Şimdi Ara

Poco F4 Gt ve Redmi K50 Gaming [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar...Bu telefonun özelliklerini, kullanici deneyimlerini ,sorunlarini paylasabilecegimiz bir konu goremedim(hayret ettim) ve bu konu başlığını açmak istedim...Kullananlar sikintilarini ince noktalari bizimle paylaşırsa sevinirim. Poco F4 Gt ve Redmi K50 Gaming [ANA KONU]

Redmi K50 Gaming özellikleri

İşlemci: Snapdragon 8 Gen 1 (1×3.00 GHz Cortex-X2 & 3×2.50 GHz Cortex-A710 & 4×1.80 GHz Cortex-A510) – Adreno 730 GPU

Depolama ve RAM: 8 GB / 12 GB RAM – 128 GB / 256 GB Depolama

Ekran: 6.67 inç – AMOLED – 120 Hz yenileme, 480 Hz dokunmatik örnekleme hızı – Gorilla Glass Victus

Diğer: Fiziksel oyun tetikleyici, stereo hoparlör
    Arka Kamera: 64 Megapiksel f/1.7 geniş açılı – 8 Megapiksel f/2.2 ultra geniş – 2 Megapiksel f/2.4 makro
    Ön Kamera: 20 Megapiksel

Batarya ve Şarj: 4700 mAh – 120W hızlı şarj – 17 dakikada yüzde 100 şarj
    Bağlantı: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC
    İşletim Sistemi: Android 12 işletim sistemi ve MIUI 13 arayüzü

Boyut ve Ağırlık: 162.5 x 76.7 x 8.5 mm – 210 gram

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Poco F4 GT ve Redmi K50 Gaming: Oyun Severler İçin İki Güçlü Seçenek

Poco F4 GT ve Redmi K50 Gaming, oyun meraklılarına yüksek performans ve gelişmiş oyun özellikleri sunan iki güçlü akıllı telefon. Bu iki cihaz arasındaki temel farkları aşağıda bulabilirsin:

Teknik Özellikler:

• Poco F4 GT, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahipken, Redmi K50 Gaming, MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden güç alıyor.
    • Her iki cihazın da 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranları var.
    • Poco F4 GT, 12GB'a kadar RAM ve 256GB'a kadar depolama alanıyla gelirken, Redmi K50 Gaming, 16GB'a kadar RAM ve 512GB'a kadar depolama alanına sahip.

Oyun Performansı:

• "k50 gaming pubg kaç fps" araştırmalarına göre, Redmi K50 Gaming, PUBG Mobile oyununda yüksek grafik ayarlarında yaklaşık 90 fps sunuyor.
    • Poco F4 GT'nin henüz PUBG Mobile'da 90 fps desteği yok, ancak yakın zamanda güncellemeyle bu özelliğe kavuşması bekleniyor.
    • "redmi k50 gaming pubg kaç fps" aramalarında da benzer sonuçlar elde ediliyor ve cihazın PUBG Mobile'da yüksek kare hızları sunduğu belirtiliyor.

Fiyatlandırma:

• Poco F4 GT'nin Türkiye fiyatı yaklaşık 13.000 TL iken, Redmi K50 Gaming yaklaşık 10.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kullanıcı Yorumları:

• "k50 gaming yorumlar" incelemelerine göre, kullanıcılar cihazın yüksek performansını, uzun pil ömrünü ve hızlı şarj özelliğini övüyor.
    • Poco F4 GT de kullanıcılar tarafından genel olarak iyi karşılandı ve oyun performansı, ekran kalitesi ve hızlı performansı beğenildi.

Sonuç:

Hem Poco F4 GT hem de Redmi K50 Gaming, oyun severler için mükemmel seçenekler. Poco F4 GT, daha güçlü bir işlemciye ve daha fazla RAM'e sahipken, Redmi K50 Gaming, daha düşük bir fiyata geliyor ve PUBG Mobile'da halihazırda 90 fps desteği sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyuncuları üzmez. Tasarımı da hoş. Alana hayırlı olsun

• alalı 1 ayı geçti. cihaz çok iyi ama oyunlarda havanın da etkisiyle çok ısınıyor. soğutucu takviyesi yaptım çok farketti. onun haricinde malzemesi tasarımı çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Malum 8 Gen 1 bu konuda biraz kötü

• hiç dikkat etmedim, çünkü cihazı telefon olarak kullanmıyorum. sadece iç mekanlarda wifi'a bağlı, onda da mobile göre ağır oyunlar oynuyorum boost modunu açıp. pili haliyle çok daha hızlı sömürüyor. ama 20dkda tamamen doluyor cihaz.

genshin impact gibi oyunlarda her şey full iken işlemci 52 dereceyi, pil 40 dereceyi görüyor. soğutucuyla pili 34 dereceye, işlemciyi de 47 dereceye düşürmek mümkün oluyor. soğutucuyu biraz modifiye etme düşüncem var, oyun oynarken daha da düşünebilirim dereceyi diye düşünüyorum.

açıkçası günlük kullanım için alır mıydım bilmiyorum. samsung'un one ui arayüzünden sonra arayüz oldukça sıkıcı. customization seçenekleri yok seviyesinde. ama benim en cok ihtiyaç duyduğum app game launcher oldu. cihazda buna benzer bir uygulama var ama oyunları liste gibi göremiyoruz. her oyunu ayrı klasöre atmam gerekiyor ana ekranda. mesela bu samsung ve realme cihhazlarda çok daha iyi ayarlı. doğrudan oyun klasörü var.

benim almamdaki temel sebep tetikler oldu. bu tarz cihazlar çok sık çıkmıyor, aradan süre geçince de bulması zor oluyor. açıkçası benim çok hoşuma gitti oyunda kullanmak.

dediğim gibi one ui tarzı bir arayüzü olsa, harika bir cihaz olabilirmiş.

• 2 gunluk deneyimim...cihaz bence asiri isiniyor.. soğutmak icin destek almak şart...ekran suresi vs bakmiyoruz haliyle....sd 865 li op 8t den sonra performans olarakfark gormedim desem yeridir...Apex de onerilen orta ayarlarda 30 fpsarasi verdigini soyluyorgame center midir ne karin agrisi...kisacasi 15k verip redmagic 7s pro almadigima üzüldüm

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    amazonda yabancı satıcılarda soğutucu uyumlu kılıflar var. soğutucuyu aldığımda henüz satışta yoktu diye orijinal kılıfın arkasına delik açtım. Soğutucu magnetini deligin çevresine yerleştirdim. ara deliği de evde krom parça vardı makasla kesip iki kat yuvarlak parçayla doldurdum. araya çok fazla metal parça girmesine rağmen pili soğutmaya yetti. gel gelelim işlemciyi soğutmak biraz dert. şimdi alüminyum bir levha aldım. kendi kalıbında bir yerde kestirmeyi düşünüyorum. soğutucuyu doğrudan aluminyum levhaya vidalayıp, levhayı da bir şekilde cihaza sabitleme niyetim var. ne kadar farkedecek açıkçası bilmiyorum.

tower of fantasy son ayarlarda işlemci 53 dereceye çıkıyor ve çok fena fps drop yemeye başlıyor. bu arada enteresan durum cihaz 90fps e kadar çıkıyor bu oyunda normalde. gel gelelim cpu muhtemelen ısıdan dar boğaza giriyor. şöyle güzel soğutabilsek yağ gibi olacak bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poco M3 Pro 5G Ana Konu
    4 yıl önce açıldı
    POCO F2 Pro [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Poco X3 GT Ana Konu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. soğutucuyu sipariş ettim. bu cihazı ısınmaz hale getirecem bir şekil iş inada bindi

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Tsmc uretimi olmadan Snapdragon u sogutmak imlansiz gibi.

plus modelinde sanırım çözmüşler ısınma olayını. enteresan bir şey deneyeceğim soğutma yapmak için. çalışırsa burda da paylaşırım herkes faydalansın.

• bende k50 gaming alarak aranıza katıldım,s22 ultradan geçtim.

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, sizin deneyiminiz nasıl cihazla?

Hocam ciddi misin? Aslina bakacak olursak yanan cihazdan yanan cihaza gecmissin...Cihaz video kwai vs izlerken bile bariz ısınıyor.snapdragon samsunga bu islemciyi urettirmekle büyük hata yapmış

s22 ultra da öyle 5 dakika youtube facebook vb takılın hemen yanmaya başlıyor,biraz önce sattım s22 ultrayı 25bin'e kendim 23.750'ye almıştım.K50 gaming'i 8600'e aldım 16 bin küsür lira cebimde kalmış oldu bence iyi bir hamle yaptım,cihaz şuan kargoda yolda geldiğin de deneyimlerimi paylaşırım.

Hocam hayırlı olsun. Nereden sipariş verdiniz acaba K50 Gaming i?

• cihazı teslim aldım tek kelime ile muazzam güzellikte,120w şarj harika cihazın tetikleri pubg için nimet niteliğinde ekran şarj vb şuan için bir sorun gözükmüyor yakında detaylı bir inceleme paylaşacağım youtube'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malady M kullanıcısına yanıt
    Bizim bir arkadaş 9200 e veriyor sifir ayarinda var elinde 256 lik

• Bunlar kaçak fiyatlar değil mi?

• Arkadaşlar kaçak k50 gaming aldık diyelim hayatımda kaçak telefon almadım. mesela uygulamalara işcepe falan güncelleme geldi diyelim bunları farklı yollardan mı yapıyoruz ?

yada mesela heartstone indirip oynamak istiyorum farklı yollardan mı indiriyoruz? çok uğraştırıyor mu kaçak olması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 9 Eylül 2022; 15:4:20 >
  • hayır dediklerinizin bunlarla alakası bile yok,herşeyi nasıl yapıyorsanız aynı şekilde yapmaya devam ediyorsunuz IMEI kaydı çıkana kadar 4+4 8 ay kadar zaten kullanabiliyorsunuz o zamana kadar da imei kaydı çıkar zaten he diyelim ki hiçbir şekilde kayıt çıkmadı o zaman da cihazla sadece operatör arama ve SMS kullanamıyorsunuz ama wifi bağlantısı olduğunda internetten görüşme kullanma vb herşey evdeyken yaptıklarımız gibi devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.