Şimdi Ara

PO - BONUS = %5 İNDİRİM ( 100 TL ye )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BONUSTAN PETROL OFİS İNDE 100 TL LİK HARCAMAYA % 5 İNDİRİM . . .

PO yaz 3340 a mesaj at , 1 mayıs - 15 haziran 2011 ANLAŞMALI PO lardan .

kampanya kart bazında olup , en fazla 25 tl kazanılabilir ( 5 kez 100 tl yani ) , indirim ekstreye yansıtılacak ve aynı gün içinde ilk alıp kabul olacak.

Bonus Card sahiplerine indirimli alışveriş imkânı sunuyor
    - 1 Mayıs - 15 Haziran arasında Petrol Ofisi’nde tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt, otogaz veya madeni yağ alışverişi yapan Bonus Card sahipleri 5 TL indirim kazanıyor
    - Bonus Card sahipleri, SMS göndererek kampanyaya katılabiliyor

Türkiye'nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağlar şirketi Petrol Ofisi, Garanti Bankası işbirliğinde yeni bir kampanya gerçekleştiriyor. 1 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt, otogaz veya madeni yağ alışverişi yapan Bonus Card sahipleri, 5 TL indirim kazanıyor. Kampanyada Garanti Bankası Bonus, Paracard, Flexi, Money Visa ve TFKB Happy Card, Şeker Bonus, Deniz Bonus, ING Bonus ve TEB Bonus kartları kullanılabiliyor. İndirim için bu kartların Garanti Bankası POS'undan geçirilmesi gerekiyor.

Kampanyaya katılmak için kampanya süresince Garanti Bankası kart sahipleri PO yazıp 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280’e, Şeker Bonus sahipleri 7353’e, ING Bonus sahipleri 2205’e, TEB Bonus sahipleri Turkcell için 4766’ya, Avea ve Vodafone için 05327524766’ya, Türkiye Finans Happy Card sahipleri 2442’e SMS gönderiyor. Kampanyaya Flexi Card'la katılacak olanlar ise EVET PO yazıp kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS yolluyor. Flexi Card’lar için kampanya katılım kısa mesajının Petrol Ofisi sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacak.

PO - BONUS = %5 İNDİRİM ( 100 TL ye )

• şimdi opet maximum zamanı artı world temassız artı world bp

bonusa
  • Bonus un yeni bir kampanyasi basladi;

31 mayis 2011 e kadar 5 kez 100 TL benzin alin ve 30tl bonus kazanin.

BENZİN yaz 3340 a mesaj yolla.

Bonus puan 7 Haziranda yuklenip, 14 haziranda silinecek.
  • sms niye yolluyorum anlamak mümkün değil. yapacaksan bi hayır....YAP YANİ
  • ben 3 kez 100 liralık akaryakıt aldım 3*5=15 lira kartıma yatmış.internet şubesinden baktım.
  • şuanda KAMPANYA total istasyonlarında + garanti bankası ile , PO larda İŞ BANK ile devam ediyor. ( sms ile katılabilirsiniz )

ancak en avantajlısı;

finansbank 5x100 = 50 tl ve shell + YKB + money card = 4x100 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.