Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3951. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
79.088
Cevap
1.638
Favori
4.028.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 39493950395139523953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aylık verilen oyunları kütüphanenize eklemeniz lazım, plus hesabınız devam ettiği sürece o oyunlara erişebilirsiniz.

Oyunların tamamı yine kütüphane de görülür hocam.

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Üyelik yenilemezsek kullanamıyoruz o zaman doğru mu anladım ? Her ay 3 oyun denince süresiz olarak bizim oluyor gibi düşündüm
  • burak.brks B kullanıcısına yanıt

Rica ederim, evet hocam üyelik yenilenmez ise erişim kalkıyor.

Tekrar teşekkürler
  • burak.brks B kullanıcısına yanıt

Hesabında plus olduğu sürece sende kalır oyunlar. Plus biterse kilit gelir.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Hocam ben dün deluxe üyelik almıştım kütüphaneme eklemediğim halde gece birkaç plus oyununu indirdim, kütüphaneye eklenmemiş oyunlar indirilebilir ama oyun mu açılmıyor anlamadım bu olayı
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Telefon değil pcden demiştim. Bilgisayardan alıyorum plus veya extradan oynadığım oyunu. Ps ve telefondan olmuyir zaten.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt
    Telefon uygulamasını kullanmıyorum zaten, iPhone’un Safari’den denemiştim.

Şimdi Macbook’un Safari’den denedim yine aynı oldu. Windows bilgisayarım yok ordan deneyemiyorum. Gerçi fark edeceğini de sanmıyorum. Kütüphanede var diye aldırmıyor. Ayrı bir hesap da açmak istemiyorum, almayacağım. Sony’nin canı cehenneme, bir oyun alacağız diye kırk takla atacak değilim.
  • Deluxe üyelik alınsa buda oyunlardaki kardeşlik yöntemi şeklinde kullanabilirmiyiz
  • firatb3406 kullanıcısına yanıt

Aylık verilen oyunlar ile kullanıma sunulan kütüphane ayrı durumlar hocam.

Siz şimdi dekuxe paket alarak kütüphaneye erişim hakkı kazandınız, hâli hazırda olan bütün içeriği kütüphaneden kalkmadığı sürece kullanabilirsiniz.

Ayriyetten her ay 3 oyun hediye ediliyor bunları da ayrıca kütüphanenize eklerseniz plus hesabınız devam ettikçe kullanabiliyorsunuz.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Hocam eskiden daha iyiydi Xbox mağaza ama şimdi büyük oyunlarda eşitledi gibi sanki ps ile.Benim gördüğüm dün baktım bi re 4 birde mk1 bu sefer yanlış hatırlamıyorsam Xbox tan daha ucuzdu hatta.Ama yinede Xbox mağaza daha avantajlı özellikle eski oyunlarda

• Re 4 remake 699
    Mk1 699
    Sekiro 234
    Outlast trials 335 benim en çok dikkatimi çeken indirimler bunlar arkadaşlar.Özellikle sekiro gibi bir oyun bu fiyata bedava
  • Birde sormak istediğim dostlar bende part 2 kutulu var ps4 versiyonu.Bu remastered ile arasında çok fark var mı veya bu ps4 için olanı ps5 remastered a yükseltebiliyormuyuz
  • Ben web browser üzerinden hesabıma girerek aldım.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Ben dün tam fiyatından aldım işbankası ile 1918 tl
  • Birlikte astro bot almak isteyen biri var mıdır acaba?

Düzeltme: Aynı arkadaş isterse hesaba TLOU2 de alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockedd -- 23 Kasım 2024; 12:13:42 >
  • Last of us 2 remaster ps5 999
    Re4 remake 699
    Achilles legend untold 461
    The Oregon Trail 525
    Tiebreak 1365
    War mongrels 210

Liste hazır 3 sene önce aldığım konsol kadar masraf
    Şimdi anladım hocam teşekkürler, kütüphanedeki oyunlarda önceki aylarda verilen aylık oyunlar sanmışım ben o yüzden kafam karışmış
  • Arkadaşlar cyberpunk 744 tl

Mortal kombat 1 699 tl

Sizce nasıl indirimler alınır mı bu fiyatlardan ve oyunlar hakkında da çok bilgim yok tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 39493950395139523953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.