Teğmen
17 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri

laptobun şarjı yüzde 80 in altına düştüğünde ekranın ledleri pır pır ediyor yani hızlı hızlı yanıp sönüyor. Şarjda iken bu problem yok lakin pilde iken böyle yapıyor. Eski pilde bu sorun olduğu için yeni pil aldım maalesef bunda da yapmakta. Sorunun kaynağı nedir aceba?

laptobun şarjı yüzde 80 in altına düştüğünde ekranın ledleri pır pır ediyor yani hızlı hızlı yanıp sönüyor. Şarjda iken bu problem yok lakin pilde iken böyle yapıyor. Eski pilde bu sorun olduğu için yeni pil aldım maalesef bunda da yapmakta. Sorunun kaynağı nedir aceba?

Ben opel vectra b 2.0 araç aldım. aracı 10 yıllık sahibinden aldım kullanan 55 yaşında bi abi idi. 10 binde bir yağını suyunu özel serviste değiştirmiş kayıtları elimde. Bu araç şu an 278 bin km de ve sanırım araç yağ yakıyor. aldığım zaman kışa denk geldiğinden ötürü eğsozdan çıkan beyaz duman içerisinde(su buharı) mavi dumanı fark edemedim. (2 ustaya götürdüm motoru iyi dediler. birisi sadece biraz üflemesi var ama yağ yakmıyor dedi nasıl oluyorsa o iş) şu an havalar nisbeten iyi olduğundan ötürü bu mavi dumanı fark ettim. araç rolantideyken kesinlikle duman vs hiç bir şey yok ama gaza yüklenildiğinde çok fazla olmamakla beraber mavi duman atıyor. içerisindeki yağ değişeli 7000 km olmuş ve rengi siyaha çalıyor.

1. sorum şudur:Araca 229 binde iken segman atılmış. bu segmanın ömrü ne kadardır.

2. sorum ise. Sizce bu aracı ne kadar daha bu şekilde kullanabilirim.

yardımlarınız için teşekkür ederim
arkadaşlar ben telefonumu kies üzerinden güncelledim ve sonra telefonun ekolayzır ayarlarına geldiğimde hiç bir seçeneğin çalışmadığını gördüm bu lolipop güncellemesinden sonra oldu yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar ben telefonumu kies üzerinden güncelledim ve sonra telefonun ekolayzır ayarlarına geldiğimde hiç bir seçeneğin çalışmadığını gördüm bu lolipop güncellemesinden sonra oldu yardımlarınızı bekliyorum
ARKADAŞLAR BEN TELEFONUMU KİES ÜZERİNDEN GÜNCELLEDİM VE ŞİMDİ MÜZİK PROGRAMINDAKİ SES EFEKTİ(BAS GÜÇLENDİRME ROCK VB) KISIMLAR AKTİF OLMUYO YANİ ÇALIŞMIYO SEÇİYORUM AMA ÇALIŞMIYOOOOOOOOOOOOOOOO YARDIMMMMMM LÜTFEEEENNNNNNNNNNNN
arkadaşlar yeni bir monitör alınacak ve ben ful hd olmasını ve 21,5" olmasını istiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
arkadaşlar ben yeni sistemimde sapphire r9 280x de karar kıldım ve hangi modelin performansı daha iyi ve hangisi alınırlık bakımından daha iyi açıklarsanız sevinirim.
ben yeni sistem toplayacağım ve fx x6 6300 ün r9 280x i besleyebileceği kanısındayım.sizce bu ekran kartını hangi işlemci besleyebilir?
ben yeni sistem toplayacağım ve fx x6 6300 ün r9 280x i besleyebileceği kanısındayım.sizce bu ekran kartını hangi işlemci besleyebilir?
Hakkında
Forum İmzası:
AMD II X2 260 3.2 GHZ OC(3,60), 6 GB DDR2 RAM, 500 GB SATA HDD, NVIDIA GEFORCE GT730 2GB , 280 w power
Asus K555UB-xo097t laptop
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.316 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.