Offf karnım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 29 Kasım 2020; 20:2:49 > |
GrammarNazi reyizzzz :)))) |
mitsubişhinin (evet mitsubişhi) space star adlı güzel şirin bir otomobili var, bence iş görür. o da atmosferik bu arada hem de 1.2 :D |
One Controller DS4'ten fersah fersah daha ergonomik ve sağlam kusura bakmasın o arkadaş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 29 Kasım 2020; 21:30:52 > |
60 fps yapmak için çözünürlüğü mü düşürmüşler ulan ubisoft |
Oyunu oynamak için indirim dönemini bekliyorum. İndirim gelene kadar Ubisoft downgrade ede ede Valhalla'yı şu hâle getirecek konsollarda: ![]() Allah kahretsin şu yüksek FPS sevdasını. 30 FPS'e kilitleyin şu oyunları, basın yüksek kalite grafiği, bir kare bile 29 görmeyelim, yeter. Sanki Counter-Strike'ta turnuva oynuyoruz. İstemiyorum yüksek FPS falan! Hep söylüyorum. Only next-gen oyunlar geldiğinde 60 FPS görmeyeceğiz open-world oyunlarda. Doğasına aykırı. 500 $'lık aletten 2000 $'lık PC gücü istiyor millet... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 29 Kasım 2020; 21:34:33 > |
|
Phil Spencer temsili ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perro_De_Levantamiento -- 29 Kasım 2020; 21:6:57 > |
Aynen öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahahahaaa EGGpass < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakıyorum burada hep ps cılar var doğrudur tabi xbox sahipleri oyun oynadıkları için burda görmek zor oluyor aksine ps'cılar buralarda çok geziyor noldu sarmadı mı ya :) |
Demons souls, Spider Miles yeni bitti. Onlar ne oynuyorlar Forzo 96 mı. Bak ben sana acı olanı diyim Xboxcuların diyecek bir şeyleri yok ondan yazamıyorlar. 12 çikilop teraflop güç dediler kıyaslamalarda balon gibi patlak çıktı, oyun desen oyunu yok boş makine. Ee ne anlatacaklar gelip? 1080p menünün güzelliğini mi? :D |
Oyunu boş makine derken 18.oyunu yüklüyorum şuan makineye :) çok aynı şey üstünde durabilen bir insan olmadığım için ee sen ne oynayacaksın şimdi bu ikisi bittiyse ahaha |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bak kesin 18 oyunun 18'inide 2-3 sene önce oynamışımdır kesin küflenmiştir arşivde durmaktan artık. Yeni generasyon konsol alıp küflenmiş oyun oynuyorum diye övmekte yani ne biliyim. :D Ben Demons diyorum, Spiderman diyorum yeni generasyon diyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Goblino -- 29 Kasım 2020; 22:42:31 > |
Tetriste yükle, native 4k mış xbox series x te < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |