Bildirim
PlayStation2 ve DolbyDigital
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Playstation 2 dolby prologic II çözebiliyor benim bildiğim, dolby digital çözemiyor. O yüzden ddts decoderle bağladığınızda dolby digital modu veya prologic II movie modu seçerek deneme yapmanız gerekir.
Ancak dolby digital değil de dolby prologic II olarak 5.1 ses alırsınız. -
Decoder harici olduğuna göre, zaten çözme işini decoder yapmayacak mı?
Yani ben diyorum ki: PS2 yi decoder e optik baglasam, decoderi de PS2 ye baglasam...
Gelmez mi Dolby Digital ses? -
O zaman 5.1 ses gelmesi lazım. Dediğin gibi denedim ve 5.1 ses geldi. Umarım ps2de de böyledir. -
ps2 dolby digital ses verebiliyor bunun için dvd filmi açtığınız
zaman joystikten select tuşuna basın daha sonra bi menü
gelecek o menüde set up yazan yere girip oradan audio
set up a girin orada dolby digital,mpeg ve dts seçenekleri
var oradan dolby digitali ''on'' yapın ve filmi dolby digital
olarak seyredin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante2003 -- 15 Aralık 2005, 2:58:06 > -
quote:
Orjinalden alıntı: dante2003
ps2 dolby digital ses verebiliyor bunun için dvd filmi açtığınız
zaman joystikten select tuşuna basın daha sonra bi menü
gelecek o menüde set up yazan yere girip oradan audio
set up a girin orada dolby digital,mpeg ve dts seçenekleri
var oradan dolby digitali ''on'' yapın ve filmi dolby digital
olarak seyredin
evet bu şekilde ps2 ile çok dd film izledim. ayrıca dd destekli 4-5 tane oyun vardı. şimdi adları aklıma gelimiyorç onları da dd olarak oynuyordum. ama oyunlarda dd herzaman olmuyor. sadece aralardaki animasyonlarda falan dd oluyor. ama yeni çıkacak olan ps3 de oyunları tam olarak dd oynayabileceğiz
-
hort
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X