Şimdi Ara

Playstation Store'den oyun aldığımızda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben cd yerine 50tl daha ucuz olan playstation storeden NBA2K14 alıcam. PS4 için bu arada. Ama ilk defa alışveriş yapacağım için bir sorum var.

Şimdi biz bu oyunu aldık, mesela ps4'ü sattım, başka psde tekrar oyunu indirebilecekmiyim. Birde aldığımız oyunu indirmek sınırsız mı ? Teşekkür ederim şimdiden.

• Makineyi satarken hesabını deaktif edersen, başka PS'de oyunu indirebilirsin.

Aldığınız oyunu, deaktif ettiğiniz sürece indirmek sınırsız. Aynı anda 2 farklı makinede çalışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Makineyi satarken hesabını deaktif edersen, başka PS'de oyunu indirebilirsin.

Aldığınız oyunu, deaktif ettiğiniz sürece indirmek sınırsız. Aynı anda 2 farklı makinede çalışabilir.

hocam konu kırlılıgı olmasın dıye bende buraya yazıyorum ben ıkıncı el ps4 aldım bı arkadastan ıcınde tam surum fifa14 ve knack var bu oyunları baska bı arkadasla takas yapma sansım varmı yada oyunların benden gıtme sansı var aldım kısı tanıdık ama ben knackten sıkıldım baska bı oyunla takas etmek ıstıyorum arastrdım ama bısey anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.