Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (1076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86.261
Cevap
1.822
Favori
4.935.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
193 oy
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
    bi an sevindim ps4te var mıydı diye sonra ps3 görünce

Orijinalden alıntı: Musbab

Oh bee far cry primal indirime girmiş 44 lira1 aydır bekliyordum indirime girmesini.Apex editionmu almalı normal far cry primal almalı arkadaşlar tavsiyeniz nedir. Çok fark varmı aradaWatch dogsta indirime girmiş oda alınmalımıki? 1- 1.5 aylık ps oyuncuyum daha oynadığım oyun az.gta 5 ve witcher oynuyorum şu an

Far Cry primal normal far cry oyunlarından cok farkli bir tecrube sunuyor. Skin giydirmek demek biraz uzucu bir tabir. Her sene önünüze reskin edilip güncellenmis tonlarca oyun çıkıyor ve ağzınızın suyunu akıta akıta gidip 60 doları basıp aliyorsunuz. Ama konu bu oyuna gelince reskin edilmis oluyor. Gerek youtube camiasindan gerekse onlari izleyip etkilenen etkilenmeyen oyuncularca bu oyuna haksızlık edildigi gorusundeyim. Olay reskin ise o zaman bütün far crylar reskin, butun fifalar reskin, butun unchartedlar reskin. Adamlar yepyeni iceriklerle yepyeni bir dunya, tonla icerik ve yeni bir hikaye sunuyor sizlere. Kac tane oyun sizlere tas devrinde hayatta nasil kalinir tecrubesi sunabiliyor ki. Bu oyun parasini sonuna kadar hak ediyor. Sadece Takkar Reyiz için bile alınıp oynanabilecek bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Watch Dogs 2 80 TL ye alınır mı? İlk oyun fena değildi. 2.oyunu takip bile edemedim. Bir de Far Cry Primal ile Watch Dogs 2 arasında tercih yapacak olsanız hangisini alırdınız fiyatlarını da göz önünde bulundurarak?

| ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • Ubi indirimlerinde cazip fiyat görmedim..

Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • Ubisoft nasıl fiyar çekiyorsa artık, yüzde 50 indirimli oyunu 120 lira.

• Dayanamadım Watch_Dogs 2 yi kaptım. Indirim bekliyordum zaten almak icin. Normal fiyatı biraz düşseydi daha iyi bi indirim gelebilirdi ama yine de fena indirim sayılmaz. Ilk oyundan sonra ne kadar önyargılı olsak da fena bi oyun değil.

Diğer ubi oyunlarına gelince Rainbow Six Siege dışında alınacak oyun yok pek. Hep serilerinin suyunu iyice sıkıp mahfettiği oyunlar. Tom Clancy oyunlarinda Splinter Cell gibi bir devi geride bırakıp garip garip oyunlar çıkardılar. Hepsi de hemen hemen aynı. O tarz oyun yapacaksanız Splinter Cell e devam etseydiniz. Prince of Persia yı da bitirip Assassin's Creed e yüklendiler. Nesillerdir hep aynı tarzda oyunlar. Ps2 den beri ubisoftun oyunlarının neredeyse hepsi ayni. Yeni bişey yok bi watch dogs denediler o da olmadı. For Honor ölü doğdu. Far Cry da yeni bir oyun değil hala sağmaya devam ediyorlar oyunu.

Eğer sahip değilseniz Siege ve W_D 2 tavsiye edebilirim. Bende BF1 olduğu için W_D 2 tercih ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Oh bee far cry primal indirime girmiş 44 lira1 aydır bekliyordum indirime girmesini.Apex editionmu almalı normal far cry primal almalı arkadaşlar tavsiyeniz nedir. Çok fark varmı aradaWatch dogsta indirime girmiş oda alınmalımıki? 1- 1.5 aylık ps oyuncuyum daha oynadığım oyun az.gta 5 ve witcher oynuyorum şu an

Far Cry primal normal far cry oyunlarından cok farkli bir tecrube sunuyor. Skin giydirmek demek biraz uzucu bir tabir. Her sene önünüze reskin edilip güncellenmis tonlarca oyun çıkıyor ve ağzınızın suyunu akıta akıta gidip 60 doları basıp aliyorsunuz. Ama konu bu oyuna gelince reskin edilmis oluyor. Gerek youtube camiasindan gerekse onlari izleyip etkilenen etkilenmeyen oyuncularca bu oyuna haksızlık edildigi gorusundeyim. Olay reskin ise o zaman bütün far crylar reskin, butun fifalar reskin, butun unchartedlar reskin. Adamlar yepyeni iceriklerle yepyeni bir dunya, tonla icerik ve yeni bir hikaye sunuyor sizlere. Kac tane oyun sizlere tas devrinde hayatta nasil kalinir tecrubesi sunabiliyor ki. Bu oyun parasini sonuna kadar hak ediyor. Sadece Takkar Reyiz için bile alınıp oynanabilecek bir oyun.

Hocam benim için sıkıntı değil ben güzel bir oyun olduğuna inanıyorum.En son ps2 de gta ve nfs undergraund oynamıştım sonra bıraktım oyun oynamayı.yeni ps4 e geçtim ve oynadığım oyunlar gta 5 ve witcher.Far cry serisi olduğunu bile yeni öğrendim diyebilirim O yüzden reskin fln benim anlayacağım şeyler değil.Youtubedende birkaç bölüm izledim pintipandadan beğendim oyunu ve aldım.Artık gerisi kısmet.Herkesin oyundan beklentisi aynı olmayabiliyor beğenmeyenede saygı duyarım

• Son bi kaç haftadır enpara ücret ıskalayıp duruyor.
    yok mu bir çözüm

RYZEN 5 5600X/ASUS PRIME X570-P 4400MHz(OC) DDR4/GSKILL 8GBx2 Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4/GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC/Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm/WD 500GB SN550 NVMe M.2 SSD/Samsung SSD 860 EVO 500GB/Cooler Master MasterBox TD500 750W 80+ Mesh /LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

Dayanamadım Watch_Dogs 2 yi kaptım. Indirim bekliyordum zaten almak icin. Normal fiyatı biraz düşseydi daha iyi bi indirim gelebilirdi ama yine de fena indirim sayılmaz. Ilk oyundan sonra ne kadar önyargılı olsak da fena bi oyun değil.

Diğer ubi oyunlarına gelince Rainbow Six Siege dışında alınacak oyun yok pek. Hep serilerinin suyunu iyice sıkıp mahfettiği oyunlar. Tom Clancy oyunlarinda Splinter Cell gibi bir devi geride bırakıp garip garip oyunlar çıkardılar. Hepsi de hemen hemen aynı. O tarz oyun yapacaksanız Splinter Cell e devam etseydiniz. Prince of Persia yı da bitirip Assassin's Creed e yüklendiler. Nesillerdir hep aynı tarzda oyunlar. Ps2 den beri ubisoftun oyunlarının neredeyse hepsi ayni. Yeni bişey yok bi watch dogs denediler o da olmadı. For Honor ölü doğdu. Far Cry da yeni bir oyun değil hala sağmaya devam ediyorlar oyunu.

Eğer sahip değilseniz Siege ve W_D 2 tavsiye edebilirim. Bende BF1 olduğu için W_D 2 tercih ettim.

Watch Dogs 2 ilk oyunla alakası yok ilk oyundan daha da kötü bir oyun, nedeni ise oyunda 500 görev varsa 500ü de aynı git hack yap git hack yap sadece bu, oyunu platinlerken kusuyordum zaten, tek güzel yanı renk paleti daha açık grafikler daha iyi 1'e göre o kadar.

Klasik 1 saat oynayıp oyun çok iyi diyenlerden değilim 30-40 saate yakın oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Eylül 2017; 23:43:17 >

• Mw remastered ı oynayanlar varsa , multi de ki bağlantı durumları nasıldır? Pişman olurmuyuz? Eskinin hatrına aklımdan geçmiyor değil.

Psn:Phyremiss_
  • Horizon: Zero Dawn kampanyasından gelen 35 TL'yi kullanarak Call of Duty 4 Remastered aldım. Biraz önce kontrol ettim, karttan 56 TL çekilmiş. Fiyat bence gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

________________________________________________________________________________*_______________________________
  • Re7 bu kadar bekledikten sonra daha düşük fiyatlar görecektir

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.