Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: P3rF3cT55 , oliwander Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
128.711
Cevap
303
Favori
4.617.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64326433643464356436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yüzyılın en büyük balonu geliyor druckman'ın kişisel fantezileri yüzünden koskoca stüdyo çöpe dönüşecek

daha ilk fragmanında bu kadar tepki çeken bir yapımın iyi olsa bile başarılı olma ihtimali yok ağır ön yargı oluştu

• Bu konuyu okumak ne keyifliymiş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Attığın linkteki saçmasapan yazının en iyi yorumu her şeyi özetliyor zaten. Bu oyunun kötü çıkma veya patlama ihtimali yok. Bu trailer a bakan kafatasçı zihniyet anca kendini kandırmaya devam etsin. Playstation ı o rezil her oyunu patlayan çöpbox seviyesine indirmeye çalışmalarınız boşa

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 23 Aralık 2024; 23:47:51 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

O yorumu gördüm. Server kapanması ve toptan kepenk indirircesine erişime kapatma olmaz tabii ama başarısızlık (flop) olması anlamında diyor. Concord kaderi yorumuna zaten katılmadım. Ama en basitinden "Galaksilerarası" orijinal bir isim değil (acaba bu orijinal isim konusunda nereden ilham alınmış olabilir, milyar dolarlık soru). 😄

Alien 3, Star Wars, Dune şimdi ismini aklına getiremediğim birkaç bilimkurgu yapıttan öğeler, unsurlar, esinlenmeler mevcut. Bir orijinallik sorunu da mevcut gibi ama yanılabilirim.

aynen :D

Cowboy Bebop dan esinlenmiş bir oyun geliyor muhtemelen, Naughty Dog Uncharted’ı yaparkende Indiana Jones tan esinlendi, orjinallik derken ne arıyorsunuz ben anlamıyorum yani, her oyun bir yerlerden esinlenir. Uncharted efsane bir seri mi bugün? Sonuna kadar evet, Last of us efsane mi? Efsane. Bu oyunda öyle olacak işte. Karakterin tipinden oyunun patlayacağını söylemek aşırı cahilce fanboyluk kokan yorumlardır kaale bile alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

aynen :D

starfield 97 alacak yüzyılın oyunu olacak dedin, 83 te kaldı. Aday falan bile olamadı. Ben zamanında God of War goty olacak dedim oldu, Last of us part 2 olacak dedim oldu, Baldur’s Gate 3 dedim oldu, Astro Bot diye bağırdım 3 aydır, burda dalga geçtiniz o da oldu. Bir tek ben zamanında Uncharted 4 te yanıldım. Şimdi diyorum ki eğer Gta 6 ile aynı yıl çıkmazsa banko Goty dir bu oyun, sen dua et gta 6 ile aynı yıl çıksın yoksa, harbiden bir yıl yoksun [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 24 Aralık 2024; 0:18:53 >

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

92K Likes, 233K Dislikes bir yapımcıysan kesinlikle dikkate alman gereken, çıkış günü yaklaşırken gece kabus gördürtecek türden, pek de hoş olmayan bir manzaradır. Bu kadar kesin konuşmayalım. Ama bu like-dislike ratio'su çerçevesinde kesin bir şey varsa, radikal değişimlere yeltenmedikleri sürece başka bir karakter seçimiyle elde edebilecekleri gelirin altında gelir elde edecekleri. TLOU 2'da bu olmuştu. Bu örnekte gelir kaybı daha şiddetli olabilir. Daha az da olabilir. Ama gelir kaybı kesin. Beğenmeyen veya burun kıvıran sayısı artarsa doğal olarak almayan, pas geçen, sadece videolara, yorumlara bakarak notunu koymaya çalışan sayısı da artar. O zaman pekala firma kazanamaz ki. Oyun satmadan telepatiyle piyasadan para çekemezler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Alayım GOTY'mi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Sana güveniyoruz persona hocam
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, ben de Naughty Dog’a ve Playstation’a güveniyorum yoksa müneccim şeyi yemedik yani [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Ama ters bir takla olursa toparlaması inanılmaz zor olur, demedi deme :)

hiç öyle bir endişem yok çok şükür, şu rahatlıkla bekliyorum Intergalactic’i.

Hadi hayırlısı, bu arada venom ile ilgili bir haber var mı? İnsomniac iptal etmiş diye okudum ama

Hiç duymadım hocam. Yakında bir state of play ile Wolverine oynanış gösterilecek diye duydum. 2025 te çıkacak muhtemelen.

• Oooo yine woke len dolmuş konu...Bitince haber edin.Gittim ben🤦

Açıkçası internette bu kadar tepki çeken bir oyunun bu durum satışlarına yansıyacak mı bende çok büyük bir merak içindeyim.

Naughty Dog'un teknik açıdan çok üst kalite işler çıkardığını , zaman ve para yönünden çok sorunu olmadığını biliyoruz. Genelde , hatta hiçbir zaman herhangi bir yeni mekanik yaratmayan, oyunların yapısı konusunda bir ilerlemeye neden olmayan sadece varolanları cilalayan bir stüdyo olmuştur. Bu açıdan ben yeni oyunlarında Elden Ring ile artık iyice ana akım haline gelmiş Souls formulünü kopyalayacaklarını düşünüyorum.

Ama , koca bir AMA olarak Last of Us 'in ek paketleriyle beraber başlayan ve Last of Us 2'de zirveye ulaşmış olan oyunlarında siyasi aktivizmi oyunun önüne koyma politikasının değişmediğini trailerde apaçık gördüğümüz için bunun olumsuz yansımalarının satışlara etki edip etmeyeceğini gerçekten merak ediyorum.

Not: Bu arada ben sızan senaryonun gerçek olduğunu düşünüyorum. Sırf sızdığı için oyunun öyküsünü biraz değiştirebilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 24 Aralık 2024; 2:10:26 >

• Oyuna kötü olacak demedi ki kimse zaten, diyeni de çok ciddiye almaya gerek yok zaten şuan gameplay görmeden, Playstation'ın avukatı olan arkadaşa söylüyorum. Bu kalitede bir oyuna bu karakter gitmemiş dedik, Concord'dan fırlamış bir karakter olmaz, tutmaz. Concord'daki uçan alev topu atan bir kız vardı o bile daha ilginç bir karakter bundan. Global de antiwoke bir oluşum oluşmuş durumda gamerlar arasında. Belli başlı Youtuberlardanda yiyeceği linçleri de düşünürsek oyun potansiyelinin altında satacaktır muhtemelen. Boşuna kendini yırtıyorsun burada orta doğular filan diye.

Atılan dislike, oyunun kendisi ile ilgili bir durum değil ki zaten. Günümüz politikasının ve onun çevresinde toplanmış kitlenin kendine eğlence arayışı veya öfkesini yonlendirecegi bir araç lazım. Bugün oyun olur, yarın bir dizi yada film.

Oyuna ilgi duyan insanların çoğunun güveni Naughty Dog isminin ortada olması. Sessiz kalıp bekleyen kesimde zaten henüz oynanış görmediği için gereksiz hype yapmıyor ki bu çok doğal. Aynı tepkiler Witcher karakterine de yapıldı ama o bilinen bir ip olduğu için çabucak unutuldu. Bu kitlenin bir çoğunun zaten oyunu oynamayacagini ve amacının kervana katılıp bir topluluğun parçası olmaktan mutlu olduğunu unutmamak lazım. İşi gücü olan adam niye video video gezip dislike atsın. Beğenmeyen adam zaten ilgilenmez.

Oyun daha yeni bir ip. Karakterin kim olduğu, oyunun bize ne sunacağı belli değil. Hal böyleyken kendisine bir fan kitlesi bulamamış olması da normal. Kimse henüz bilmediği, duygusal bir bağ kurmadığı karakter için video video gezip like atmaz. Nefret motivasyonu ile bir tutmamak lazım.

Oyunun nasıl çıktığını bir görelim. Belki oynanış olarak kötü olacak ve kimse ana karakteri umursamayacak. Yada tam tersi olacak ve bu kitle kendi çalıp kendi oynayacak. Sadece bu tepkilere göre oyun yapmak saçmalık bence. İnsanların düşündüğü kadar önemli bir mesele değil bunlar.

Bu kitlenin çoğunun oyunla ilgisi yok zaten. Ana karakterin seksi olması bütün sorunları çözseydi en çok satan oyunlar gachalar yada adult oyunlar olurdu.

• 
Sayfa: önceki 64326433643464356436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.