Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (1752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tansut35 , s1LENT Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
86.263
Cevap
1.822
Favori
4.935.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
193 oy
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Orijinalden alıntı: gowlet

Vay arkadaş EA o kadar mı tutturamamış Paybacki?

Bide arkadaşlar bu GOW alayım mı ne dersiniz? The Witcher 3 gibiyse şayet Skyrim gibiyse beceremem. Yok kraft yok topla onu kraftla falan nefret ediyorum beceremiyorum. Almalı mıyım?
    Hocam God of War her oyuncunun deneyimlemesi gereken bir deneyim. Bu oyunun içinde barındırdığı crafting ya da RPG öğelerinden gözünüz korkmasın. Skyrim ve Witcher'a göre çok daha casual ayardalar.

Video oyunlarıyla ilgilenmeyen biri dahi bu oyunu rahatlıkla sindirebilir, gözünüz kapalı alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo

• braveheart655 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle uzak durun hocam. Bug deryası bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • quote:

Orijinalden alıntı: roger.federer

Payback te sokakta serbest gezme özelliği var mı? Birde bu oyun underground serisine benziyor mu?

Alıntıları Göster
    Sokakta serbest gezebilirsiniz. Underground serisine fazlasıyla benziyor. Underground 1 ve 2 den aldığım tadı alamadım başkasının da alabileceğini düşünemiyorum o kalitede değil ama modifiye sistemi, oyun modları oldukça benziyor. Oyunun en çok beğenilmeyen kısmı loot box sistemi. Arabalara kutulardan çıkan parçaları takabiliyoruz. Veya bazı noktalardan arabalara parça alıp arabaların levelini yükseltiyoruz. Bu kısım can sıkıcı ama oyun süresini arttırıyor eğer zorda oynarsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Hocam God of War her oyuncunun deneyimlemesi gereken bir deneyim. Bu oyunun içinde barındırdığı crafting ya da RPG öğelerinden gözünüz korkmasın. Skyrim ve Witcher'a göre çok daha casual ayardalar.

Video oyunlarıyla ilgilenmeyen biri dahi bu oyunu rahatlıkla sindirebilir, gözünüz kapalı alın.

Alıntıları Göster
    Cevap için sağolun

Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme

• Cevaplar için teşekkür ederim. Açıkçası GOW - Payback - The Last of Us - Witcher 3 - GTA V - NBA 2K8 ve COD WW2 arasından bazı oyunları seçip alacağım. Ama şuan da fazla PS oynayacak fazla vakit bulamadığım için boşunada para vermek istemiyorum. Sizce hangilerini almalıyım ve hangileri yıl içerisinde tekrar indirme girer bilginiz var mı?

Gercekcilik, grafik ve surus yonunden cok guzel bir oyun. Ama devamli pisttesin. Yolun belli. Nfs serisi ile zerre alakasi yok.

Ayrica gt sport alacak olanlar delux’e gerek yok. 2-3 oyun oynadim, biraz egitim yaptim. 3 araba aldim. Yurtdisinda calisip turkiyeden araba aliyormussun gibi dusunun. Cok kolay ve cok ucuz.

• Kartım habire hata veriyor bu nedir arkadaş

Orijinalden alıntı: roger.federer

Cevaplar için teşekkür ederim. Açıkçası GOW - Payback - The Last of Us - Witcher 3 - GTA V - NBA 2K8 ve COD WW2 arasından bazı oyunları seçip alacağım. Ama şuan da fazla PS oynayacak fazla vakit bulamadığım için boşunada para vermek istemiyorum. Sizce hangilerini almalıyım ve hangileri yıl içerisinde tekrar indirme girer bilginiz var mı?
    Bosa para gitmez. Her turlu oynarsin.

Madem cok oynamiyorsun,

Payback, gta v , nba 2k8 ve witcher 3 al. Bir hikayeye bagli kalmazsin. Canın sıkıldıkca acip oynarsin bu oyunlari.

Payback devamli indirime giriyor. En az indirime giren last of us, nba ve gta.

Orijinalden alıntı: Faxiin

NHL 2018 30TL'ye düşmüş arkadaşlar ne düşünüyorsunuz en son 2016 versiyonunu almıştım :) Birde 2k18 nba ile god of war indirimleri çok iyi olmuş. 3lü bir paket yapacağım gibi.
    nhl 2018 alacaksaniz sec hakkina talibim

Orijinalden alıntı: Inferioress

Ac originsi aldım bugün.
    Kozmetik ürünlere para vermeyi hiç sevmem.
    119'a oyunun kendisini
    35,99 ve 17,89 indrimde ki dlcleri de aldım
    172.88'e geldi
    The Ezio Collection da radarımdaydı 50,05 de ona bayıldık
    toplamda 222.93e kapattım hepsini
    Ben de almayı düşünüyorum ama 119 tl'den aşağı inmedi bir türlü.
    oyunun matescore kendi gösteriyor aslinda,lakin oyun yapimcisi THE LAST GUARDIAN daki elaman mi?
    THE LAST GUARDIAN benzeyen bir oyun mu?
    Fiyat olarak 50tl altina inermi ilerde!?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FiNTR kullanıcısına yanıt
    Sony exclusive oyunlari cok eski olmadikca 59-69 civari satiyor genelde,bundan asagiya inmez,ileride psn.plus'a bedava verilebilir 1 sene sonra mesela..Oyun bence cok guzel ancak herkesin zevki ayridir,belki siz begenmezsiniz,en iyisi yputubedan izleyip kendiniz karar vermeniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newintown -- 8 Haziran 2018; 23:9:29 >

Orijinalden alıntı: HALİL.JR

Tlou ve uncharted collection alacağım. Sec hakkına talip olan varsa beraber alalım.
    Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FiNTR

Beyler SHADOW OF THE COLOSSUS hakkindaki yorumlariniz nedir?
    oyunun matescore kendi gösteriyor aslinda,lakin oyun yapimcisi THE LAST GUARDIAN daki elaman mi?
    THE LAST GUARDIAN benzeyen bir oyun mu?
    Fiyat olarak 50tl altina inermi ilerde!?
    Dediginiz oyuna benziyor, evet kamera olsun, oynanış olsun. Hiç oynamamış iseniz çok güzel gelecektir size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

last guardiani begenerek oynadim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.