Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Sarı site üzerinden beyfendi bir arkadaş aradı, hal hatır sordu, fiyat en son ne olur dedi.
20 dk sonra kapımdan 37 bin liraya aldı. Hayrını görsün.
Burdan 25 bin, 16 bin falan teklif eden arkadaşlara da selam olsun.
Referans olarak kalması için özellikle silmiyorum ve değiştirmiyorum fiyatı.
Hocam sana ölü fiyat teklif edenler ayrı ama sende çok ahım şahın uygun bir fiyata vermemişsin. Garantisinin iki yıl olduğunu varsaydığım kartı nakit olarak 37k’ya satmışsın, 5070 ti’ler 40k’nın biraz üstünde dolaşıyorlar. Neredeyse denk kartlar garantisi de yanında artısı. Kişisel fikrimdir, baltalama amacı falan yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 2 Mayıs 2025; 0:43:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5070ti dlss 4 le birlikte %100 fark koyuyor nerdeyse ve sıfır olarak alıyorsunuz sizin adınıza faturalı oluyor falan filan neyse herkese iyi forumlar
-
Garantisiz kartı bu fiyata gerçekten sattıysanız büyük başarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togiee -- 2 Mayıs 2025; 12:29:46 > -
hocam senin başka işin gücün yok herhalde, her 4000 serisi ilana ya yorum yazıyorsun yada ilan sahibine özelden yürüyorsun anlaşılan.
5070ti nerede 40K örnek ilan ver bakalım belki faydalanan olur.
birde çok merak ettiğim 5070ti nerede ve nasıl 4080 den %100 daha çok performans veriyor örnek inceleme varsa link atarmısın?
DLSS 4.0 dolamışsın dilini de hangi oyunlarda kullanıyorsunuz dlss'i? sen kullanıcı olarak dlls i ne kadar kullanıyorsun merak ediyorum...
mesela online rerkabetçi oyunlarda kullanan var mı? PUBG, COD gibi...
-
kusura bakma da pubg oynamak için kimse gidip 4080 almıyor burası forum ve bilmeyen insanları bilgilendirmek herkesin olduğu gibi benimde görevim. 40k lık ilanda burda https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-16-gb-1242445104/detay
şimdi sende kime kaçtığını paylaş bakalım. kim almış bu 38kya bu kartı görelim. sonrada bohçanı topla sarı siteye geç aradığın sazanları orada bulursun
-
kartı satan ben değilim, şiraze kayınca kime sallayacağını bilememişsin.
ne oynamak için alıyor insanlar ekran kartlarını? hangi online oyunda frame generation kullanıyor, +fps in ne gibi eksisi var biliyor musun acaba? bu arada %100 performans konusunda paylaştığını göremedim henüz. milletin ilanlarında aslı astarı olmadan sallıyorsun hele bi açıklama bakalım şu konuyu?
5070ti neden 1 haftadır satılmamış. onada mesaj attın mı 42 şu kart var perfomansıda bundan %100 iyi falan diye?
-
dlss 4 4080 kartlarda da var. sen önce multi frame gen ile dlss 4 arasında ki farkı öğren.
multi frame gen ise her oyunda yok. yavaş yavaş oyunlara ekleniyor da, 5070 4090 kartından iki kat hızlı diyen deri ceketli jensen ile şu dediğin arasında fark yok.
gördük 5070'i 4090 karşısında ki garabet duruşunu.
4080 gayet iyi karttır. fiyatta gayet normal arkadaşın. satmış zaten. hayırlı olsun.
-
konu dlss4 yada multi frame değil konuyu çok yanlış anlamışsın. aynı paraya 1 i sıfır yeni model ve 2 kat fps veren 5070ti var yine aynı paraya 2.el garantisi bitmek üzere olan 4080 mevcut. sizde 37k+ a 4080 pny gainward galax markalardan birini alıyorsanız sizinde aklınızdan zorunuz vardır. he fiyat 30k olur sesimizi çıkartmayız. 1 delille 40 alimi yendim fakat size 40 delilde getirsem yenemem. saygılar iyi forumlar
-
Birader, DLSS 4 konusu değil diyorsun ama konuyu sen açtın. Beyin filtresi mi takılı sende? Hem ateşi yakıyorsun hem "ortam niye ısındı" diyorsun.
Ve evet, adam isterse 50'ye satar isterse 5'e. Sana ne? Almak istemiyorsan geç git. Her ilan altına yorum yapma zorunluluğun mu var? Forum senin babanın çiftliği mi? Satış senden izin alarak mı yapılacak? Gerçekten merak ediyorum, kartı sen mi almak istedin de içinde kaldı bu kin? hayırdır?
Fiyat konusuna gelirsek, gayet normal. Ne zannediyorsun? 5070 Ti, 4080’den iki kat hızlı falan değil. Bu nasıl bir uydurma? Ne okudun, ne izledin de böyle bir sonuca vardın? Hiçbir teknik bilgin yok, ama her şeye fikrin var. Vallahi pes.
Oyun dünyası sadece MFG değil. MFG’siz 4080 zaten canavar gibi kart. Her şeyi MFG’ye bağlayanlara da ayrı ayar oluyorum. Gözlük tak, belki çözersin olayı.
Satana da alana da laf etmem. İkisi de kendi mantığıyla hareket ediyordur.
4080'den 5080’e geçilir mi? Evet geçilir, parası olan geçer.
5070 Ti varken ikinci el 4080 alınır mı? Evet alınır, temizse neden alınmasın?
Ama illa bir şey demek istiyorsan git aynaya konuş, forumdaki insanları meşgul etme. Zaten fiyatlar saçma, biri düzgün ilan açmış, ona bile laf ediyorsun. Gerçekten bravo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 4 Mayıs 2025; 12:17:26 >
-
- biraderin değilim ne çabuk sizden sene geçtiniz. 2.si konunun önceliğinin fiyat olması.(1i 1.5 yıllık eski nesil kart diğeri sıfır son model kart) kartları kıyaslarken kullanılan teknolojiler sonraki konulara geliyor. hiçbir teknik bilgim yok copy paste yapıyorum hepsini. hatta chatgpt ye soruyorum o cevaplıyor. sizsiniz kralsınız en iyisini siz bilirsiniz. bir önceki mesajımda söylediğim gibi 1 delille 40 alimi yendim 40 delille sizi yenemem iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 4 Mayıs 2025; 12:33:27 > -
Bak canım kardeşim… Sana güzelce anlatacağım çünkü belli ki kimse bugüne kadar açıklayıcı şekilde konuşmamış. Karşımdakinin üslubu neyse, ben de ona göre konuşurum. Sen yerin yedisinden geliyorsun belli, ben de aşağı inip oradan karşılıyorum seni. Merak etme, seviyeye göre servis yapıyoruz.
Teknik bilgin yoksa, ağzını da açmayacaksın. Bu kadar net. ChatGPT’ye gitmişsin, sıfır bilgiyle bir şeyler soruyorsun. O da haliyle sana senin seviyende cevap veriyor. Ne verdin? Hiçbir şey. Ne aldın? Cevap bile değil, tokat yedin haberin yok. Dilersen bundan sonra şekilli anlatırım sana, üçgenle mi olur, çöp adamla mı olur bilemem artık.
Ve evet, hâlâ anlamadıysan tekrar söyleyeyim: Sana ne milletin koyduğu fiyattan? Kimsin sen? Forumun tapusu sende mi? Yönetmelik mi yazıyorsun gizlice geceleri?
Bana kalırsa bu kartı sen istedin, vermeyince kudurdun. Sonra da geldin burada içini döküyorsun, sanki bizden dert ortağı arıyorsun. Yorumların o kadar belli ediyor ki derdini.
Konu benim için bitti. Okuyan herkes senin ne olduğunu anladı. Kendini rezil ettin, bize bir şey olmadı. Bir daha o koca sıfır olan teknik bilginle gelip başkasına ahkâm kesme. Çünkü bir gün biri çıkar, tozunu alır. Ne olduğunu anlayamazsın, “Ne oldu ya şimdi?” diye sağa sola bakarken forumun zeminine kazınmış halde bulursun kendini.
-
Konudaki kartı konu sahibinden daha çok savunuyorlar komedi.
Ben teknik kısmını, fiyat kısmını, garanti kısmını ikinci el kısmını yani komplede komplesini merak ediyorum. Tozumuzu alalım, eskimeyelim, güncel kalalım. Konu sahibine de rahatsızlık olmasın, yeni konu açalım oradan devam edelim. Bekliyorum cevabı.
Nerede yazıyor 2 kat performans bi cevap ver hele
Yalan yanlış bilgilerle insanların satışlarını manipüle edip fiyat kırmaya çalışıyor, ucuza aldığınız kartları da kimlere kaça satıyorsunuz nerelerden satıyorsunuz Allah bilir.
Bana bi kanıt sunarmısın, hala utanmadan yalan söyleyip, yanlış bilgi ile algı oluşturmaya çalışıyorsun.
Birde utanmadan forum burası doğruyu yazarız diye naval okuyorsun, ama aynı yalanı yazmaya devam ediyosun.
Forımculuk senin gibi yalancıları deşifre etmektir.
Bana kanıt hadi 5070ti ın 4080 den 2 kat fps performansı verdiğine dair?
Bekliyorum hala yanıtını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam boşuna bekleme, o yanıt veremez. Çünkü verecek cevabı yok. Belli ki kartı almak istemiş, alamamış... Şimdi de “nasıl karalasam da içimi rahatlatsam” kafasında klavyeye abanıyor.
Bu arkadaşın ve onunla aynı frekansta gezenlerin ortak bir özelliği var: Cehaletlerini kusursuz şekilde sergilemek. Başka bir dertleri yok. Bilgi yok, mantık yok, ama saldırmakta üstlerine yok. Tam “ben buradayım, beynim evde kaldı” diye bağırıyor yorumları.
Böylelerini ciddiye alırsan, sen de aynı çukura düşersin. O yüzden bırak kendi kendine kudursun. Biz izliyoruz, o kendini parçalasın.
-
Testing Gamesyoutube
GeForce RTX 5070 Ti 16GB MSI Gaming Trio vs GeForce RTX 4080 16GB Buy MSI RTX 5070 Ti - https://msi.gm/SD7F7C3C Ad - 0:00 Games : Horizon Forbidden West | 1440p - 0:52 Horizon Forbidden West | 4K - 1:39 God of War: Ragnarök | 1440p - 2:27 God of War: Ragnarök | 4K - 3:14 CYBERPUNK 2077 l 1440p - 4:00 CYBERPUNK 2077 l 4K - 4:44 Kingdom Come Deliverance 2 | 1440p - 5:29 Kingdom Come Deliverance 2 | 4K - 6:18 Forza Horizon 5 l 1440p - 7:04 Forza Horizon 5 l 4K - 7:42 Microsoft Flight Simulator 2024 | 1440p - 8:22 Microsoft Flight Simulator 2024 | 4K - 8:59 S.T.A.L.K.E.R. 2 | 1440p - 9:36 S.T.A.L.K.E.R. 2 | 4K - 10:27 Silent Hill 2 | 1440p - 11:14 Silent Hill 2 | 4K - 12:05 Ghost of Tsushima | 1440p - 12:55 Ghost of Tsushima | 4K - 13:28 Black Myth: Wukong | 1440p - 14:06 Black Myth: Wukong | 4K - 14:46 System: Windows 11 Ryzen 7 9800X3D - https://bit.ly/3NZh3Rb MSI MPG X670E CARBON - https://bit.ly/3YWS871 RAM 32GB DDR5 6000MHz CL30 - https://bit.ly/4e3MqEG CPU Cooler - be quiet! DARK ROCK 5 - https://bit.ly/3AnAOin RTX 5070 Ti 16GB - https://bit.ly/437fHN0 RTX 4080 16GB - http://bit.ly/3THhnV5 SSD - 2xSAMSUNG 970 EVO M.2 2280 1TB - https://bit.ly/2NmWeQe Power Supply CORSAIR HX Series HX1200 1200W - https://bit.ly/3EZWtNjhttps://www.youtube.com/watch?v=amoiJfNvFZI&t=413s&ab_channel=TestingGames4.58 e gelin ve teknoloji farkını görün nerdeyse %100 fark oluyor
-
Daha fazla kanıt istemeyin lütfen 40 tane farklı kanıt sunsamda sizi yenemem
hocam senin başka işin gücün yok herhalde, her 4000 serisi ilana ya yorum yazıyorsun yada ilan sahibine özelden yürüyorsun anlaşılan. 5070ti nerede 40K örnek ilan ver bakalım belki faydalanan olur. birde çok merak ettiğim 5070ti nerede ve nasıl 4080 den %100 daha çok performans veriyor örnek inceleme varsa link atarmısın? DLSS 4.0 dolamışsın dilini de hangi oyunlarda kullanıyorsunuz dlss'i? sen kullanıcı olarak dlls i ne kadar kullanıyorsun merak ediyorum... mesela online rerkabetçi oyunlarda kullanan var mı? PUBG, COD gibi... |
kartı satan ben değilim, şiraze kayınca kime sallayacağını bilememişsin. ne oynamak için alıyor insanlar ekran kartlarını? hangi online oyunda frame generation kullanıyor, +fps in ne gibi eksisi var biliyor musun acaba? bu arada %100 performans konusunda paylaştığını göremedim henüz. milletin ilanlarında aslı astarı olmadan sallıyorsun hele bi açıklama bakalım şu konuyu? 5070ti neden 1 haftadır satılmamış. onada mesaj attın mı 42 şu kart var perfomansıda bundan %100 iyi falan diye? |
Birader, DLSS 4 konusu değil diyorsun ama konuyu sen açtın. Beyin filtresi mi takılı sende? Hem ateşi yakıyorsun hem "ortam niye ısındı" diyorsun. Ve evet, adam isterse 50'ye satar isterse 5'e. Sana ne? Almak istemiyorsan geç git. Her ilan altına yorum yapma zorunluluğun mu var? Forum senin babanın çiftliği mi? Satış senden izin alarak mı yapılacak? Gerçekten merak ediyorum, kartı sen mi almak istedin de içinde kaldı bu kin? hayırdır? Fiyat konusuna gelirsek, gayet normal. Ne zannediyorsun? 5070 Ti, 4080’den iki kat hızlı falan değil. Bu nasıl bir uydurma? Ne okudun, ne izledin de böyle bir sonuca vardın? Hiçbir teknik bilgin yok, ama her şeye fikrin var. Vallahi pes. Oyun dünyası sadece MFG değil. MFG’siz 4080 zaten canavar gibi kart. Her şeyi MFG’ye bağlayanlara da ayrı ayar oluyorum. Gözlük tak, belki çözersin olayı. Satana da alana da laf etmem. İkisi de kendi mantığıyla hareket ediyordur. 4080'den 5080’e geçilir mi? Evet geçilir, parası olan geçer. 5070 Ti varken ikinci el 4080 alınır mı? Evet alınır, temizse neden alınmasın? Ama illa bir şey demek istiyorsan git aynaya konuş, forumdaki insanları meşgul etme. Zaten fiyatlar saçma, biri düzgün ilan açmış, ona bile laf ediyorsun. Gerçekten bravo. |
Bak canım kardeşim… Sana güzelce anlatacağım çünkü belli ki kimse bugüne kadar açıklayıcı şekilde konuşmamış. Karşımdakinin üslubu neyse, ben de ona göre konuşurum. Sen yerin yedisinden geliyorsun belli, ben de aşağı inip oradan karşılıyorum seni. Merak etme, seviyeye göre servis yapıyoruz. Teknik bilgin yoksa, ağzını da açmayacaksın. Bu kadar net. ChatGPT’ye gitmişsin, sıfır bilgiyle bir şeyler soruyorsun. O da haliyle sana senin seviyende cevap veriyor. Ne verdin? Hiçbir şey. Ne aldın? Cevap bile değil, tokat yedin haberin yok. Dilersen bundan sonra şekilli anlatırım sana, üçgenle mi olur, çöp adamla mı olur bilemem artık. Ve evet, hâlâ anlamadıysan tekrar söyleyeyim: Sana ne milletin koyduğu fiyattan? Kimsin sen? Forumun tapusu sende mi? Yönetmelik mi yazıyorsun gizlice geceleri? Bana kalırsa bu kartı sen istedin, vermeyince kudurdun. Sonra da geldin burada içini döküyorsun, sanki bizden dert ortağı arıyorsun. Yorumların o kadar belli ediyor ki derdini. Konu benim için bitti. Okuyan herkes senin ne olduğunu anladı. Kendini rezil ettin, bize bir şey olmadı. Bir daha o koca sıfır olan teknik bilginle gelip başkasına ahkâm kesme. Çünkü bir gün biri çıkar, tozunu alır. Ne olduğunu anlayamazsın, “Ne oldu ya şimdi?” diye sağa sola bakarken forumun zeminine kazınmış halde bulursun kendini. |
dlss 4 4080 kartlarda da var. sen önce multi frame gen ile dlss 4 arasında ki farkı öğren. multi frame gen ise her oyunda yok. yavaş yavaş oyunlara ekleniyor da, 5070 4090 kartından iki kat hızlı diyen deri ceketli jensen ile şu dediğin arasında fark yok. gördük 5070'i 4090 karşısında ki garabet duruşunu. 4080 gayet iyi karttır. fiyatta gayet normal arkadaşın. satmış zaten. hayırlı olsun. |
Benzer içerikler
- 2. el elektronik sigara letgo
- samsung s23 ultra yurtdışı fiyatı
- razer viper mini signature edition
- btk geçici kayıt
- s24 ultra server kayıt ücreti
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X