Şimdi Ara

pleksiye düzgünce fan deliği nasıl açıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl olacak beyler tamamen fan boyututunde kesip fan filtresi takmayıda düşündüm fan deliğide açmayı düşündüm sizce hangisi

• cnc lazer kesim yaptırabilirsiniz reklam firmalarında tabelacılarda.
  • Havya ile 4 bir kosesini delip cam elmasiyla cizip kesebilirsin diye dusunuyorum. Bu islem sirasinda cetvel kullanmanda yarar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde en iyi kesim aracı kıl testeredir nalburcularda olur u şeklinde bide tek dişli testere uçlarıda alırsın takarsın. Şekli glassa çiz ardından tam ortayı matkapla del ve testereyi araya sok ardından 1 mm içten kes geri kalanıda iyice çizgiye kadar zımparala en üstede su zımparası at sonra boya at.

Anladın umarım bu şekilde mikro toleranslarda parçalar kesiyorum hassas projeler için. Bu testere ile kesemeyeceğin materyal yoktu8r sert yumuşak farketmez alüminyum saç bile kesersin.

Aslında şekli solidde çizsen ve bu çizdiğin şekli çıktı alıp glassa yapıştırsan ardından o şekli kıl testere ile çıkarsan daha iyi olur milimetrik ölçülerde cnc gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 29 Ağustos 2014; 23:11:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamuk düzensiz kessen bile zımpara var sonuçta düzeltirsin
  • AAT.BH kullanıcısına yanıt
    dedikleriniz cok mantikli ve guzel.

ben kasamin onunu panc ile yuvarlak acmistim ama elimdeki panclar kucuktu bu yuzden tahta torpusu ike deligi genislettim ve biraz zimpara ike duzelttim super oldu.

sizce panc bu ise yararmi merak ettim belki ilerde lazim olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.