Hepsiburada OverGame satıcısında 5639 TL peşin fiyatına 3 taksit hem bu hem de astro v2 bilkom garantili, orası da değerlendirilebilir ben gow siparişi geçtim dün. |
|

1 Mobil
Hepsiburada OverGame satıcısında 5639 TL peşin fiyatına 3 taksit hem bu hem de astro v2 bilkom garantili, orası da değerlendirilebilir ben gow siparişi geçtim dün. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Aralık 2025; 16:8:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Bana göre The Witcher'e en yakın oyun Banishers Ghosts Of New Eden'dir. Deneyin, pişman olmazsınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 8 Aralık 2025; 16:33:10 > |
|
|
|
Ben sırf bu yüzden plus kataloğunda olan oyunları asla indirmiyorum, 7-8 ay sonra da plus aboneliğim bitince de Delux yerine essental ile devam ederim en iyi ihtimal ile. Kütüphane bana ait olmayan oyunlarla işgal olunca deli oluyorum, demo bile indirmiyorum ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Selam, The Witcher 3 sonrası KCD(Kingdom Come: Deliverance) başladım deneyebilirsiniz , fantastik değildir , 2.si KCD2 de bu sene başında çıktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yapı Kredinin kişiye özel kampanyası için cüzdana para ekleyeyim boşa gitmesin diye kaç zamandır uğraşıyorum ama ekleyemiyorum. Bir şeyler ters gitti tarzında hata veriyor. Bunu nasıl çözcez sinir bozucu bir durum ya. |
Aralık katalog oyunları sızdırılmış diye haber gördüm. Assassin’s Creed Mirage ve Wo Long: Fallen Dynasty kataloğa eklenecek deniyor. Bu oyunları almayı düşünen varsa yakın zamanda biraz beklesin derim. Son zamanda çıkan sızıntılar doğru çıkmıştı. Bu da doğru olabilir. Kaynak haber: dealabs magazinePS Plus Extra : on connaît les têtes d'affiche des ajouts de décembre 2025 https://www.dealabs.com/magazine/ps-plus-extra-on-connait-les-tetes-daffiche-des-ajouts-de-decembre-2025-60803 |
|
|
Aralık ayı katalog oyunları duyuruldu. Assassin’s Creed Mirage | PS5, PS4 Wo Long: Fallen Dynasty | PS5, PS4 Skate Story | PS5 Granblue Fantasy: Relink | PS5, PS4 Planet Coaster 2 | PS5 Cat Quest III | PS5, PS4 Lego Horizon Adventures | PS5 Paw Patrol: Grand Prix | PS5, PS4 Paw Patrol World | PS5, PS4 Klasikler: Soulcalibur III | PS5, PS4 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 10 Aralık 2025; 19:39:35 > |
|
Biraz youtube dan baktım. Witcherın görsellikte daha ucuzu gibi geldi ama oynanış mekaniği orijinal gibi. Pek bana hitap etmedi. Türk yayıncıdan dinledim belkide o yüzden sarmadı car car konuşup duruyordu. Sakin kafayla düşünüyorumda witcher 3 kesinlikle dünyanın en iyi oyunu, yerini almak imkansıza yakın. Kıyasladığım oyuna haksızlık etmiş olurum |
|
|