Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
86.261
Cevap
1.822
Favori
4.935.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
193 oy
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
    Plus deluxe yazıyor 2740 TL lik paket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bi yandan haklısınız ama 60 ve 120 fps alıştıktan sonra 30fps çamur gibi geliyor sanki oyun kasıyor gibi, ama tabii biraz zorlanırsa ona da tekrar alışılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Battlefield 5 güzeldir, PC tarafında oynuyordum, aktif oyuncu sayısı güzeldi, server bulabiliyordun. PS tarafında nasıldır bilmiyorum ama oyun olarak güzel. Ama EA Play alabilirsin, hem BF5 hem BF2042 var, farklı oyunları da oynayabilirsin.

İndirimsiz fiyatı 2249 TL’ye yükseldiği için ne kadar düşeceğini tahmin etmek zor hocam. Xbox’ta indirimsiz hali 899 TL Epic’de 1099 TL. Xbox veya pc’niz varsa orada oynamak şu an daha mantıklı açıkçası. Xbox’ta indirimle geçen ay 539 TL’ye düşmüştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sakin ol şampiyon. Oyun Street Fighter. Bildiğimiz Street Fighter. Neden Street Fighter için İngilizce'ye ihtiyaç duydunuz ben de anlamadım açıkçası. Ayrıca oyunun sayfasında alt kısımda oyunda mevcut olan diller yazıyor, bir dahaki sefere almadan önce kontrol edebilirsiniz.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Oyun Turkce degilse oynamazsiniz olur biter. Zorlami oynatiyorlar.umalim da Elin japon capconu sizin bu mentaliteyi okumasin cunku konsolunuz banlanabilir

Hocam sizin durumunuzu şöyle açıklayayım,

Street fighter oyunu belli bir hedef kitle için geliştirilen bir oyundur. Pazar segmentini belirleyip ürünü satacakları kişilerin istekleri doğrultusunda oyunları geliştirir ve bu kişilere oyunları satarlar. Yıllık satış hedeflerini bu topluluklar üzerinden belirlerler.

Bide hedef kitlenin dışında alım yapan bir topluluk da olabilir. Bu tip müşterilere genellikle "niche" veya "niş" müşteriler denir. Niş müşteriler, genel hedef kitlenin dışında kalan ancak ürün veya hizmetin belirli özelliklerine veya niteliklerine ilgi duyan insanlardır.

Kısaca ürün bizim için geliştirilmemiş olsa bile sizin ve benim gibi küçük topluluklar oyuna sahip olmak isteyebilirler. Bu doğrultuda capcom firması hedef kitlesi içinde olmayan bir azınlık olduğumuz için, bizim istek ve alışkanlıklarınıza yönelik street fighter oyunu yapmıyorlar.

Bu olay illa ki başka oyunlarda farklılık gösterecektir ama street fighter oyunu satın alma konusunda Türk oyuncusu çok çoğunlukta değil. Bu nedenle oyuna Türkçe dil ekleme ihtiyaçın da bulunmuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 8 Mart 2024; 3:29:3 >

• Neco. kullanıcısına yanıt

Oyunda kıytırık bir hikaye modu var ya (adı world tour gibi birşey olması lazım), oradaki diyalogları kastetmiştir.

Bu olay illa ki başka oyunlarda farklılık gösterecektir dedim zaten.

Ayrıca burda kimse street fighter in Türkçe olması ile ilgilenmiyor. Türkiye'de öle bir street fighter kitlesi zaten yok. Oynayanlar da hikaye değil gameplay için oynuyor.

Bazı çıkacak büyük hikayeli oyunlar için firmalara mail atıp sosyal medyadan ulaşmaya çalışıyoruz. Bu sayede firmaya müşteri olacağımızı göstermeye çalışıyoruz. Bu sayede Türkçe olan çok oyun var.

İşin merkezinde adam sana yatırım yaptığında senden para kazanamayacak ise yaptığı yatırımın ne anlamı var , dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 8 Mart 2024; 3:49:36 >

• Arkadaşlar selam, ps5 oyun konsolu ile ps store de yeniyim, essential üyelik yaptım bir kaç oyun için geriye dönük okudum ama tam anlamadım, ea play abonesi olunca fifa 2023 yükleniyor diye anladım , ps4 unchartrd 4 yükleyip 90 tl ile ps5 e yükseltiliyor gibi gördüm , bunlar geçerli mi hala , ben mi yanlış anlıyorum , bir de extra abonesi olsam be gibi fayda var özetleyecek biri olursa çok sevinirim

• Uncharted paketteki indirim hala devam ediyorsa (sanırsam indirimli fiyat 87,5 TL idi) 90 TL’ye ps5 sürüme yükseltme halen geçerli, EA Playde güncel olarak hangi oyunların bulunduğunu storedan aratıp görebilirsin.

Essential’da aylık verilen 3 oyuna sahip oluyorsun, extrada ise bu aylık 3 oyun yanısıra birkaç yüz oyunluk bir kütüphaneye de erişiyorsun, temel fark bu, extra kütüphanesinde hangi oyunlar olduğunu da ea play gibi storedan ilgili kısmı bulup görebilirsin.

• Bu ayın oyunlarından Hello Neighbour 2'yi oynayayım dedim. Sadece ilk çıkan 2D versiyonunu oynamıştım. Çok da eğlenmiştim. Bu seri bayağı değişiklik olmuş. Çok fazla detaylı geldi. Muhtemelen youtube'tan izleye izleye sırf bitirmiş olmak için bitireceğim. Forumda da oynayan yok sanırım, ana konusu bomboş..

teşekkür ederim, biraz daha çözmem lazım, şuan sistemi tam oturtamadım, mesela nba 2k24 baller edition indirimde 437,50 TL gözüküyor, bunu satın alırsam , essential üyeliğim bitse bile sonradan oynayabiliyor muyum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.