Şimdi Ara

Playstation3 NTSC-J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sabah 80 gb ps3 aldım, baya bi zamandır araştırıodum almak için en sonunda hallettim ama şöyle bir sorunum var sorun sayılrsa eğer.

Ben makinaya bakarken hep pal alıcam diye bakıodum, sabah almaya gittim ve artık heycandanmıdır nedir pal mı değilmi bakmadan aldım :( aklıma demin geldi ulan ne aldım ben acaba die bi baktım NTSC-J almışım ceche06.

E bende tabi biraz sıkıntı yarattı yanlış aldığım için yarın sabah olsun aldığım yeri arıcam ellerinde varmı yokmu pal bilmiorum ama sorucam varsa değiştiricem ama eğer yoksa napıcam bilmiorum.

Sonuçta oyun oynıcam sadece ama genel olarak pal daha kullanışlı gibi ilerde korsana denk geldikmi sorun yaşıcam galba bu makinada, arasındaki farklara baktığımda öyle anlaşılıo.

Bu farklar dışında umarım tv ye uyum sorunu olmaz o daha kötü olur.

Diyelim adam değiştiremio sizce ne yapayım kötümü olmuş bunu almam ?

• PS3 ün bölge kodunun farklı olması şu an için PS2 oyunlarında ve bluray filmlerde farkeder sadece.

Dolayısıyla sizin için şu aşamada konsola ne kadar ödediğiniz önemli, yani NTSC konsola PAL parası ödediyseniz bu sorun olabilir, forumda sıfır pal 60gb 770 ytl ye satılıyordu, burdan pay biçebilirsiniz.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • Pahalı olan pal mı normalde ?

ben 80 gb ps3 + ekstra sixaxis kol + 2 oyun 1150 ye aldım 12 ay taksitli fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarule

Pahalı olan pal mı normalde ?

Pal herzaman daha pahalıdır

Denon x2800H Avr
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Pal herzaman daha pahalıdır

Alıntıları Göster
    yaw kardeşim aç kulllan canavar gibi madem oyun oynıycan hem pal ıstersen 500-600 ytl fark odersın değmez

Orijinalden alıntı: ozgur106

yaw kardeşim aç kulllan canavar gibi madem oyun oynıycan hem pal ıstersen 500-600 ytl fark odersın değmez

Alıntıları Göster
    artık blue ray filmlerde farketmiyor
    tüm blue ray filmler free region çıkıyor bölge kodu farketmiyor
    sadece ve sadece ps2 oyunlarında farkediyor senden illaki ntsc oyun isteyecek ama ps3 ün varken ps2 oyunlarının yüzüne bile bakmazsın + pal fiyat farkını verene dek sıfır ps2 alabilirsin
    takılı kalma keyfine bak
    ayrıca pal ps3 lerde blue ray bozulmaları çok fazla göze battı

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

Alıntıları Göster
    yok ya okadar fark lmuyor ben aldım konsolu 730 liraya pal 60gb 80 liklerde 700 liraya satılıyordu
    ALINIK ÇİPSİZ PAL PS2
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHos

artık blue ray filmlerde farketmiyor
    tüm blue ray filmler free region çıkıyor bölge kodu farketmiyor
    sadece ve sadece ps2 oyunlarında farkediyor senden illaki ntsc oyun isteyecek ama ps3 ün varken ps2 oyunlarının yüzüne bile bakmazsın + pal fiyat farkını verene dek sıfır ps2 alabilirsin
    takılı kalma keyfine bak
    ayrıca pal ps3 lerde blue ray bozulmaları çok fazla göze battı

Alıntıları Göster
    bende dikkatsizce alınmış bir ntsc-j var bunun üzerine fark vererek pal almalımıyım yoksa tüm bluray filmleri açabilirmiyim ?

yurtdışında baktığım filmlerde region yazmıyor hiçbirinde bu her makinada çalışır anlamına mı geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreadmoore

bende dikkatsizce alınmış bir ntsc-j var bunun üzerine fark vererek pal almalımıyım yoksa tüm bluray filmleri açabilirmiyim ?

yurtdışında baktığım filmlerde region yazmıyor hiçbirinde bu her makinada çalışır anlamına mı geliyor ?

Alıntıları Göster
    filmlerde kutunun arkasında altta yazıo olması lazım

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

filmlerde kutunun arkasında altta yazıo olması lazım

Alıntıları Göster
    region kodu olan filmleri izleyemezsin kardes ben pal aldım memnunum ama ntsc nin bi kotulugu olacagınıda dusunmuyorum.bide soyle bisey var eger konsolun japonya icin üretilen cinstense bunlarda kan sansuru denilen bir illet var ve oyunlarda kan gibi seyleri goremezsin bunuda hatırlatmak istedim kardes.ama sadece japonya icin üretilenlerde oluyor bilgin olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

all region yazar
    1-2-3 te yazabilir
    ama ben mavi shop a gittiğimde bölge kodu isteyen tek 1 blue ray a rastlamadım

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• quote:

Orijinalden alıntı: MHos

quote:

all region yazar
    1-2-3 te yazabilir
    ama ben mavi shop a gittiğimde bölge kodu isteyen tek 1 blue ray a rastlamadım

Alıntıları Göster
    Konsol büyük ihitmal asia dır, onlarda sansür olayı yok, deneyimle sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Konsol büyük ihitmal asia dır, onlarda sansür olayı yok, deneyimle sabittir.

Alıntıları Göster
    asia olup olmadığını nasıl anlayacağız ? gerçi cod 4 te kan çıkıyor ama assasins da da biraz çıkıyor.

asia olup olmadığını nasıl anlayacağız ? gerçi cod 4 te kan çıkıyor ama assasins da da biraz çıkıyor.

Alıntıları Göster
    cecha06 hongkongta uretilmistir kesin iyi ama sansur olayi yok onlarda.

Orijinalden alıntı: jarule

Dostum sen pahalı almşsın bence. Sonuçta pal cihazlar ntsc-j cihazlardan daha pahalı ve ben 60 gb pal cihaz + pes08 + gt5p + esktra sixaxis kolu 12 taksitle 1050 ytl e aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: jarule

Alıntıları Göster
    quote:

Birde Uncharted demosunda da kan çıkıyordu heralde bir sorun yoktur.Teşekkürler.

• quote:

quote:

Birde Uncharted demosunda da kan çıkıyordu heralde bir sorun yoktur.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Türkiye'ye gelen bluray filmlerin tamamı REGION FREE ancak yurtdışında bölge korumasına sahip bir çok bluray film olduğunu görüceksiniz, bunlarda yakın zamanda ülkemize girerse PAL olarak gelicek, bu zamanda PAL PS3 kullanmak daha avantajlı olucak, gerçi benim için farketmez, lcd tv ile bilgisayar çok yakın olduğu için, hdrip lerin nimetlerinden faydalanıyorum bu ara

Denon x2800H Avr

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Uncharted de kan çıkıyorsa ve vurulduğunda ekranın alt, üst, sol yada sağ taraflarında kırmızı uyarılar görlüyorsa problem yok.

Youtube da (kapalı gerçi) araştırırsan uncharted ve sansür olayı ile ilgili videolar olduğunu göreceksin. Sansürden muzdarip en son oyun o çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgi_elektronik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence pal alın içiniz rahat olsun garantili olarak satılanlarda pal zaten
    arada da öle çok fark yok 40ytl fln max oynar!
    ezgi-elektronik gibi ticari amaçlı arkadaşların dediklerine kulak asma bence!
    pal bulabiliyosan onla değiştir derim ben!

Orijinalden alıntı: turkopol

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya böle takas yapacak birini nerden bulucam acaba :( 80gb pal için sadece makinaları kutu içereğine gerek yok 300 ytl versem takas yapabilirmiyim ? 40gb ntsc-j bendeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 22 Ocak 2008; 14:39:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.