PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5185. sayfa)
-
-
Listede Quantum Break olmaması üzdü...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek olarak gt7 var. Ps4'ü geçtim, ps3 ilk 3 yılında ne vardı. Nerdeyse 2 yıl boyunca psn'e demo oyun geldi diye seviniyorduk. Ps5 gayet başarılı gidiyor, her iki konsola göre.
-
Ps4'e Remake Station deniyordu o zamanlarda da. Nesil sonunda coştu yine cihaz. Her nesil başında aynı hikayeleri dinliyoruz. Nesil sonunda Ps5 oyunları akar Ps6 başında tekrar başa döneriz. Bu döngü bitmeyecek bazıları için belliki.quote:
Orijinalden alıntı: GT_55Ek olarak gt7 var. Ps4'ü geçtim, ps3 ilk 3 yılında ne vardı. Nerdeyse 2 yıl boyunca psn'e demo oyun geldi diye seviniyorduk. Ps5 gayet başarılı gidiyor, her iki konsola göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yazdıgın oyunlarda gow hariç beni tatmin eden oyun yok. demon souls remake zaten 2010 senesinde suyunu çıkarttım, kıllzone resmen rafa kaldırıldı pekala iyileştirilerek yenisi yapılabilirdi insanları cod serisine mahkum etti
-
Hocam Spider-Man 2 ve Demon's Souls dışındaki oyunların hepsi PS5 dışı platformlarda da oynanabiliyor. Yarısı old-gen'de üstelik.
-
-
Tabii ki ama performans olarak çok fazla fark var. Bir de eski konsollarda oynanabilse bile sonuçta ps5 için o yıllarda çıktı. Sadece koronadan dolayı çok ps5 satılamıyordu, o yüzden ps4'e de çıkarıyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 6 Şubat 2024; 13:25:55 >
Bence oyunların diğer platformlara çıkması hatta dayone çıkması hiç önemli değil, satış rakamı için çok da faydalı olacaktır, önemli olan kaliteli oyun yapmaları, Starfield, Redfall, Forza Motorsport gibi yarım yamalak oyun çıkartmasınlar artık. Oyunu en pahalı fiyattan ilk günden alanları tester olarak görmesinler, 2-3 ay sonra indirimden alan kişi daha sorunsuz bir deneyimle daha uyguna oynamış oluyor.
İkinci konu da bir oyunu herhangi bir platformda alan bir kişi o oyunu diğer platformlarda da aynı lisans ile oynayabilsin, bir daha ekstra satın alması gerekmesin.
Sony, Microsoft un bu adımından sonra Pc ye oyun çıkartması da artacaktır, rekabet hangi firma ne kadar oyun sattıya dönecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam game pass ve day one,bu sistemle maalesef klasik seviyesinde oyunların çıkması pekte mümkün değil.Bunu ilk game pass çıktığında da söyledim.Ülkemiz için çok güzel bir sistem, insanların savunmasını da anlıyorum.Hatta ben bile sırf game pass için ps5 varken series x aldım.Ama oyun işleri gelişen teknoloji ile bu kadar maliyetli olmuşken gereken finansman saglanmazsa maalesef sürdürülebilir değildir
Day one xbox'u bitiren etmenlerden oldu. Zarar etme pahasına PS den daha çok satış yapmak için buna giriştiler ve olmadı. Netflix örneği gibi sürümden kalite gelmez. İyi oyun icin yillar gerekiyor.
Diğer platformlarda ilk günden çıkarsa gamepass o platformlarda olmadığından oyunu 70 dolara almak zorundalar, böylece iyi oyun yapmak için gereken finansmana ulaşabilirler, kendi platformuna kıyak olarak gamepass da verir oyunu, bir taşla iki kuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi game pass i diğer platformlara çıkartıyoruz demezlerse
Gamepass Playstation da başarılı olmazzzzzz.
Neden Gamepass alıyordum? Çünkü Xbox Live belli bir ücret talep ediyordu zaten. Online için şart.
O zamsn Gamepass Ultimate alırım hem PC hem Xboxda yararlanırim mantığıyla genelde alınıyordu. Üstelik Xbox konsolunun iyi kötü atmasının mantığı buydu.
İndiana Jones gelirse PS5 e, Forza da gelir. Xbox almama neden olan oyun benim için Forza,
Bir başkası için Halo vs.
Bunlar PSye gelecekse, PSN alır, üstüne oyunu alır. Uğraşmam gamepassle.
Gamepassin PS de hiçbir şansı yok.
Microsoft bu kararı verdiği anda EA ve Ubisofttan daha küçük bir oyun firması olur. CODu hariç tutarsak.
Microsoft un potansiyelini düşününce Xbox i yok eden adam CODu da yok etmeyi başarır bir şekilde.
Sony oyun sektörünün tartışmasız kralı oldu yeniden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Phil anca ne derse doğrudur diyen bi xbox fanı. O kadar güveniyor ki sunum sırasında astral seyahate çıkmış. Seyahatin sonu kötü olacak gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendinden geçmiş day one gamepass duyuruları geldikçe.
Nirvanaya ulaşmış
-
Sony kabul etmez bunu edecek olsa şimdiye kadar kabul ederlerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X