Şimdi Ara

PlayStation Plus'tan önümüzdeki ay 22 oyun birden ayrılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation Plus'tan önümüzdeki ay 22 oyun birden ayrılacak
    Sony'nin PlayStation Plus servisi, son günlerde daha çok oyuncuları hayal kırıklığına uğratacak haberlerle gündeme geliyor. Bildiğiniz gibi Sony geçtiğimiz hafta PlayStation Plus'ın Türkiye'deki abonelik ücretlerine ciddi bir zam yaptı. Öyle ki bazı paketlerde zam yüzde 55'i buldu. Bu zamdan sadece birkaç gün sonra, bu kez de oyun kataloğuna dair tat kaçıracak bir haber geldi. Önümüzdeki ay PlayStation Plus'tan 20'den fazla oyun ayrılacak.

GTA 5 ve Batman: Arkham Knight, PlayStation Plus'tan Ayrılıyor

PlayStation Plus'ın Extra ya da Deluxe (Premium) paketini kullananların erişebildiği oyun kataloğuna her ay yeni oyunlar eklenirken, bazı oyunlar da platformdan ayrılıyor. Mayıs, bu ayrılan oyunlar açısından kayda değer bir ay olacak. Çünkü önümüzdeki ay aralarında GTA 5 ve Batman: Arkham Knight gibi kayda değer oyunların da olduğu 22 oyun platformdan ayrılıyor. İşte Mayıs ayında PS Plus'a veda edecek oyunlar:

Ayrıca Bkz.The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın etkileyici çıkışı, oyun dünyasında planları bozdu

• Grand Theft Auto 5 (PS4, PS5)

• MotoGP 24 (PS4, PS5)

• Batman: Arkham Knight (PS4)

• InFAMOUS: Second Son (PS4)

• Ghostrunner (PS4, PS5)

• Payday 2: Crimewave Edition (PS4)

• The Sims 4: Island Living (PS4)

• Walkabout Mini Golf (PS5)

• Synth Riders (PSVR 2)

• Resistance: Fall of Man (PS3)

• Resistance 2 (PS3)

• Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord (PSVR 2)

• Before Your Eyes (PSVR 2)

• The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR 2)

• The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution (PSVR 2)

• LEGO Marvel Super Heroes 2 (PS4)

• Strandad: Alien Dawn (PS4, PS5)

• The LEGO Movie 2 Videogame (PS5)

• Bloodstained: Ritual of the Night (PS4)

• Portal Knights (PS4)

• Enter the Gungeon (PS4)

Kaynak:https://gamerant.com/ps-plus-games-leaving-may-2025/

• İyice keriz muamalesi çekmeye başladılar. Artık bunlara ödememe yapmamak ve 5in kırılmasını veya emülasiyonunun çıkmasını beklemek lazım.

• Hem zam yap hem oyunları kaldır. Tekelliğin sonu hep aynı

• gidi G kullanıcısına yanıt
    Sadece çok sükse yapan yada exclusive bir oyun gelince aylık olarak alınıp bitirildikten sonra tekrar kapatılabilir onun dışında bomboş bir kütüphaneye bu paralar çakallıktan başka birşey değil

• Adamlar boşuna milleti disksiz konsollara alıştırmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 25 Nisan 2025; 18:52:08 >
  • Zam yapıldı tabii olacak o kadar

• O, bu, değilde playstationa ne zaman adam gibi oyun çıkacak hala belli değil bir de utanmadan plus ile game pass ı kıyaslıyorlar pc aldığım günden beri ps5 e bir kere açıp oynama ihtiyacı hissetmedim son aylarda bir sürü sony oyunu geldi pc ye zaten o zaman bu konsol ne işe yarıyor elimde tutmamın sadece gta 6 yoksa on kere satmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listedeki oyunların çoğu önemsiz. Sadece üçü dikkat çekiyor:

- Batman Arkham Knight

- inFamous Second Son

- GTA V

Batman Arkham Knight, 10 yıllık üçüncü parti bir oyun. Anlaşması bitmiştir.

GTA zaten düzenli olarak eklenip kaldırılıyor.

Bir tek infamous garip olmuş. Belli ki Remaster yapacaklar. Fakat o da 2014'te çıkmış, PS4 Pro versiyonu 1800p 60 FPS çalışan bir oyundu. Oynayan oynamıştır, çok dert edilecek bir durum değil.

Mesela Horizon FW'nin Plus'tan kaldırılması ve ZD Remaster'la beraber satılması hakkaten rezaletti. Haberin başlığı da öyle bir olay izlenimi uyandırdı ama önemli bir şey değilmiş.

Edit: infamous daha önce Plus'ın PS5 koleksiyonuyla, kalıcı olarak verilmişti. Plus Extra'dan kalkması, onu kaçıranlar için önemli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Nisan 2025; 18:19:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    remastered demek pc'ye de gelmesi demek. dert edilecek bir durum bence :D

• La bari kendi oyunlarınızı kaldırmayın :) Büyük ihtimalle bu oyunun da remastered versiyonu v.s. gelecek. Bu arada oyun da zaten pek bir şeye benzemiyor yarıda bırakmıştım ben. Çok da bir şey kaybetmediniz. Son olarak da Daysgone remastered 1700 TL den satmak da nedir ya LOL

• 3. parti oyunları anlıyorum sonuçta süreli anlaşma yapılıyorda InFAMOUS: Second Son niye gidiyor adamlar kendi oyununu da çekiyor abonelik sisteminden.

• Şu kütüphaneye oyun ekleyip oynattırmıyorlar hem para veriyosun hem zaman kısıtlaman var oynadın oynadın oynayamadın gg aşırı saçma gamepass'tede aynı durum var ben oyun oynamak için paket alıyorum kardeşim oyunların kaldırılması için değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.