Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Eagle_Murat69 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.228
Cevap
1.757
Favori
4.641.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42084209421042114212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLuBu

DualSense God of War 20th Anniversary Limited Edition Oyun Kumandası alacaklar 5799 TL amazon tr de. Amazon satıcılı ve göndericili. Alacaklar var ise acele etsinler stok yakında tükenir.

amazon
    Sony PlayStation DualSense/God of War 20th Anniversary Limited Edition Oyun Kumandası Controller (Bilkom - Resmi Distribütör Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0G2CLL8KP

Hepsiburada OverGame satıcısında 5639 TL peşin fiyatına 3 taksit hem bu hem de astro v2 bilkom garantili, orası da değerlendirilebilir ben gow siparişi geçtim dün.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım ben de kütüphaneden oynamıyorum. Miles Moraless oynadım şimdi satınalamıyorum. Beyond Two Souls oynadım Heavy Rain alamıyorum. Bu saçmalıklar yüzünden kütüphane çok işime yaramıyor. Essentiala dönüştürüp süre uzatımı olsa bende yaparım. Zamanında 460lirayken çok fark yok diye deluxe depolamıştım. Keşke aradaki farka 1 yıl daha ekleseydim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir kayıt oluşturdular bakalım olumlu bir dönüş olacak mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Aralık 2025; 16:8:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Arayıp sordum derken??? Telefonları açmaya başladılar yani aman yarabbi başımıza taş yağacak😁

Miles Moralesi hesabımdan sildirmek için mail attığımda 2 hafta arayla cevap veriyorlardı onda da okuma özürlü davrandıkları için siz yanlış birşeyler yapacaksınız belliki hiçbir şey yapmadan talebimi kapatın dedim:)

Yarın sabah bende arayıp sildirebilirsem lisansı sildireyim sonra indirimde Ultimate Edition alırım. Sırf bunu alamadım diye Spiderman 2’yi satınalmadım seri yarım kalmasın:)

Bana göre The Witcher'e en yakın oyun Banishers Ghosts Of New Eden'dir.

Deneyin, pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 8 Aralık 2025; 16:33:10 >

Eğer Essential e çevirebilecekseniz hakkaniyetli bir hesaplama ile uzerien katarak çevrilmesini talep ettiğimi belittim inşallah sacma sapan birseyler yapmazlar.

Sizede düzgün bir cevap vereceklerini pek sanmiyri telefona çıkan kisi sadece telefon açması icin var. Her sorduğum soruyu supervisor'ına sorup geri dönüyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben sırf bu yüzden plus kataloğunda olan oyunları asla indirmiyorum, 7-8 ay sonra da plus aboneliğim bitince de Delux yerine essental ile devam ederim en iyi ihtimal ile. Kütüphane bana ait olmayan oyunlarla işgal olunca deli oluyorum, demo bile indirmiyorum ben.

Demo zaten indirmiyorum. Plus kataloğundan konsolu ilk aldığımda 3-4 oyun indirmiş bulundum, şimdi bende indirmiyorum. Indie veya satınalmayacağım bir oyun olursa katalogdan kalkma haberi gelince indirebilirim. Ama AAA oyunları Esential ile verildiyse indiriyorum. Zaten katalogdaki üçüncü parti oyunların çoğu Gamepass’de var ve onda böyle bir saçmalık yok diye o tarafta oynadım.

Selam, The Witcher 3 sonrası KCD(Kingdom Come: Deliverance) başladım deneyebilirsiniz , fantastik değildir , 2.si KCD2 de bu sene başında çıktı.

• Playstation store’da yıl sonu indirimleri dışında 23 Aralıktan sonra yılbaşına özel tekrar oyunlarda indirim olacak mıdır? Yoksa bu yıl sonu indirimlerinden sonra uzun bir süre indirim olmayacak mıdır? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

• Yapı Kredinin kişiye özel kampanyası için cüzdana para ekleyeyim boşa gitmesin diye kaç zamandır uğraşıyorum ama ekleyemiyorum. Bir şeyler ters gitti tarzında hata veriyor. Bunu nasıl çözcez sinir bozucu bir durum ya.

Assassin’s Creed Mirage ve Wo Long: Fallen Dynasty kataloğa eklenecek deniyor.

Bu oyunları almayı düşünen varsa yakın zamanda biraz beklesin derim.

Son zamanda çıkan sızıntılar doğru çıkmıştı. Bu da doğru olabilir.

Kaynak haber:

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]
    [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]dealabs magazine
    PS Plus Extra : on connaît les têtes d'affiche des ajouts de décembre 2025
    https://www.dealabs.com/magazine/ps-plus-extra-on-connait-les-tetes-daffiche-des-ajouts-de-decembre-2025-60803

ben de sıfır GOW var kutusu deforme oldu yurtdışından aldım isteyen olursa yazabilir

Assassin’s Creed Mirage | PS5, PS4

Wo Long: Fallen Dynasty | PS5, PS4

Skate Story | PS5

Granblue Fantasy: Relink | PS5, PS4

Planet Coaster 2 | PS5

Cat Quest III | PS5, PS4

Lego Horizon Adventures | PS5

Paw Patrol: Grand Prix | PS5, PS4

Paw Patrol World | PS5, PS4

Klasikler:

Soulcalibur III | PS5, PS4

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 10 Aralık 2025; 19:39:35 >

• RK1980 R kullanıcısına yanıt

Biraz youtube dan baktım. Witcherın görsellikte daha ucuzu gibi geldi ama oynanış mekaniği orijinal gibi. Pek bana hitap etmedi. Türk yayıncıdan dinledim belkide o yüzden sarmadı car car konuşup duruyordu.

Sakin kafayla düşünüyorumda witcher 3 kesinlikle dünyanın en iyi oyunu, yerini almak imkansıza yakın. Kıyasladığım oyuna haksızlık etmiş olurum

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.