Şimdi Ara

plus alırsam dertsiz başıma dert alirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hanima plus almayi düşünüyorum. Ama forumlarda plus hakkinda bir cok şikayet okuyorum. Bugun gold ve on tarafi siyah olandan almak icin rezervasyonda yaptirdim. Artik hangi rengi beğenirse . Ama telefon sorunlu çıkabilir diyede endişelerim var. Sizce forumlarda yazan plus daki sorunlar abarti mi? Yoksa gerçekten telefon sıkıntılarla mı dolu başımızı ağrıtıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Hanima plus almayi düşünüyorum. Ama forumlarda plus hakkinda bir cok şikayet okuyorum. Bugun gold ve on tarafi siyah olandan almak icin rezervasyonda yaptirdim. Artik hangi rengi beğenirse . Ama telefon sorunlu çıkabilir diyede endişelerim var. Sizce forumlarda yazan plus daki sorunlar abarti mi? Yoksa gerçekten telefon sıkıntılarla mı dolu başımızı ağrıtıyor mu?

Dert etmenize gerek yok. 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Apple Store'dan almanın avantajı. Alın, kullanın ve beğenmezseniz iade edin.

Bence telefonun sıkıntılarından değil, büyüklüğünden endişe edin. Büyüklüğe alıştıktan sonra diğerleri teferruat.
  • Hayat tesadüflerle dolu denemeden bilinmez.konuşarak severek evlendigimiz kadin veya erkek bize hayati zehir edebiliyor. Konusmadan aldigimiz plusdan herşey beklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

Hayat tesadüflerle dolu denemeden bilinmez.konuşarak severek evlendigimiz kadin veya erkek bize hayati zehir edebiliyor. Konusmadan aldigimiz plusdan herşey beklenir.

Hatunu 14 gün içinde iade hakkımız yok ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Yeni kanuna gore var. Paketleyip Kayınpedere iade et

• Ben iphone 6 ciktigindan beri kullaniyorum. Yamuldu verdim storea yenisini verdiler ve temperli cam hediye ettiler (new york store)
    Ondan sonra hem i6 hemde plus kullandim. İ6 dan memnunum ama plus asiri buyuk. Ben plusdan pisman oldum zsten gittim iade ettim sorgusuz sualsiz aldilar geri. Plus iyi guzel ama heran dusurmeniz an meselesi tek el mumkun degil

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Ben iphone 6 ciktigindan beri kullaniyorum. Yamuldu verdim storea yenisini verdiler ve temperli cam hediye ettiler (new york store)
    Ondan sonra hem i6 hemde plus kullandim. İ6 dan memnunum ama plus asiri buyuk. Ben plusdan pisman oldum zsten gittim iade ettim sorgusuz sualsiz aldilar geri. Plus iyi guzel ama heran dusurmeniz an meselesi tek el mumkun degil

Hocam 6 mı yamuldu plus mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    param hemen iade edilirmi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

quote:

Ben iphone 6 ciktigindan beri kullaniyorum. Yamuldu verdim storea yenisini verdiler ve temperli cam hediye ettiler (new york store)

6 yamulmustu. Suanda verdikleri 6 sorunsuz kullaniyorum

• quote:

quote:

quote:

Nasıl yamuldu peki hocam cebinizde mi ve yamuk olduğu gayet belli oluyor mu dikkatli bakınca mı anlaşılıyor.

Bende şuan iphone 6 varda spigenin kılıfı zor çıkartılıp takılıyor onu çıkarırken falan yamulur mu diyede çekiniyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yamuldu peki hocam cebinizde mi ve yamuk olduğu gayet belli oluyor mu dikkatli bakınca mı anlaşılıyor.

Bende şuan iphone 6 varda spigenin kılıfı zor çıkartılıp takılıyor onu çıkarırken falan yamulur mu diyede çekiniyorum

Cepte degil. Normal kullanimda yamulmustu. Yandan dikkatli bakilinca ust taraftan yamuldugu belliydi tekrar elimle duzeltmistim biraz. Daha sonrada degistirdiler cihazi storeda. Applein orjinal deri kilifini kullaniyorum bende. Zor cikip giriyo iyi kavradigi icin dikkatli olmakta fayda var cikarip takarken

• al bir 5s rahat et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.