< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6562. sayfa)
-
-
Pc'ye çöp demeler başlamış yine durup dururken. Şimdi biz cevap verince "Admin yok mu" demeye başlayacaklar yine. Atış serbest madem. Pc çöp ise senin o bayıldığın konsol hayli hayli çöptür. Ne donanım var ne oyun 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Şubat 2025; 12:25:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar para verirsen o kadar daha iyi oluyor oyun. Mesela aynı oyunu Game Pass'te oynarsan 6/10, 2k verip oynarsan 9/10 oluyor. Para verdikçe gözüne güzel gelmeye başlıyor. Övmeden duramıyorsun. 800 Euro'luk konsol gibi. Microsoft akıllı. Demiş ki biz bedavaya bile versek illa para verip oynayacağım ben diyenler var. Verin o zaman bayılsınlar paraları bir de üstüne övünsünler demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Şubat 2025; 12:30:6 >
ana hesaplarınızla yazın fake hesaplarla yazmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün Shawn Layden çekilme konusunda sopanın ucunu gösterdi, Sega konsolun fişini çekmeden DC oyunlarını PS2'ye getirip yazılım odaklı şirkete dönüşürken sektördeydim diyor, MS ve Sega'nın benzer gidişatına kısa ve anlamlı mesaj. Nesil başlarken oyun yapım maliyetleri ve geliştirme süreleri hakkında benzer kısa mesajlar atardı, bir bir gerçekleşiyor bugün hepsi
-
Pc çöp olur mu hocam, bence onlar tepki mesajları. Bugün ortalama bir Pc bile mevcut konsolları ikiye çarpar, dörtle böler. Mesele konsol vs olan bir konuda Pc ile ilgili çok alakasız, itici ve milleti trigger'layacak mesajlar atmak. Yani şurada bu mesajları yazan bir çoğumuzun eğitim düzeyi Türkiye ortalamasının üstündedir, hatta bayağı iyi eğitim almış üyeler de vardır. Bu eğitim seviyesindeki insanlardan beklenilmeyecek derecede kötü mesajlar.
Kısacası etki, tepki meselesi. Arada illaki PC ile karşılaştırma yapılabilir, 50k para verip ilk günden pro alabilen birinin o fiyata gayet güzel bir PC toparlayabileceğini herkes biliyordur herhalde, adam konsolu tercih etmiş. Üstüne bu mesajlar da gelince, Pc için çöp mesajlarının gelmesi gayet doğal oluyor.
Eğitimli ki, bir kısmının eğitim konusunda beni cebinden çıkartacağına eminim; birinin böyle çiğ mesajlar yazması hiç hoş değil, insan kendine yakıştırmaz, yakıştırmamalı da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 2 Şubat 2025; 13:7:17 >
-
Anlaşılan, American Horror Story devam ediyor... “Fiş nedir, nasıl çekilir?” adlı çalışma. Sega’dan öğrenmişler :) Resmi hesaptan oyunun duyurusu gelince inkar da edemediler. O biraz komik oldu. Yalan haberrrrrr vıyyyyy… :D Çıkmaz yalannnn, vıyyyy… Yalan haberlere mi bel bağladınız? Vıyyyyy…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben durup dururken Pc demedim Xbox eleştirisi yapılırken Pc çöp denince yazdım. Benim genelde gördüğüm hep konsol seven bir arkadaş "Pc" diyor sonra tepki gelince "burası Pc konusu değil" diye olayı karşıya yıkmaya çalışıyor.
Doğru söylüyorsun kim fake hesapla yazıyorsa bıraksın gerçek hesabıyla yazsın , sanki gizli bilgi yazıyoruz değil mi ?
Sonuçta burası Pc konusu değil bence de, bir iki defa karşılaştırma yapmak için yazmak başka, milleti trigger'layacak mesajlar yazmak başka. Sonuçta bu tarz mesajlara da benzer üslupta cevap veriliyor, bence bu tarz mesajları yazanlar şikayet bir tarafa durumdan memnundurlar diye düşünüyorum, sonuçta istedikleri karmaşayı, seviyesiz tartışma başlatma amaçlarına ulaşmış oluyorlar.
Benim gayet güzel bir PC'im var ama tüm konsolları da keyifle kullanıyorum. Açıkçası şurada yazıldığı gibi bir kıyas içine hiç girmedim, girsem de şu tartışma çıkartacak üslupla buraya yazmayı kendime hakaret kabul ederim.
-
Anlamak istediğini anlıyorsun hocam. İlk yazan adam suçlu değil ben suçluyum. Devam.
Ben geleyim konsol övücem diye "Pc çöp." yazayım. Yanlış bilgi paylaşayım. Sonra tepki gelince tepki veren suçlu olsun. Güzel dünya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Şubat 2025; 13:29:36 >
Acil last of us definitive edition çıkmalı. Sonyciler 70 dolar vermesi lazim tekrardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Şubat 2025; 13:29:34 >
Ben sizi itham etmedim hocam, ilk taşı kimin attığını da bilmiyorum. Sadece mevcut tartışma ortamının sonucu olarak bu cevapların geldiğini bilmeniz gerektiğini söyledim. Kimseyi işaret etmek falan haddimize değil.
-
Gta gibi büyk ve yaşayan bir açık dünyaya sahip oyun genelde işlemci gücünden yoğun biçimde etkilenir. Bu açıdan Series S ile aynı işlemciyi kullanan Ps5 Pro için çok yukselmenizi önermem.
Konsollarda asıl Gta deneyimini ancak yeni nesil Xbox çıktığında görürsünüz nitekim sadece ekran kartı değil işlemci de değişeceği için oyunu hakkıyla oynayabilirsin.
Not : İşlemci yetersizliği nedeniyle örneğin oyunda insan yoğunluğunu arttırdıgınız anda Ps5 Pro bayılacaktır. Buyuk olasılık şu anki nesil konsollarda çok tenha - az insan - npc içeren bir Gta deneyimi yasayacagız ve buna Ps5 Pro dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Şubat 2025; 13:39:16 >
Buluttan oyun oynamak o kadar cazip birşey olsa ertesi gün hepimiz Pc, Ps, Xbox'ları çöpe atmış oluruz. Ama o seviyede değil.
Elimde oynayacak 50 oyun olmasa Gamepass geçerim zaten şöyle bir göz attım istek listemdeki 10 15 oyun direkt GP'de ne olursa olsun güzel hizmet Tr şartlarında yıllık 3K vererek en az 20 30 oyun oynuyorsun güncel kaliteli.
Horizon Zero Dawn iyimiş pc de bu arada 120fpsye kitledim native 2K oynuyorum sony devam etsin oyun üretmeye
-
Last of us definitive edition : Hem 1. oyun hem 2. oyun aynı launcher içinde ayrı ayrı yüklemene gerek yok bir kez indir ikisinide oyna, sadece 70$
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 2 Şubat 2025; 13:49:32 >
-
Aslında ikinci ve üçüncü paragrafınız Xbox ın neden bu hale geldiğini açıklıyor.Studyolara ve oyunlara milyar dolarlar harca ama kullanıcı cepten beş kuruş para harcamadan bunlara erişsin.Bu sürdürebilir bir model değil mantıken yanlış
3. Oyun çıkınca trigoloji olarak çıkartılabilir hepsi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X