Şimdi Ara

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.878
Cevap
141
Favori
172.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim oğlan 7 yaşından beri vr oynuyor hocam 😀 evde çoçuk varsa oynaması kaçınılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horizon inanılmaz olmuş. kesinlikle bitiricem ben bu oyunu. umarım böyle oyunlar daha çok gelir.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

ya mirage'ı almayı düşünüyorum ben de. ama oyunda sadece kanoyla gezme olayı ne kadar uzun süreli bi iş ondan emin olamıyorum

• Cihazi ilk ciktigi gun almistim hala kafaya takma olayinda yeni deneyimlerim oluyor. Dun her zamankinden farkli taktim ve koseden koseye netligi en iyi oyle sagladim. Arka kafa bandini olabildigince asagi dogru takin deniyor hep ama oyle de gozluk sanki acili geliyor yuz kismina. Netligi yakalaiyorsunuz ama koselerde hafif netlik sorunu oluyor oyle. Arka kafa destegini cok asagi indirmeden denedim dun, konfor biraz dusuyor ama koseden koseye netligi en iyi oyle sagladim. Bir daha eskisi gibi takmam. Belki kafa yapisina gore degisiyordur ama bahsetmek istedim.

• Daha önce herhangi bir vr denememiş biri olarak gt7 yi ilk açtığımda hayrete düştüm, bu kadar olayın içine gireceğimi bilmiyordum. Çöxünürlük görsellik araçların iç mekanları baya iyi. Formula tarzından üstü açık bir yarış arabasıyla çok daha iyi oluyor deneyim. Ne anlatsam boş cidden yaşayıp görmek gerekiyor.

İlk başta ergonomiyle ilgili sıkıntılar yaşasam da hızlıca alıştım. Motion sickness kendimi şartladım baya ama sıkıntı olmadı. Şimdilik horizonun inmesini bekliyorum ve ayrıca pavlov satın aldım. Banlarla ilgili deneyimleri de paylaşırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sağolun S kullanıcısına yanıt

Görev tamamlandı :) , daha fazla bekleyemedim, isteyen tüm arkadaşlar sorunsuz alabilir inşallah.

Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

• Eskişehirdeyim vatan siparişi geldi çok şükür, işte olduğum için kapalı bekliyor umarım hepimiz memnun kalırız, ortak oyun alabiliriz ilgilenen olursa, bir sonraki alışveriş etkinliğimiz ne olacak bakalım:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usluer26 U kullanıcısına yanıt
    Ps5 pro 😁

• İlk defa vr teknolijisini deneyip, çok farklı bir deneyim yaşayıp, bu heyacanı paylaşan arkadaşların, heyacanına ortak oldum diyebilirim. :) Daha ne oyunlar var deneyeceğiniz.Alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun diyorum, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Mikrofiber bez varsa yeterli hocam. Gözlük bezleri varsa o da aynı zaten

• Vr 1 kalma Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

• beraber oynayacağımız oyunlar için bir konumu açılsa, pavlov gibi oyunlarda ekiple güzel olur

• Arkadaşlar, şuan batumda arkadaşım var birşey lazım mı diye sordu? Vr2 satılan media market tarzı yerler neresi var? Aldığım cihaz 1 yıl bike olsa garanti kpsamına girer mi?

• wwertt kullanıcısına yanıt
    Benim ki de duruyor, biraz zor oldu bulmak 😅
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 18 Mart 2023; 21:59:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Dostum ben olsam 4 - 5 k için garantisiz cihaza para vermem iPhone aldır bence. Yeni parti bir ürün sorun çıkma ihtimali yüksek riske girilecek bir şey değil bence. Tabi benim fikrim bu katılmayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gözlüğü takinca yanlardan siyahlıklar gözüküyor mu yoksa kendizi tam oyunun içindemi görüyorsunuz?

• movistar73 kullanıcısına yanıt

bende gözüküyor.

• evren377 kullanıcısına yanıt
    Peki normal demi böylemi yoksa siz gözlüklemi kullanıyorsunuz vr yi

• gözlükle.

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt
    Pavlov için konu açtım

https://forum.donanimhaber.com/ps-vr2-de-pavlov-birlikte-oyun--155354266

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.