Şimdi Ara

★[PLAYSTATION-XBOX] SİBER SAVAŞ KUZEY KORE-ÇİN VS ABD]★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
29
Favori
58.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kablosuz olarak bağlanıyorum
    hiç bir ayar falan yapmadım
    akşam call of duty falan da oynadım
    oyundan düşme falan bir sorun çıkmadı
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    edit:üst mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 29 Aralık 2014; 9:05:56 >
  • Gerçek bir savaş mıydı ki o üç beş "hekırın" yiyişmesiydi sadece ha zevkli miydi zevkliydi arada bi türk telekom çıkıyordu iyi oluyordu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Gerçek bir savaş mıydı ki o üç beş "hekırın" yiyişmesiydi sadece ha zevkli miydi zevkliydi arada bi türk telekom çıkıyordu iyi oluyordu :)

Adamlar dünyanın en büyük 2 oyuncu portalı PSN ve Xbox live ı çökertmiş milyonlarca oyuncu günlerce mağdur kalmış sen bunlara 3-5 ''hekır'' mı diyorsun?

Sende boş vakitlerinde Pentagonu, CIA'i hackliyorsun herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Gerçek bir savaş mıydı ki o üç beş "hekırın" yiyişmesiydi sadece ha zevkli miydi zevkliydi arada bi türk telekom çıkıyordu iyi oluyordu :)

Adamlar dünyanın en büyük 2 oyuncu portalı PSN ve Xbox live ı çökertmiş milyonlarca oyuncu günlerce mağdur kalmış sen bunlara 3-5 ''hekır'' mı diyorsun?

Fazla trafiğe maruz bırakıp erişimi engellediler sadece başka yapılan birşey yok abartmayın bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTU 1473 yapınca giriyor.

Acaba bu MTU değiştirme bağlanma hızını etkiliyor mu?
  • Dışarı çıkıp nefes alırsınız işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Eyvallah arkadaşlar.

Bu arada, PC oyunları zaten hepten hackli, online oyun oynarken, çoluk çocuk arka planda hack programları çalıştırıp, insanın burnundan getiriyorlar. 12 ay hile programı çalıştıranlarla, adaletsiz bir ortamda online oyun oynayacağıma, PSN yada Live'ın 1 ay kapalı kalmasını göze alıp, 11 ay oyun oynamayı tercih ederim.

Dediklerinize katılmıyorum. Pc oyunları aksine konsol oyunlarından daha rahat ve keyifli oynanıyor. Klavye ve mause rahatlığından grafik kalitesi ve mod çeşitliliği olarak konsoldan çok daha iyiler.

Hack konusu tamamen çözüldü. Multiplayer oyunlarda hile neredeyse hiç kalmadı çünkü origin punkbuster steam ise vac ile hile yapanları direk banlıyor.

yav hehe cs go turnuvalarında bile hile ile kazanıyor adamlar

Pc'de hile almış başını gidiyor.

Yıllardır Steam ve Origin üzerinden oyun oynarım, nedense hiç bahsettiğiniz hilelere denk gelmedim.

Genelde battlefield serisini cs go yu oynarım.

• quote:

Uydunet kullandığım için hiç bir sorun yaşamadan PSN' e girdim ve şuan oyun oynuyorum. TTnet kullanan bir arkadaşım beni aradı, ne yaptıysa PSN'e girememiş, MTU diye bir şey var onu 1473 yap dene dedim. Hemen denedi, çat diye girdi. Demek ki TTnet'in hiç bir şeyi dünya standartlarında değil. MTU'nun her zaman 1473 de durması gerekiyor.

hocam ben ttnet kullanıcısıyım hiç bir ayar yapmadan psn girdim.
    psn kardeşim superonline kullanıcısı mtu 1473 yaparak girebildi.
    Onun için emin olmadığınız veya gözünüzle görmediğiniz konularda peşin hüküm vermeyin saygılarımla.
  • Uydunet gercekten inanilmaz memnun oldugum bir ISS. Helal olsun adamlara oyunlar icin sanirim en iyi altyapiya sahip olan uydunet. Butun saldiri donemi boyunca kimse psne giremezken ben hep psndeydim. Arkadas listesi 200 kisiden 3 4 kisi online idik sadece. Tabii psnde olsam bile ben de online oyun oynayamiyordum tabii ki. Party de kuramiyordum, store a da giremiyordum ama uydunetin daha da yapabilecegi bir sey yoktu bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Ben de superonline fiber kullanıyorum. Modemim asus dsl ac68u ve dün mtu yu 1473 yapmadan giremedim. Psn ye bağlanmadı. Mtu yu 1473 yaptigimda hemen bağlandı.
    Siz bugün mu bağlamadınız dün mu?
    Mtu ayarı yapmadan sorunsuz olarak bağlanma sağlanıyorsa artık lütfen yazın.1500 den 1473 düştüm..

bende superonline fiber kullaniyorum..dun butun gun onlinedim hicbir sorun yoktu psn de paso cod oynadim..ayrica ne dns nede mtu ayari yaptim hepsi otomatik portlarim disinda..bu arada superonline kendi modemini kullaniyor mesela bendeki huwai siz nasil asus daha dogrusu kendi verdikleri modem disinda modem kullanabiliyosunuz ben boyle birsey mumkun degil zannediyodum :) belkide modemden kaynaklidir sikintiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Uydunet gercekten inanilmaz memnun oldugum bir ISS. Helal olsun adamlara oyunlar icin sanirim en iyi altyapiya sahip olan uydunet. Butun saldiri donemi boyunca kimse psne giremezken ben hep psndeydim. Arkadas listesi 200 kisiden 3 4 kisi online idik sadece. Tabii psnde olsam bile ben de online oyun oynayamiyordum tabii ki. Party de kuramiyordum, store a da giremiyordum ama uydunetin daha da yapabilecegi bir sey yoktu bu konuda.

superonline fiberde mukemmel hocam verdikleri hizda cabasi :) lakin burdaki arkadadlar psn e baglanamiyoruz derken online oynayamiyoruz anlaminda soyluyorlar :) bende son 3 gundur saldirilar yapilirken dahil psn deydim arkadas listem olsun hep aktifti oynayan arkadadlarimda vardi ama online oyun sunucularina erisemiyorduk psn ile zaten sikinti yoktu :)

• rakip firmaların birbirlerine üstünlük kurabilmek için yaptırtıgı saldırılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

sen ne anlarsın köylü , ddos zor bişey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, asus modemle bağlanmadığı zaman kendi modemini taktim denedim yine bağlamamıştı...
    Ve evet asus un bu serisi turkcell superonline fibernette sorunsuz çalışıyor. Forumda aratırsanız nasıl olduğu bilgisi var.
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoahmet

quote:

Uydunet kullandığım için hiç bir sorun yaşamadan PSN' e girdim ve şuan oyun oynuyorum. TTnet kullanan bir arkadaşım beni aradı, ne yaptıysa PSN'e girememiş, MTU diye bir şey var onu 1473 yap dene dedim. Hemen denedi, çat diye girdi. Demek ki TTnet'in hiç bir şeyi dünya standartlarında değil. MTU'nun her zaman 1473 de durması gerekiyor.

hocam ben ttnet kullanıcısıyım hiç bir ayar yapmadan psn girdim.
    psn kardeşim superonline kullanıcısı mtu 1473 yaparak girebildi.
    Onun için emin olmadığınız veya gözünüzle görmediğiniz konularda peşin hüküm vermeyin saygılarımla.

+1

• Rich kardeşim dünkü önerin için çok saol ama gerek kalmadı mtu için direk giriyorum ben

• Çin & Kuzey Kore & JAPONYA VS ABD .. ABD()
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Uydunet gercekten inanilmaz memnun oldugum bir ISS. Helal olsun adamlara oyunlar icin sanirim en iyi altyapiya sahip olan uydunet. Butun saldiri donemi boyunca kimse psne giremezken ben hep psndeydim. Arkadas listesi 200 kisiden 3 4 kisi online idik sadece. Tabii psnde olsam bile ben de online oyun oynayamiyordum tabii ki. Party de kuramiyordum, store a da giremiyordum ama uydunetin daha da yapabilecegi bir sey yoktu bu konuda.

Saldırı zamanı psn ftp devre dışıydı nasıl girdiniz

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Hic cikmamistim bu yuzden kopmadi muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.