Şimdi Ara

PLEASE HELP ME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle S.a Daha Önce Forumda böyle bir konu açılmış ama ilgilenen olmamış arkadaşlar bir yardım ederseniz sevinirim sorun açık ve net Outlook2010,da X'e basınca simge durumuna gelme olayını nasıl yaparım "X" Basınca Direk Kapanıyor Onu Nasıl Ayarlarım Amacım "X" e basınca simge durumuna gelmesini istiyorum

Bu Arada Konu Başlığını Farklılık Olsun Diye Yazdım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TRTURK449

Öncelikle S.a Daha Önce Forumda böyle bir konu açılmış ama ilgilenen olmamış arkadaşlar bir yardım ederseniz sevinirim sorun açık ve net Outlook2010,da X'e basınca simge durumuna gelme olayını nasıl yaparım "X" Basınca Direk Kapanıyor Onu Nasıl Ayarlarım Amacım "X" e basınca simge durumuna gelmesini istiyorum

Bu Arada Konu Başlığını Farklılık Olsun Diye Yazdım :D

Öncelikle Soru başlığı bu şekilde yazmanız sorununuzun silinmesine sebeb olacaktır ve uyarı yersiniz...

Sorduğunuz soruya gelince....

Outlook açıkken Sağ altta bildirim simgesinin orada Outlook simgesine Fare ile sağ tıklayın.

Açılan seçeneklerden "Simge Durumuna küçüldüğünde gizle." seçiniz.

Anladığım bunu soruyordunuz...

• Hocam haklısınız k.b yın ama benım amacın programdan dırek cıktıgımda simge durumuna küçülmesini isityorum yoksa bu yolu denedim yani direk çarpıya basınca programdan cıkmasın simge durumuna küçülsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRTURK449

Hocam haklısınız k.b yın ama benım amacın programdan dırek cıktıgımda simge durumuna küçülmesini isityorum yoksa bu yolu denedim yani direk çarpıya basınca programdan cıkmasın simge durumuna küçülsün

Sağ tıklayınca tüm seçenekler işaretli mi? Bende Outlook kullanıyorum, Kapatma butonuna bassam bile yinede kapanmıyor... Hep aktif... Bu arada Outlook görev çubuğunda sabitlenmiş olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 13 Mart 2015; 17:52:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    We are very close to AGI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.