Şimdi Ara

PlexiGlass Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar şeffaf kasa yapmayı düşünüyorum el yapımı fakat en önemli parçası olan plexiyi izmirde bulamadım bulduysamda uçuk fiyatlardan bahsettiler 1m2 için 90-100 ytl hatta 140-150 ytl diyenler oldu izmirli arkadaslar bildiğiniz yerler varmı satan yada tr genelinde ucuza temin edebileceğim bir yer? yardımlarınız saolun şimdiden

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 28 Ocak 2011; 19:46:31 >
  • sanki arsadan yer alıyoruz m2 si 140-150tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 23 Mayıs 2010; 19:02:32 >
  • 1 metrekaresi için 90 YTL çok da pahalı değil.Biraz pazarlık yapıp fiyatı biraz daha indirebilirsen uçuk bir fiyat değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

http://forum.donanimhaber.com/m_16345285/tm.htm

Senin verdiğin linkteki arkadaşın metrekare fiyatıda 80YTL(tabi işçilikte var);

50x50cm = 0,25metrekare yapar.
  • Abi ya babama anlattım plexiglass o kadar pahalı olamaz sen yanlışlıkla adama fiberglass demiş olabilirmisin? Bide babam askeriyede çalışıyo oranın işlerine bakıyorlar onlar gıda çarşısından alıyormuş gıdayıda dolaş derim
  • Plexiglass pahalı bir malzeme, çünkü Türkiyede üretilmiyor, yurt dışından geliyor.Yanlış bilmiyorsam reklamcıların filan aldığı fiyat yaklaşık olarak metrekaresi 50 dolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_16345285/tm.htm

Senin verdiğin linkteki arkadaşın metrekare fiyatıda 80YTL(tabi işçilikte var);

50x50cm = 0,25metrekare yapar.

Ben arkadaşa özelden mesaj attım ve fiyatlandırdım. o linkte verdiğim fiyata işçilikte dahildir..

• evet tr de üretilen bir malzeme değil fakat reklamcılarda olduğunu söylediler sordum yerler bu fiyatları söyledi ben daha ucuza bulacağıma eminim fakat izmirde olduğundan şüpheliyim ben bayağı bir almayı düşünüyorum çünkü 4-5m2 belkide daha fazla evet ilk olarak baktında 20-30 ytl pek fark değil m2 için ama uzun vadeye vurduğunda bayağı bir para farkı çıkacak ortaya işlemesi sorun değil elimde malzeme var ben kendimde işleyebilirim ilginiz içinde teşekkür ederim saygılarımla
  • Yaw bn pendikte oturuorm sine reklam die bi iş yeri war orda kestirdim 44*40 ölcülerinde borcum ne kadar dedim bişe istemez dedi adam
  • Ankara da 3 4 ay önce 44*42 3mm olanı 15 ytl ye aldım fiyat açısından bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzu -- 26 Ağustos 2007; 13:56:31 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 29 Ocak 2011; 11:20:29 >
  • arkadaslar yanlısınız olmasın 4mm lık plexı glass kapak kestırdım 50x50cm fıyatı 4 ytl

metrekaresını sorarken kalınlık cok onemlı mutlaka kalınlıgda sorun

cunku ben buz dolabına raf kestırmıstım ucuz dıe 1cm kalınlık yaptırdık 40 x 70cm ölcülerde = 3 adet rafa 130 ytl istemıstı serefsız :D içimize oturdu ama vermıstık...

kasa için 4mm kalınlık ıdeal olmadı 6mm de olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

arkadaslar yanlısınız olmasın 4mm lık plexı glass kapak kestırdım 50x50cm fıyatı 4 ytl

metrekaresını sorarken kalınlık cok onemlı mutlaka kalınlıgda sorun

cunku ben buz dolabına raf kestırmıstım ucuz dıe 1cm kalınlık yaptırdık 40 x 70cm ölcülerde = 3 adet rafa 130 ytl istemıstı serefsız :D içimize oturdu ama vermıstık...

kasa için 4mm kalınlık ıdeal olmadı 6mm de olabilir

Evt fiyat çok iyi bence öyle uçuk fiyatlarda değildir. Dediğin gibi satıcı kalın plexinin fiyatını söylemiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 27 Ağustos 2007; 15:10:46 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 29 Ocak 2011; 11:21:08 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MRVBRS

Yaw bn pendikte oturuorm sine reklam die bi iş yeri war orda kestirdim 44*40 ölcülerinde borcum ne kadar dedim bişe istemez dedi adam

Aslanım, senin başka işin yok mu?
    Nerde bir plexy konulu topik açılsa, orda bitiyorsun ve başından geçen macerayı anlatıyorsun..Aldıysan, aldın, ne yapalım yani?
    Yazılan mesajlar, başkalarına da faydalı olmak için yazılmalıdır. Geyik olsun diye değil.

yanliş anlama anfibide bende ayni sekilde aldim herften istedim borcum nedir aga dedim herif ne borcu yaaa. dedi sağol dedim çiktim

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 29 Ocak 2011; 11:22:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.