Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blawer_s , çaylak52 , nier Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
79.084
Cevap
1.638
Favori
4.027.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 39513952395339543955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstation plus üyeliğimi yenilemek istiyorum ama 3 ayrı kartla denememe rağmen essential 1 yıllık üyeliğimi yenileyemiyorum.

• Battlefield 1 10tl
  • Street Fighter 6 standart sürüm 1250 tl ye düşmüş, hindistan storede 1679 rupi 680 tl ye geliyor oradan devam. Tr de soyulmaya niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 23 Kasım 2024; 17:12:39 >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediğim için soruyorum: Hindistan psn aldığımızda oyun dilleri Türkçe vs oluyor mu? Sorun yaşadığınız oldumu? Birde ödeme nasıl oluyor? Kur farkı vs çıkıyormu? Hazırda Türkiye psn var, ikisini birbirine baglayabiliyormuyuz?
  • dante06 kullanıcısına yanıt

cdyi taktığınız zaman sağ altta yükseltme seçeneği çıkıyor bence alınabilir

• Arkadaşlar bu kampanyayı kullanan, yararlanan var mı? İşlem başı 25 olduğu için cüzdana 150-150 eklesek her işlem için 25 gelir mi? Veya her gün bir kez mi işlem yapmak gerek?

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]
  • csoyalan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim keyifle oynamalar
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    Günde bir limit yok. Ben xbox için kullanıyorum genelde. Arka arkaya alışverişte de veriyor. Playstation a para atma olayını denemedim. Olabilir.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, Xbox için arka arkaya veriyorsa PS için de verir o halde. Teşekkür ettim.
  • FFVII Remake Twin Package Hint PSN'de 1770 civarına denk geliyor. Hadi komisyonla 1800 diyelim. Bizde 2400 TL.

store.playstation.com
    FINAL FANTASY VII REMAKE & REBIRTH Twin Pack
    https://store.playstation.com/en-in/product/EP0082-PPSA08668_00-0723074131389351

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 23 Kasım 2024; 19:44:24 >
  • Uncharted 4 ü ps5 e yükseltme nerden yapılıyor ? Ne oyun görüntülemede ne de versiyon seç kısmında yükseltme seçeneği bulamadım..?
    Rica ederim. Sürekli fiyat artıyor ama minimum bedel için. 100du şimdi 150 oldu. 20 veriyordu 25e çıktı. Sırf bu limit olayından xboxta 20-30tllik 5-6 oyun sepete ekleyip alıyorum 😂
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Ps4 sürümünü indirmeye atınca arayüz kısmında görünüyor hocam, dün bende o şekilde aldım.

• Arkadaşlar selam. 2. Dualsense'i bağlarken konuk olarak seçiyorum her seferinde. Ana ekranda widget'ta cihazların ikisinin birden şarjını aynı anda göremiyorum. PS tuşuna basarak değiştirip görebiliyorum. Bu iki kolu aynı anda ekranda görebilir miyim ?
  • Inferioress kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 👍🙏
    Geçen aylarda 100 tl olacak şekilde 10 kere yükleme yapmıştım. 200 tl maxipuan yatmıştı. Şimdi 150 tlye çıkarmışlar limiti. Maxipuan da 250 tl olmuş. Cevap olarak evet her işlem için maxipuan yatıyor.
  • Kardes hesabindan plus uyelik alsam kuzenimdeki ps4 ve bendeki ps5 ile ortaklasa kullanabilirmiyiz ?
  • Arkadaşlar selamlar, Ps konusunda çok acemiyim fikrinize ihtiyacım var.
    Geçen hafta Amazon indirimleriyle ps5 aldım. Plus aboneliğini de bir aylık almıştım, kasım indirimleri olunca o zaman senelik alırım diye. Şimdi bakıyorum kampanya sadece yeni satın alacak kişiler içinmiş. Sizce yılbaşı kampanyası da aynı şekilde mi olur, ya da daha fazla indirim yaparlar mı? Ona göre ya yılbaşını bekleyeyim diyorum ya da şimdi yeni hesap açıp oradan yıllık abonelik alayım diyorum, çünkü hiç oyun satın almadım sadece plustan indirdim. Sizce hangisi mantıklı olur?
  • mkmt M kullanıcısına yanıt
    İndirim bitmeden önce yeni üyelik açıp senelik alman daha mantıklı olur bence
  • 
Sayfa: önceki 39513952395339543955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.