Şimdi Ara

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ediyorum uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Çocuk “2 kat fark” diye ortaya video sürüyor, ama o video resmen kendi kalesine roketli gol. Hani dense ki “nasıl kendini rezil edersin 101” dersi, bu video final projesi olur.

Tekrar söylüyorum: Kanıt getiriyorum diye kendi ayağına sıkman ayrı komedi. Gerçekten senin gibisi nadir bulunur. Koleksiyonluk cehalet örneğisin.

Allah sana da uzun ömür versin; rezilliğini daha çok görüp eğlenelim diye herhalde.

Senin bu foruma geldiğin dönemde ben buralardaydım. Sen o zamanlar portakalda vitamin, Youtube'da reklamdın. Şimdi çıkmışsın kanıt getiriyorum diye... Bir zahmet o videoyu önce kendin bir izle. İzle de ne kadar gülünç olduğunu sen de fark et belki. Ama zor. Çünkü anlamak için en azından temel işlemci gerekir, seninki hâlâ BIOS ekranında.

VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR: 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

4.58 den SS aldım bak bakalım ne varmış??

aaa 5070 ti kendine %100 fark atıyor gördün mü? nasıl oluyor yaaa? şimdi kendi içinde çelişen bu videoyu mu referans alacağız senin fiyat politikana uyumlanmak için?

bu durumda hangi 5070ti a 40 bin verebiliriz, bu işin gurmesi olarak aydınlatsana bizi...

başka bir testte 4080 de 68 FPS alıyor Dlss 3.5 le, adam ekranın altına yazmış hangi görüntü teknolojiler açık. bunu baz alalım 68 den 106 FPS e fark %55 lik fark oluyor.

hadi senin dediğin video olsun yine gönlün kalmasın, 57 den 103 e %80 fark oluyor oda neredeyse %100 demek değil. iddaan buysa işin gücün algı demektir.

Forumun ne olduğunu öğrendin mi şimdi, sen yokkken biz buradaydık. git kumda oyna sen

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF VertoGraphics Technologyyoutube
    Unboxing the RTX 5080 & 5090: https://t.me/+wrz0hHjOPUE5ZTli Today I'm testing Nvidia GeForce RTX 5070 12 GB + DLSS 4 vs RTX 5070 Ti 16 GB + DLSS 4 vs RTX 4080 16 GB + DLSS 3 vs RTX 4090 24 GB + DLSS 3 in 11 Games in 2160p Resolution! Games: 00:00 - Black Myth Wukong | RT Ultra, DLSS 4, Multi-FG ON 00:50 - Avatar Frontiers of Pandora | DLSS Q, FG OFF 1:47 - Alan Wake 2 | RT Overdrive, DLSS 4.0 Multi-FG ON 2:40 - Cyberpunk 2077 | RT Overdrive, DLSS 4.0 Multi-FG ON 3:37 - RDR2 | DLSS Quality 4:36 - Atomic Heart | Native 4K, RT OFF 5:04 - The Witcher 3 | RT Ultra, DLSS 4, Multi-FG ON 6:02 - Forza Horizon 5 : Native 4K, RT ON 6:59 - Hogwarts Legacy | RT Ultra, DLSS 4, Multi-FG ON 7:57 - Assassin's Creed Mirage | Native 4K 8:53 - Starfield | DLSS 4, Multi-FG ON System: GeForce RTX 5070 12 GB / RTX 5070 Ti 16 GB / RTX 4080 16 GB / RTX 4090 24 GB AMD Ryzen 7 9800X3D ASUS ROG STRIX X870-I GAMING WIFI Kingston FURY Beast Black 32 GB DDR5 6000MHz SSD M2 Samsung 990 Pro 7450 MB/S 2TB be quiet! STRAIGHT POWER 12 1200W
    https://www.youtube.com/watch?v=aWVHpOz56uY

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto

• mageji kullanıcısına yanıt

uzun zamandır eğlenmiyordum bu forumda[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto 

iyi geldi

satılık 4070ti ım vardı, onunlada bi kasa daha yapayımda kumda oynayan bir gariban görürüsem hediye ederim. sevaba gireriz.

DLSS 3.5 ama olsun, nasılsa garibandır cyberpunk alacak parası olmayacağından sorun olmaz anlamaz farkı dimi?[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto 

Ben bayağı eğleniyorum şu mesajları okurken. %100 fark iddiasının yanlışlığını çıkarırsak sanırım, konu içerisindeki kartın daha pahalı fiyatlara satılması gerekiyor galiba. Ben ikna oldum, 4080 yerine 5070 ti alıcam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Uzun zaman sonra kumdan çıkıp aramıza geldiğin için sevindim baya eğlendirdin şahsen beni. Ama hala kafan kumda kalmış. %80 farka %10 bile fiyat farkı yok konu olan 2 ürün arasında ve biri 2.el diğeri sıfır. Yeterince eğlendik kendi arkadaşlarınla kuma dönebilirsin şimdi.

Fiyat konusu ayrı hocam. gelirsin dersin hocam fiyat yüksek gibi revize edilmesi iyi olur eyvallah.

adam yalan yanlış bilgi ile malını kötüleyip ucuza almaya çalışıyor.

bana özelden yazdı 4070ti fiyatı yüksek şöyle böyle diye, galax ın 5070 ini örnek gösteriyor eyvallah dedim oralı olmadım.

yukarda galax'a PYN ye laf ediyor asusla bir tutulmaz falan diye. ama bendeki asus tuf gaming e gelince galax şu fiyat hojjammmm, böyle iki yüzlüleri ifşa edeceksinki millet bilsin.

karta ihtiyacı yok ama ya tutarsa diye %30-40 ucuza verirsen düşünürüm diyor.

baktım bu arkadaşın ilana da dadanmış gerekeni yaptık.

fiyattan banane isterse 4080 de 100bin TL desin.

alacaksam arar adam gibi konuşurum, anlaşırsam alırım.

bu tiplerin zihniyeti belli, kötüle ucuza kapat, başka yerde kendin sat fahiş fiyata.

senin kafan dahada karışmış olması lazım lakin 5070 ti kendinden %100 daha fazla performans veriyor. hangi 5070ti i alacaksın?

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

senin hala konuşmaya yüzün var mı?

sana kuyruklu yalanlarınla iyi forumlar

Hocam seninle yüzyüze de tanıştık fakat yaptığın her hareketle kendini rezil ediyorsun. Bence yapma.

rezil derken hocam ayen beyan belli biri 50-55 fps veriyor garantisi bitmiş kart diğeri 100 fps veriyor sıfır yeni nesil gddr7 bellekli kart. fiyatları aynıysa 4080 daha mı iyi oluyor ne rezilliği var burada? 5070le mukayese etsem doğru ama kart 16gb 5070ti bellekten yanada sıkıntı yok bu dediğim fpsler 4k da olan fpsler işlemci limitine filan takılmadan net FPSler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 4 Mayıs 2025; 22:6:43 >

konu burada 4080 kötü demek değil 2si aynı fiyat olamaz demek ama anlıyorum ki sizde bunu anlamamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siicario -- 5 Mayıs 2025; 23:22:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siicario kullanıcısına yanıt

Niye satttığım fiyattan bu kadar rahatsız oldunuz, kimse piyasasını bilmesin, siz de insanların kartına bedavadan konabilin mi istiyorsunuz ? Hani şu mesajınızın altında yatan anlam nedir açık açık söyleyin de bilelim. Ben burda kimseye 33-34 bin liraya sakın satmayın diye bir ifadede mi bulundum ki böyle bir mesaj atıyorsunuz. Ya işiniz gücünüz yok ya da işiniz gücünüz burda ölücülük yapmak olmuş. Alanı ve satanı memnun eden bir fiyatta anlaşılmış ki kart el değiştirmiş, neden referans alınmasın fiyat, gayet de alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ilk mesajı böyle yazsaydınız keşke, benim açımdan bu şekilde yazılan bir mesaja itirazım yok. Bu üyeyi tanımam etmem. Konu sahibi de garip bir iddia içerisinde bulununca ister istemez cevap yazıyorsun. Mal kötülemek, yanlış bilgi vermek falan bunlar aciz işler, ifşa edilsin. Zaten forumun ikinci eli de şu sıralar bir garip. Fiyat kısmına katılmıyorum. Fiyat kısmına istediğim fiyatı yazmakla, ucube fiyatlar yazmak arasında fark var. Satmak isteyen insan yazar düzgünce fiyat, sonra konuşulur anlaşılır veya anlaşılmaz. Sonrada buraya gelip “Ey forum ahalisi ben kartı bu fiyata satıp birisini kekledim. Sizde yapabilirsiniz.”, denmez. Gerisine katılıyorum.

Benim merak ettiğim buraya forumda, sahibindende veya Modart’ta paylaşılanları örnekler versen konu sahibi mesajlarını silip susacak mı acaba ? Bence konu sahibi kartı çok ucuza satmış, 50k’dan aşağı verilmemesi gerekir. 38 bin lira ölü fiyat hocam, referans olmaz ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 6 Mayıs 2025; 9:17:59 >
  • Aklı başında üyelerin yaptığı değerli yorumlar için teşekkür ederim. Bu ekran kartı görünen o ki benim için oldukça bereketli olacak. Şahsı zaten tespit ettik ama dün avukatım forum yönetiminden, delil olarak kullanmak üzere, hakaret eden şahsın IP numarasını isteyince mesajları da silmişler. Türk Ceza Kanununun 125. maddesini acı yoldan kavramış olacak şahıs. Bana da avukat masrafları çıktıktan sonra 2-3 ekran kartı bedeli tazminat kalır tahminen. Herkesi kendileri gibi işsiz güçsüz sanıyorlar heralde, öğrenir artık adresine ihtarname gelince...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.