Arkadaslar Creative Muvo N200 model 512mb lik Mp3 player'im var fakat gecen gun sanirim icine virus girmisti onun icin dedim bi format atayim temizleyim. Windows ta format at dedidigimde iki secenek var fat yada fat32 formatlamaya basladiginda sonuna kadar doluyor fakat bitmiyor Windows formatlama islemini tamamlayamadi diye bi mesaj cikiyor. Acmak icin dumesine basiyorum acilis ekrani geliyor ve kapaniyor devami gelmiyor... Please help gunlerdir kullanamiyorum Cildiracagim...
arkadaşlar, bu aletlere pc den format atmamalıyız. kullanım kitapçığında yazıyor zaten. illa pc den atacaksak ona göre fat 16 mı,fat mı bilip atmamız gerekiyor. sen onu doğru olan dosyalama sistemiyle formatlarsan düzelebilir. ama hangisidir bilemiyorum
firmware güncellemsi yaparsan düzelir ,formatı linuxde falan atabiliyorsan komutlarla atmayı dene,(mp3 player için virüs yok ayrıca)
ewt mp3 calara virus girmez bir de buradan degil de creativein sitesinden daha yardımcı bilgiler edinebilirsin.
gerek yok ...
xp kullanıyorsan bendeki player sony cakma ama benim pc gecen çökünce dalgınlıktan playerde usb takılı unutmusum windowsu kurarken birde ne göreyim bi disk fazla o dalgınlıktan ne oldugunu düşünmeden bölümü sil seçeneğine girdim ... ve sildim sonra baktım ki mp3 player acılıp kapandı bi baktım ki playere no files yani tüm parçalarım gitti.. hayda dedim inşallah olur diye neyse windows tamamlandı hemen playere baktım usb tanıtı ohh dedim..sonra bi gireyim inşallah bililer yerinde duruyor diye ama malesef bilgiler uçmuştu.. neyse bilgisayarım mp3 dsisk sağ klick biçimlendir dediğimde düzeldi parcaları attım bitirdim.. biraz musıc dinliyeyım dedim bide baktım format attıgımda sesde az biraz da olsa kaliteli oldu allah dedim güzel.:D
bu şekilde denedin mi.. denemediysen bidene dost ..
ya arkadaşlar peki bu kotayı artırabilirmiyiz.. yani 1 gb ise 2 gb gibi :D
Aga simdi Creative in sitesinden firemware i indermeye caisisiyorum ama bir turlu cevap vermyor(Sayfa acilmiyor yani) O Formatlama olayinida nasil yapsam dersiniz Bilgisayarin ecilisinda takili dursun ordanmi formatlayayim
Yok Bir turlu indiremedim Firmware guncellemesini kabul etmedi bilgisayar Download i. Bakiim eve vardigimda windows acilisindan formati tekrar deneyim diyorum ne dersiniz olurmu?
Firmware guncellemesini yukladim yine bi hata verdi kabul etmedi. Duzeltmek icin herhangi bi yolunu bulamadim... Eger olur diyosaniz o Yukaridaki arkadasinda anlattigi gibi bilgisayara format atma sirasinda duzelebilirmi eger olacaksa atiim bilgisayayara format ne dersiniz?
yok arkadasım olmaz ole sey bilgisayara format mı atılır mp3 calar yuzunden ayrıca ben arkadasın yaptıgını da anlamadım yaaa eger istanbuldaysan bos oldugum bir gun getir de beraber halletmeye calısalım bole yazarak olmuo senin de bilgin biraz yetersiz zannedersem bu konularda dedigim gibi bos oldugum bi ara yardım edebilirim.
Su anda baku deyim Fakat Hafta ici cikacagim Ins. yola geliyorum istanbula. Ama 50 saate yakin bi yolculuk var zaten bende bir ana once olmasini onun icin icin isitiyordum. Nasil istersen hacim hafta sonuna dogru olurum ben istanbulda o zaman gorusuruz olurmu dersin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme