Şimdi Ara

Pocket pc win ce türkce yapmanın yolu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben T-Mobile MDA II aldım windows ce almanca bunu türkce yüklemek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı aranızda.
    Varsa lütfen yardımcı olun

• internet sitelerini ve teknik servisleri araştırmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui Gon Jinn

arkadaşlar ben T-Mobile MDA II aldım windows ce almanca bunu türkce yüklemek istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı aranızda.
    Varsa lütfen yardımcı olun

hiç uğraşma kardeş bana sorarsan. git kvk.com sitesinde imate pda göreceksin o zaten senin ürünün aynısı onun orda türkçeleştirme cd si var onu al kurtar.
  • Sadece i-mate™ PDA2k ile uyumludur. i-mate™ (Pocket PC ile uyumlu değildir.)

Microsoft Pocket PC Phone Edition 2003 (second edition) İşletim Sistemi'ni ve PDA2k üzerindeki ana uygulamaları, Türkçeleştirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Bu sayede, kullanıcılar, “Ayarlar” bölümünden istedikleri dili (İngilizce veya Türkçe) seçerek, cihazin dilini değiştirme imkanına sahip olmaktadırla

Pocket PC ile uyumlu değildir malesef bu benim işime yaramaz dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui Gon Jinn

Sadece i-mate™ PDA2k ile uyumludur. i-mate™ (Pocket PC ile uyumlu değildir.)

Microsoft Pocket PC Phone Edition 2003 (second edition) İşletim Sistemi'ni ve PDA2k üzerindeki ana uygulamaları, Türkçeleştirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Bu sayede, kullanıcılar, “Ayarlar” bölümünden istedikleri dili (İngilizce veya Türkçe) seçerek, cihazin dilini değiştirme imkanına sahip olmaktadırla

Pocket PC ile uyumlu değildir malesef bu benim işime yaramaz dostum

olurmu orda iki adet cd olması lazım
    biri pda 2 biri de pda için ben almıştım kvk teknik servise sor ozaman ama ben parayla aldım hatta 33 milyondu
  • Sadece i-mate™ Pocket PC ile uyumludur. i-mate™ PDA2k ile uyumlu değildir
  • Pocket PC Türkçeleştirme CD'si

Sadece i-mate™ Pocket PC ile uyumludur. i-mate™ PDA2k ile uyumlu değildir.

pek yakında yazıyor satın alma tuşunun üstünde malesef dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.