< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (18. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
28 Şubat tarihini de gördüm gezinirken, bununla ilgili var mı bir duyum alan ?
-
-
Hangi şehirdesin ve fiyat neydi acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şakacı
-
600 Euro , Viyana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bizde alırız.
-
Ben alamadım alana haset ederim. Kıskanırım.😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam,deneyimlerini bekliyoruz 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşımıza hayırlı olsun, 3 dünya ülkesi çocukları olarak öylece bakacağız şimdilik (Yaş 41)
Mediamarketi aradım belki öğlene stok girer vs böyle bir ürün stoğu/kodu/satış planı yok dedi.! Çok netti. Konu hakk9ında bilgiside var takip ediyor çocuk evet dün çıkmasını bekledik dedi.!
-
Benim aldığım yerde en az 50 tane vr2 gelmişti. Adamlarda şaşırdı sabahtan gelip aldım diye. Ben den başka alan yoktu. Bu arada yaş 39. 2008 de geldim gurbete, geldiğim her gün nimetlerinden faydalanmaya çalışıyorum .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli oluyor hocam gurbetcı oldugun .
Ekran kartı bölümünde de var ürünü alıp resmini koyup ama hangi ülkeden aldıgını yazmak yerine birilerine nereden alındıgının sorulması için acık kapı soru bırakanlar var
Can cıkar huy çıkmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 22 Şubat 2023; 12:12:57 >
Hayırlı olsun hocam, deneyimlerini bekliyoruz. Ozellikle gt7 nasıl görünüyor, merak ediyorum. :)
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Biz daha bekleriz,belki playstation vr3 'e yetişiriz,kim bilir
-
Cihaz kendisini güvende hissediyor ;)
amazon
PLAYSTATION VR2 (UAE Version)https://www.amazon.ae/Playstation-CFIZVR1WM-PLAYSTATION-VR2-Version/dp/B0BM9K7VDY?ref_=nav_signinBirleşik Arap Emirliklerinde bile var, UAE versiyon ne demek acaba aslında vergi dahil 12K gözüküyordu, ancak ben linkini atana kadar tükendi bile .
-
malesef türkiyeye göndermiyorlar hocam
burdada var ama TR ye gönderim yok
Teşekkürler arkadaşlar. İlk denediğim oyun Gt7ydi. Vr da ilk defa araba yarışı deneyimledim. Maalesef aşırı derecede baş dönmesi oldu, sabit bakınca çok olmuyor ama arabanın kokpitine bakayim aynalara bakayim veya yandan geçen arabaya bakayim vs dersen baya baş dönmesi oluyor.
İkinci denediğim Horizon du, onda da aynı olay devam ediyor. Normal cinema modunda herhangi bir sorun yok. Ama netlik öyle televizyon gibi vs değil. O konuda hayal kırıklığı yaşadım. Bir de ortam 3 boyutluda olsa tam olarak görüntü önünde sanki bir tül perde varmış gibi bir kontrast ve netlik kaybı yaşıyorsun.
Biraz daha deneyeceğim , eğer bu baş dönmesi devam ederse geri veririm büyük ihtimal. 600 Euro az para değil , bakalım 1 ay içinde geri verme hakkım var ona göre hareket ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X