< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/ 2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate / hepsini boşver ..."Creative THX 550"... |
|
Oyunlar dijital olmalarına rağmen hala pahalı. Evet ortada büyük emek var koca ekip kafa patlatıp bir ürün ortaya sunuyolar ama emin olun kaymağını yiyenler şirket sahipleri ve holdingler oluyor. CD masrafı yok taşıma ücreti yok raflarda yer alsın diye yüzde vermek zorunda değiller, oyun kapları plastik olduğu için çevreyi kirletmelerinin bedeli olan vergiyi ödemek yok kısacası bunların hepsi gider kalemidir oyunu dijital verince firm tüm bunlardan kurtuluyor ama fiyatlar dijital mağazalara yansımıyor. Üzücü. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Temmuz 2021; 2:52:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Oyun satın almayarak demek istediniz herhalde? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yüksek indirim oranı gören oyunlar hep sezonluk sayılır. Zaten müptelası çoktan almıştır. Yeni sezon oyunları eli kulağında olan oyunlar. Bildiğin keriz avı.. Lakin diğer Advanture/Action oyunlar bu indirimi göremiyor. Gözüne soka soka çakallık işte. |
|
PC fiyatları ile karşılaştırma yapmak da başka bir şey. Sağlam bir kasayı 30.000 liraya yapacağıma, konsolu 7.000 liraya alırım. Oyunlara biraz fazla öderim. 4K 60 FPS sorunsuz şekilde kullanılacak pc fiyatını da söyleseydin arkadaşım. Ha dersen ki PS oyunları pahalı, yanına bir de XSX alırım. 4K TV'nin altına koyar oynarım. Bunlar tercih meselesi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 3 Temmuz 2021; 17:0:54 > |
|
14.5 tllik oyuna 800 küsür tl ödemek birazcık pahalı olmuyor yalnız :D ps5i sevsem de trde gitmeyeceğini düşünüyorum, bana gelip hesap alıp satımından bahsetmeyin ben oyunlarımı koleksiyon yapmayı seviyorum, muhtemelen arkadaşımın kardeşlikle paylaştığı oyunları bitirdikten sonra ps5i satacağım, 40 tllik oyuna 800 küsür tl ödeyemem, pc ve xbox platformunda resmen kafana oyun fırlatılıyor, ama sony bu konuda inanılmaz cimri ve böyle devam edeceğini söylüyor. kimse kusura bakmasın ben müşteriyim fanboy değilim, nerde bana kolaylık sağlanıyorsa o platforma giderim |
|
Bu düz mantık yeni mi yoksa uzun zamandır mı var? Herkes deli gibi Far Cry 5 arıyor da haberim mi yok? 160 liraya düşmüş birkaç ay önce. 3 defa da indirim görmüş. Alacak olan alır oynar. Dedim ya tercih meselesi. O mantıkla bakınca Mercedes alan adam da aptal oluyor. Öyle ya, aynı konforu ya da yakınını yarı fiyatına alacağı araçlar mevcut. Hayat tercihlerle doludur. Herkes aynı düşünseydi, farklı ihtiyaçlar doğmazdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 3 Temmuz 2021; 18:27:54 > |
|
Dostum 6000 TL 4k TV artı 8500 TL konsol : 14500 senede 5 oyun alsan 600 TL den 3000tl de o Evet PC lerde pahalı herşey pahalı haklısın. Ama hiçbir oyu 600 TL etmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|