Şimdi Ara

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum sana bir tavsiye, sağda solda donanım bilgim var falan diye gezinme çoluk çocuğa rezil olursun, işin acı tarafı farkına bile varamazsın rezil olduğunun.
    Fiyat konusunda ise arkadaş satmış olduğu için artık baltalama olmayacağından kendi fikrimi belirteyim, ben de 40-41 civarı kendi adıma faturalı ve garantili sıfır 5070 ti varken 37-38 e garantisi bitmeye yakın 4080 almam ama bu 5070 Ti 4080'den güçlü demek değildir ve satıcının istediği fiyat absürt olmadığı sürece kendi bileceği iştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam kusura bakmayın ama satıcının kendi belirleyeceği iştir demek burayı forum olmaktan çıkartır bu birincisi. 2.si dediklerimde haklı olduğumu belirtip birşey bilmediğimi rezil olduğumu yada olacağımı söylüyorsunuz. Sizi donanım bölümünde yardım tavsiye konularında görmek isteriz engin bilgilerinizden faydalanalım forumca hem böyle yırtık çoraptan çıkar misali boş postlar atmanızdan iyi olur.

Zaten yazıyorum donanım bölümünde, önceden çok daha fazla yazardım, bu konuda da bilmeden boş boş konuşuyorsun. Dediklerinde haklısın demedim, dediğin bir konuya katıldım ama katılma sebebimiz de tam olarak aynı değil. Attığın inceleme videosundan hangi kanalları takip ettiğin belli, o yüzden kafamda senin ne kadar bilgili olduğuna dair şüphem yok, bilgili falan değilsin. GamersNexus, HardwareUnboxed, DigitalFoundry, Der8auer gibi kanallara gir biraz bak bir şeyler öğrenmiş olursun, bilgi seviyen artınca da daha rahat muhabbet edebilirsin burada bir şeyler bilen insanlarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kapak olsun diye video paylaşmadım ama sesi olduğun yerden buralara kadar geldi. Senin tabirine göre herkes al satçı misal o 4080 yüksek ihtimal 25-30k arasına alındı ve şuan daha fazlasına 2.el olarak satıldı. Sendeki beyni kuşa taksak ters uçar. Fiyatları ben değil yeni teknolojiyi sıfıra satan firmalar belirliyor. Bu arada bende aynı soruyu soruyorum SEN KİMSİN? Evet fiyat denetçiliği bana kaldı. Bu kadar kelamı keşke sistem tavsiye yardım konuları hakkında yazsanız keşke.. Bu arada burası forum sık sık gittiğin manikür pedikür salonu değil hitap ederken dikkat et canım falan hayırdır?

Bu arada burası 2.el satış bölümü yani öncelik fiyat. Teknoloji tartışması yapmıyoruz burada ucuza alıp pahalıya mı satacaksın gibi kelimeler geldiği için video vs paylaşımı yaptım. Sonuç olarak aralarında 2k fark varsa 2.el 4080 yerine sıfır 5070ti almak herkes açısından doğru olandır. Sonuç olarak dediklerimde haklıyım. Sizi rtx 50 serisi ana konusu var orada görüşlerinizi belirtmenizi bekleriz.

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-50-serisi-ana-konu--159665988-810

Ikincisi mfg x4 olayi. Fps 4 kat artirmak meziyet mi? Input lagi ayri sorun, ghostingi ayri sorun. steamde 3.5 dolara lossless scaling var aç fgx2 yi uzerine de lossless scalingde 2x yap al sana 4x fps artisi. Gercek fps ile cakma fpsleri birbirine karistirmayalim.

Madem arkadaş 4080 5070ti den daha ucuz olmali diyor bu fps farkindan dolayı, o zaman 4090lar neden 70 80bin bandinda? 5070 ti 4090'a mfgx4 ile fark koyuyor satsinlar 4090 i da 40 bine hadi o zaman.

Rtx 4080, 5070 tiden saf guc olarak %5 daha performanslidir. Dlss 4 destegi de var bariz performans artisi dlss 4 ile de saglandi. Görüntü kalitesinde de bariz duzelmeler, saf fps artisinda bile gozle gorulur değişim oldu.

Rekabetci oyunlarda zaten dlss mlss yok oralara hic girmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DaViLeX kullanıcısına yanıt

Sonuç olarak hocam 2-3k ucuza garantisi bitmek üzere olan 4080i mi tercih edersiniz yani?

Hocam cogu oyunda 4080 daha iyi performans veriyor ama buna ragmen ben sahsen vermem ama verene de satana da niye aldin sattin demem. 2bin 3bin de az miktarlar degil

Sifir 5070 ti, gddr7 falan yeni teknoloji bunlar onemli artilar. Ama konuya giris sekliniz bence yanlış. Mfgnin daha yol almasi lazim.

Bu şahıs, kendisi hariç herkes rezil olduğunu belirtiyor ama bu çocuk kesinlikle rezil olmadığını anlatmaya çalışıyor.

Ben bu çocuğun komedyasını görünce keyifleniyorum. O ise her yazım da ağzından salyalar akıtarak sinir krizi geçiriyor. Daha da keyifleniyorum.

O kadar cahil biri ki, daha neyin ne olduğunun farkında bile değil. Kudurmuş şekilde kartı alamadı ya, çıldırıyor. Kafayı yemiş durumda kendisi. Teknik bilgi ile çocuğu dövdük, yetmedi üstüne beton serdik halen kolunu kaldırıp "ama öyle değil ki" diyerek devam ediyor. Zaten okumamış, kör cahil tayfanın olayı bu.

Sen istediğin kadar ağla, dövün, parçala. Her zaman bu başlıkta olduğu gibi birileri gelir seni alabora eder, rezil eder kalırsın öyle.

İstediğini yaz, engelle  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 7 Mayıs 2025; 15:13:3 >
    VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR: 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W

• DaViLeX kullanıcısına yanıt

Mfg zaten daha da yol alacak güncellemelerle vs. maalesef ki yalnızca Blackwell mimarisine özel bir teknoloji olacak kalacak. Yani sadece RTX 5000 Serisi ekran kartları faydalanabilecek. Sonuç olarak tercihiniz 5070ti değil mi?

Fg x2 de bile halen sikintilar bozulmalar var ornegin ac shadowsta x2de kamera sag sol asagi yukari olunca karakterin sinirlarinda kaymalar oluyor belli oluyor yakindan. Ben rtx 5080de denedim mfgyi, mfgx4 bi cyberpunkta siritmamis. Çoğu oyunda fgde bile sikinti varken mfg ne olur bilemiyorum. Sorunuza gelirsem iki ekran karti arasinda durumum varsa uzerine koyabileceksem 5070 ti alirim tabiki ama yeri gelir elinde o kadar paran olur uzerine koyamazsin 36ya baglamaya bile calisirsin neticede anlasirsin alirsin 4080i. 37 veren 40 verir diye bir sey de yok. Herkesin durumu ayni minvalde degil

Asus pro art 4080 garanti bitimine 5 ay kalmis 45500 tl, zotac 5070 ti solid 1 aylık 5 yil garantili 41900 tl. Hatta ilan sahibi mfg ile 4080den 2 kat performanslidir falan da demis. Ama fiyatlari goruyorsunuz. 5070tinin fiyatina isyan eden de olmuş. Asus da olsa 4080 4080'dir ustelik biri 5 yil garantili digerinin garanti bitimine 5 ay var.

Aşırı iyi fiyata satmissiniz sizin için güzel bir ticaret olmuş 15-25 filan tabi tam oluculuk ama garantisiz pny duz4080 hakkı 32 gibi.Garantili rtx4080 bulmuştum 35 e.5 ay garantisi kalmış rtx4080 e 35 vermek pek mantıklı gelmemişti.

Hocam eyvallah çok sağol, şöyle senin yazdığın gibi delikanlıca, mertçe, yiğitçe yorumlara can kurban. Ben zaten farkındaysan kimseye ben 37'ye sattım, altına vermeyin gibi bir söz söylemedim. Benim lafım bana özel mesajdan 16 bin, 25 bin gibi fiyatlar teklif eden ölücülere, onlar da kim zaten iyice belli oldu konuda, kesinlikle muhatap alınacak kişiler değil. Bu kişilerin niyet farklı, bu konudaki gibi 10 kişiyi bırak 100 kişi, 1000 kişi "yanlışın var, kendini rezil ediyorsun" dese de umurlarında değil, yüzsüzlüğü ele almışlar. Bunun gibi kartları ölü fiyattan kapatıp al-satçılık yapmak, oturduğu yerden para kazanmak, bir kendini akıllı zannetmek dışında bir olayları yok. Ben zaten hiç aldırmıyorum. Kartı benden alan arkadaş whatsapp'dan "sıfır diye satsan olurmuş, ben hayatımda bu kadar özenli kullanışmış 2. el eşya almadım, performansı ve sıcaklığı da beklediğimden daha iyi çıktı" diye mesaj attı. Bana bu yeter. Özellikle 1080p'de Valorant, Counter-Strike vs. yüksek FPS gerektiren oyunları oynayan rekabetçi arkadaşlar 5800x3D tarzı işlemciler ve rtx 4080 gibi kartları tercih ediyorlar. Evet Frame Generation güzel bir teknoloji ama az da olsa latency artıyor, bu tip oyunları üst seviyede oynayan arkadaşlar FG/MFG olmadan en yüksek FPS'yi almaya çalışıyorlar ve onlar rtx 4080'in bu spesifik konuda rtx 5070ti'dan daha başarılı olduğunun farkındalar. Benden 37'ye aldı diye arkadaşı ahmak ilan ettiler burda ama kendisi durumun oldukça farkında, çok bilinçli bir şekilde, özellikle temiz olduğunu ve benim güven verdiğimi de hesaba katarak bu fiyatta anlaştı. Sanıldığı gibi saf birini keklemiş falan değilim. 36 hatta 35'e bile bırakacaktım kartı ama şu donanımhaberde inan düzgün bir insan gelip bu rakamları teklif etmedi, sahibinden'e de aynı ilanı 39'a açmıştım. 2 bin lira düşünce fiyattan arkadaşın da işine geldi benim de. Burdaki şark kurnazı çakal çukal takımı da işte benden alanı enayi, beni de kazıkçı ilan ettiler kendi kafalarınca. Olay bundan ibaret.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.