< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6515. sayfa)
-
-
Bu şu anlama da gelebilir, bu nesil Playstation konsollarına özel olur, önümüzdeki nesil remaster edilerek Xbox'a da çıkarılabilir. FF7 serisinin durumu çok belirsiz, bu nesil de gelme durumu var, bakalım ne olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 yılında call of duty el öptürmüş kralınız gelse boş
-
Hocam zaten oynadığın exclusivlerde sony in son demleri birkaçtane kaldı onlarda geliyor PC ye benim ps5 tercih etmeme sebebim ülkemiz için en pahalı store a sahip olması yoksa yine tercih edilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürpriz oyun Ninja Gaiden remake/reboot çıktı cidden
Not: Yeni oyunmuş. Ninja Gaiden 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 23 Ocak 2025; 21:5:18 > -
souls oyunlarının kocası geliyor day one alırım
-
muhteşem duruyor; tank gibi karakterlerden bıkkınlık geldi artık;
Ninja Gaiden hoşgeldin
-
Ninja Gaiden 2 remake shadowdrop geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 23 Ocak 2025; 21:14:49 > -
remasterda geliyor
-
gelmiş hatta indirebiliriz
-
Doom istiyoruz haydi artık
-
yok artıkkkk
-
south of midnight özgün bir oyun olmuş day one keyifle oynarız
-
Merhaba sadece Witcher 3 oynamak için hangi konsol alınır? Raytracing vs en yüksek kalitede 4k 60 fps oynatan konsol var mı? Yurtdışında akrabam da var eğer o yolu önerirseniz. PS5 Pro alınır mı, yeni çıkacak olan Witcher oyunu için daha çok erken ama onu da kaldırabilecek kapasitede mi sizce PS5 Pro? Yoksa Series X mi alayım? Alırsam CDli sürüm değil dijital alırım. Aylık ödeme planlarıyla hangisi daha mantıklı olur? Daha önce hiç konsol dünyasıyla alakam olmadı. 3060'lı laptop var normalde bütün oyunları onda oynuyorum ama konsolu TVye bağlayıp Ambilight ile Witcher oynayasım var 4K'da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 23 Ocak 2025; 21:30:31 > -
Fenerin maçı varken şu çöp sunumu mu izliyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusadersouth of midnight özgün bir oyun olmuş day one keyifle oynarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maçı da izliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusadermaçı da izliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet beklenen an geldi
-
FPS oyunlarının babası geldi
-
Fransız stüdyosundan çıkış tarihi 24 Nisan oyun :))
Tarih çok manidar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X