Şimdi Ara

plexi çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

resimleri yeniledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifuat_a -- 13 Ağustos 2013; 23:34:24 >

• resimleri düzelttim arkadasım böyle daha kolay bakmak ugraştırmıyo

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

• resimleri yülemeye çok uğraştım hep hata veriyodu teşekkür ederim
  • Power Supply'ın ve Arkadaki panelin rengini siyah yap.Daha güzel olacaktır..Power Supply'ın kablolarınıda Sleeve ile sar bence.Şeffaf kasa olduğu için hoş gözükmeyecektir..
  • Plexi ' nin kalınlığı nedir acaba ?
    DURUMA GÖRE Psu ' nun montajlandığı plexi panel de ; esneme olmaması için , karşı taraf paneli ile arasına gelecek şekilde , kare profil şeklinde köşelere gelecek bir malzeme kullanılabilir.

Hatta panellerin birbirine tutturulması için , plexinin köşelerinde boydan boya kare profil malzemeler de kullanılabilir , hem iskelet görevi görür hemde profil yüzeylerine veya içerisine yerleştirilecek aydınlatma malzemeleri ile güzel seçenekler ortaya çıkabilir.Kablo toplama sorunlarına bile çözüm olabilir :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Power Supply'ın ve Arkadaki panelin rengini siyah yap.Daha güzel olacaktır..Power Supply'ın kablolarınıda Sleeve ile sar bence.Şeffaf kasa olduğu için hoş gözükmeyecektir..

UP

Ayrıca Plexi'ye desende işlersen ve neonlar yerleştirirsen çok daha güzel olur diye düşünüyorum.
  • lobenzo: psunun esnemeye yol açmaması için aslına bakarsan işlemcinin üzerinden b metal parça yükseliyor psuyada vidalı. o esneme sorununu ortadan kadırdı. plexi üst ve alt 5 mm yanlar 3 mm. sadece üst kapak hariç tamamı yapıştırılmış olacak plexiler için uygun vida mardinde olmadığı için yapıştırma yolunu seçtim. yabancı forumda güzel vidalar görmüştü ancak burada mümkün değil. profil köşeler başka bi plexi çalışmada gördüm pek hoşuma gitmedi.

alcatraz: panel ve psu yu boyamak iyi fikir bunu yapıcam. kabloları sarıcam hatta fazla gelenlei kesmey bile düşünüyrum.

pia : işleme gözümü korkutuyo nasıl yapılacağını bilmiyorum ve kullanacağım alet ve malzemeyi bulup bulamayacağım konusunda soru işaretleri var. ışıklandırmayı led ile düşünüyorum. hatta şu an anakart üzerinde 1 mavi 1 kırızı led takılı hdd ve güç için

http://www.hepsiburada.com/aerocool-gatewatch-ii-siyah-fanve-sicaklik-kontrolcusu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd999935

böyle bir parça da eklesem nasıl durur sizce. ön taraftaki usb ve kulaklık girişi probleminide ortadan kaldırıyor
    birde açma kapama düğmesi nasıl olur bu kasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifuat_a -- 25 Nisan 2010; 4:46:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alifuat_a

lobenzo: psunun esnemeye yol açmaması için aslına bakarsan işlemcinin üzerinden b metal parça yükseliyor psuyada vidalı. o esneme sorununu ortadan kadırdı. plexi üst ve alt 5 mm yanlar 3 mm. sadece üst kapak hariç tamamı yapıştırılmış olacak plexiler için uygun vida mardinde olmadığı için yapıştırma yolunu seçtim. yabancı forumda güzel vidalar görmüştü ancak burada mümkün değil. profil köşeler başka bi plexi çalışmada gördüm pek hoşuma gitmedi.

alcatraz: panel ve psu yu boyamak iyi fikir bunu yapıcam. kabloları sarıcam hatta fazla gelenlei kesmey bile düşünüyrum.

pia : işleme gözümü korkutuyo nasıl yapılacağını bilmiyorum ve kullanacağım alet ve malzemeyi bulup bulamayacağım konusunda soru işaretleri var. ışıklandırmayı led ile düşünüyorum. hatta şu an anakart üzerinde 1 mavi 1 kırızı led takılı hdd ve güç için

http://www.hepsiburada.com/aerocool-gatewatch-ii-siyah-fanve-sicaklik-kontrolcusu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd999935

böyle bir parça da eklesem nasıl durur sizce. ön taraftaki usb ve kulaklık girişi probleminide ortadan kaldırıyor
    birde açma kapama düğmesi nasıl olur bu kasada

Böyle birşey yapma bence.Zamanla kestiğin güç kablolarına ihtiyaç duyabilirsin..
    Gereksiz ve maliyetli diye düşünebilirsin ama ben yinede seçeneği sana sunayım.Kabloları kesmek yerine Modüler bir Power Supply al.Böylece kullanmadığın kabloları istediğin gibi çıkarıp takabilirsin..

Ayrıca seçtiğin AeroCool Fan Kontrolcu Plexi kasanın Ön panelinde güzel duracaktır bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 25 Nisan 2010; 11:27:53 >

• nihayet bitti
     plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

• quote:

Orijinalden alıntı: iquana

resimleri düzelttim arkadasım böyle daha kolay bakmak ugraştırmıyo

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

plexi çalışma

süper olmuş

• teşekkür ederim ilk versiyonu değiştirdim ince geldi 3 mm
  • Güzel olmuş. Tebrik ederim
  • teşekkür ederim
  • güzel olmuş olmasınada ben üzerinde power butonu göremedim nasıl açılıyor bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

güzel olmuş olmasınada ben üzerinde power butonu göremedim nasıl açılıyor bu ?

şimdilik yok uzaktan kumandalı bişi düşünüyorum, nasıl açıyorsun diyorsan hava deliğinin önünde düğme var anakart üstünde
  • hava deliği demişken dikkat etmemiştim psular sıcak havayı dışarı atıcak şekilde yapılırlar ve sende havayı dışarıya atıcak bir fan koymuşsun ama havanın içeri girebileceği biryer göremedim ekran kartı fanının karşısına gelicek şekilde bir hava boşluğu açarsan hem ekran kartını boğulmaktan kurtarırsın hemde psu fanı ve senin yerleştirdiğin fan işlem görür
  • Ekran kartının karşısında hava deliği var zaten ... yoksa yanlışmı görüyorum
  • Biraz Daha Uğraşmak Lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

hava deliği demişken dikkat etmemiştim psular sıcak havayı dışarı atıcak şekilde yapılırlar ve sende havayı dışarıya atıcak bir fan koymuşsun ama havanın içeri girebileceği biryer göremedim ekran kartı fanının karşısına gelicek şekilde bir hava boşluğu açarsan hem ekran kartını boğulmaktan kurtarırsın hemde psu fanı ve senin yerleştirdiğin fan işlem görür

her iki taraf da da hava deliği mevcut, üstü görünen fan ile dışarı atıyor alt tarafdan psu fanı yetiyor gibi şimdilik ihtiyaç duyarsam belki alta içeriye hava çekmesi için bi fan atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Biraz Daha Uğraşmak Lazım .

mesela biraz bahsedermisin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.