Bildirim
please select recovery mode in kies & try again galaxy s2 hatası acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yardımcı olabilecek kimse yok mu -
Turkce cevirisi sanirim recovery moda girin,kies e baglanin ve tekrar deneyin diyor. Bunu denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
Turkce cevirisi sanirim recovery moda girin,kies e baglanin ve tekrar deneyin diyor. Bunu denediniz mi?
kies e bağlanamıyoruz teli tanımıyor -
Arkadaşlar fikriniz var mı sorunumuzla ilgili -
Download moda al. Odin ile kur güncellemeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR
DOwnload moda almayı biliyorum ama odin nedir nasıl kullanılır bilmiyorum vaktiniz varsa biraaz açıklarmısınız.
yada telefoncular yaparmı
hani çözemeyecekleri bir durum değil dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR
DOwnload moda almayı biliyorum ama odin nedir nasıl kullanılır bilmiyorum vaktiniz varsa biraaz açıklarmısınız.
yada telefoncular yaparmı
hani çözemeyecekleri bir durum değil dimi
Hocam çok basit işlemler google dan galaxy s2 odin ile custom rom yükleme yazın. Birçok kaynak var gerek resimli gerek videolu anlatımlar mevcut. Kısaca özet geceyim, okulda olmasam detaylı şekilde yardımcı olurdum size. Neyse Öncelikle galaxy s2 I9100 modeli jelly bean 4.1.2 stock romu bulup pc ye indirin(telefonunuz G MODELI ISE I9100G romunu indirmeniz gerekiyor). Sonra Odin v1.85 programını google dan bulup pc ye kuracaksınız. Sonra telefonu download moda alacaksınız. (ses kısma tuşu+home tuşu+açma kapama tuşu bu 3 tuşa aynı anda basacaksınız. Ekranda samsung logosu çıkınca tuşları bırakın download ekranı geldikten sonra ses açma tuşuna basın. ) download mode a bu şekilde alınıyor. Geri kalanları forumlardan aratın. Birkaç ayrıntı falan var. Dediğim gibi google da özellikle "yeşilcin" sitesinde bir çok bilgi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Download mode a aldıktan sonra telefonu kablo ile pc ye bağlayıp odin programı ile indirdiğiniz yazılımı telefona kuracaksınız.
Odini indirin
Galaxy s2 modelinize göre 9100 ise 9100 4.1.2 stok rom yazıp aratın ve indirin doğru şeyi indirdiğinizden emin değilseniz boyutuna bakın 600 700 + mb felan dır
Odini açın pda ya basın ve indirdiğiniz zipin içinde tar uzantılı dosya olacaktır onu seçin
Telefonu bağlayın odin telefonu gördüğünde starta basın bekleyin telefon reset attığında işlem tamamdır yükledikten sonra telefona format atın -
Bu arada bir düzeltme yapayım galaxy s2 "custom" rom yükleme değil "stock" rom yükleme yazın. Custom rom farklı şimdilik boşverin siz stock rom yükleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X