Playstation store'dan alışveriş yapanınız oldu mu? Ben oyun almaya çalıştım. Kredi kart bilgilerimi girdim; numara,ad,soyad,güvenlik kodu vs. Ardından kredi kartımda yer alan street address'i istedi. 3 tane street adress var; street adress1,2,3 diye. Kart ekstremi buldum, yazan adresi girdim, Şehrimi, posta kodumu girdim. State/Province yazan yerine de semtimi yazdım. Her şeyi denedim. Bi türlü kabul etmedi. No valid falan dedi. Fiyatları da dışarıya göre çok uygun ve 320 gb hafızalı ps3 aldım. Lütfen biri bana yardım etsin. Şimdiden teşekkürler. :)
Artık yurt dışındaki Psn'den Türk kredi kartıyla alışveriş yapılmıyor diye biliyorum. En azından çoğu kart sorunluydu. State yazan yeri boş bırakarak denedin mi ?
Türk PSN kullanın. Adresin de posta kodu kısmını doğru yazın.
State'i boş bırakında da olmadı. Bı arkadas profili sanki ABD'de gibi acarsam olabilir falan dedi ama çok akıllıca gelmedi. Turk psn derken Türkiye'den alınmış ps3 mü demek istediniz? Ben Türkiye'den aldım.
Ülke kısmı Türkiye olarak seçilmiş PSN hesabı açmalısınız. O opsiyon sonradan değiştirilemiyor.