< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

5 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 24 Haziran 2022; 0:51:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Her konuda mantıklı argümanlara, kanıtlara dayalı yanıt veriyorum. Köşeye sıkışınca hemen kişiliğe saldırıya geçiyorlar. - Grafik diye attıkları oyunda Ps3 seviyesinde kaplama vardı resimlerle kanıtladık. - Servis servis diye ortada dolanmaya başladınız oyunların yarısı Ps Plus'la bedava verilmiş geri kalan yarısı tarih öncesinden kalma. - acek -acak gayming diyorsunuz Ragnarok nerede yıllardır ? - Biri konsol satmıyor muahahaha yazmış kapak gibi resim atıyoruz başa baş satışların yine yanıt yok... |
|
|
|
- Ben nerede konsol satmıyor demişim? Rakip konsolu kadar satmıyor demişim. Ve dediğim de haklıyım genel satış rakamlarına bakacaksın, şu an güncel olana değil. Genel olarak Ps5 XBox Series X ve Series S'in toplamından fazla satmış. Güncel olarak başa baş gitseler ne olacak az sattığı sürece? - Grafik diye attığımız oyun GoT ise biz onu kanıtladık zaten sana, size. Oyunlar sadece kaplamalardan ibaret değil önemli olan ışıklandırma ve sanat tasarımı, Ghost of Tsushima o kadar güzel gözüküyor ki kaplamalar umrunda bile olmuyor, deneyim etmen lazım önce. Devam edelim. - Ps plusla bedavaya verilmesi önemli değil, sen genel kaliteye bakmak zorundasın. Kimse çıkıp "Aaa bu oyunlar ben de var bu sistem çöp" demeyecek, genel kaliteye baktığında Ps+ oyunları, XBox Gp oyunlarından daha kaliteli. - Adamlar 2022'de çıkacak dediler, haber yok diye çıkmayacağı anlamına gelmiyor bu. Son anda bir state of play patlatıp tarih verebilirler. Bu yıl çıkmazsa tartışırız bunu, eleştirinin elle tutulur yanı yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DF5343F6 -- 24 Haziran 2022; 0:51:5 > |
|
|
Ne ps ne xbox bakın switch toplamı kadar satmış Şaka biryana bende mevcut hepsi ama en çok switchde zaman geçiriyorum animal crossingde 400 saat var ki ben bir oyunu bu kadar oynamam bu nintendo çok garip bir firma. |
|
Hala bana kaplama atıyor eleman ya yanıtı okumamış bile Dostum sana tavsiyem ne biliyor musun? Oynamadığın oyunu yorumlama, hiçbir şekilde. Sen bi' ara Unchrated 4'ü seriye ayak uydurmak için yapılmış bir oyun gibi göstermiştin. Fakat sonradan oynamadığını söyledin, yani büyük ihtimal bunu da oynamadın. Rica ediyorum, yapma bunu. Bak mesela burada dün ghost of tsushima tartıştık, bu gün tesadüfe bak ekşi de elemanın biri gidip Halo övüp, Ghost of Tsushima gömmüş, hatta Ghost of Tsushima yerine Ac oynayın falan demiş, Ac tarzına yakın diye iddialarda bulunmuş, yani oynamadığı o kadar belli ki okurken kahkaha attım. Ghost of Tsushima'nın Ac ile uzaktan yakından alakası yok, temaları bile benzemiyor. Neyse size bir şey anlatmayacağım, ne anlatsam anlamazsınız. Sana burada kaç kere oyunun kaplamaları kötü olsa bile ışıklandırmalar, sanat tasarımı bunu hissettirmiyor dedim. Hala kaplamalar iyi demişiz gibi konuşuyorsun. |
|
1-1-1-1-0 11-11-22 ihtimali dahada güçleniyor Edit: Rakamları ondalığa çevirince 30 çıkıyor. Yani 30 haziran'da GOW için state of play olabilir. The Snitchtwitter“https://t.co/uiAPYSdbmb” https://twitter.com/insider_wtf/status/1540088506701254656?s=20&t=k53xM3Kolxv7Hil5eMpq_A< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 24 Haziran 2022; 1:20:2 > |
|
mc oyunun sahibiyse neden xbox alt seviye konsol gibi kalıyor ps'in yanında? Neden xbox almak için doğru düzgün neden bulamıyoruz? Nintendonun bile gideri var gayet de alınabilecek bir konsol. Oyunun sahibi hali buysa vay haline.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Haziran 2022; 1:22:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|