Şimdi Ara

plexi çalışma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alifuat_a

quote:

Orijinalden alıntı: tatminatör14

quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_a

imkanım olsaydı daha sade yapacaktım. ısı tabancasıyla bükerek az parcalı yapma fikrim vardı

İnanmıyorum resimler gitmiş ve ben göremedim şuan meraktan çıldırıyorum burda

yeniledim resimleri. pleksi kullanacaksan şeklini tamamen tasarladıktan sonra tüm kesimleri cnc de yaptır. daha temiz sonuç elde edersin

Anladım yalnız gerçekten çok hoş olmuş. Hoşuma gitti baya. Peki bunun şeklini normal kasa şekli olarak yaparsak nasıl olur? Yani kare değilde dikdörtgen gibi? Sanki normal kasanın etrafını pleksilemiş gibi? Ben öyle düşünüyorum ama sıkıntı yaşar mıyım?

• yoo ben farklı olsun diye böyle yaptım yoksa aklındaki her şekil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifuat_a -- 15 Ağustos 2013; 0:16:44 >
    Asus K555UB-xo097t laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat684

Bütün mesajları okumadım söyleyen oldumu bilmiyorum ama mavi led çok güzel gider.

aslında sol taraf için mavi fan almıştım çift renk olsun diye ama küçük bi hesap hatası ile sığmadı :)

alt koseleri nasil sabitlediniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

cok begendim guzel olmus.

alt koseleri nasil sabitlediniz.

L şeklinde alimiyumu yarım küp şekline getirdim siyaha boyayıp dekoratif kapaklı vida ile vidaladım. yapacak arkadaşlara tavsiyem 2 cm pleksi küp ile yapmaları
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.