 15pro plus çıkacak 23999 veya aşağısına olur bence oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 22 Ağustos 2025; 18:23:54 >

sarı site al satçıları veya telefoncular paravan hesaplardan almıştır muhtemelen stokları.

arkadaşın beklediği gibi iki kupon birden geçmez muhtemelen 26k'ya satacaklardı 512gb'lık versiyonu. ben hepsiburadadan 512gb'lığını 30.749TL'ye uyguna aldım sanırken.. gerçeklerle yüzleşmek iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 22 Ağustos 2025; 18:20:44 >
  • bugün kaptık 1 adet :) ama ekstra 3000 tl kupon vermedi ve birikmiş puanı da kullandırmadı 860 tl lik puanım vardı

POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 23 Ağustos 2025; 18:12:5 >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

Evet ho. stokta yok diyor saat 18 de 1 adet günlük stok oluyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 23 Ağustos 2025; 18:30:37 >
  • global rom, tr garantili orjinal cihazda xioami'nin kendi orjinal "mi video" uygulamasında reklamlar kaldırılamıyor.. cihaz içindeki videoları bakarken uygulama reklamları çıkıyor her türlü.

bir de xioaminin kendi orjinal mail uygulaması yok sanırım.

xiaominin telefon ve sms uygulamasını da orjinal global rom'a resmi bir şekilde kurup adam gibi çalıştıramıyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 23 Ağustos 2025; 18:38:51 >

teşekkürler, poco f7 de kampanya boyunca günlük 10 stokmuş

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.