Şimdi Ara

Playstation Now için Kaç MBPS İnternet Gerek? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR'de serverlar kurulmadıkça olmaz bu iş. Hız sorunundan öte ping sorunu mevcut.
    Ayrıca böyle servisleri desteklemiyorum.
    Bu gibi servisler, Steam gibileri, oyunları takas edebilme olanağını ortadan kaldırıyor ve sonunda oyunlara harcanan paralar çok daha fazla oluyor.
    Yavaş yavaş, bir evde iki kişi oyun oynuyorsa aynı oyundan iki tane aldıracaklar bize, oraya doğru gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 8 Ocak 2014; 12:33:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 766kbps upload hızıyla dünya 1. siyiz, bizde kesin 0(sıfır) pingle çalışır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 8 Ocak 2014; 13:05:49 >
  • fiber şart.
  • 3 mps var lo :S

• Adil kullanım felsefemizle hepimiz dibi boylayacak

• 1 saat oynarsın sonra 1 ay beklersin bizim ülkede o zaman :D
  • TTNET ten şikayeti olanlar için Doping internet i TAVSİYE EDERİM
  • ttnet için yalan olmuş şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

bu haberin üstüne iyi gider<br> <br> <br><br><br><center><object height="350" width="425"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UTqE3tH1VN8"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/UTqE3tH1VN8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="350" width="425"></object></center><br><br><br>

Bunu bile izleyemiyorum ya 144p de daha ben ne diyim. 0.8 mbit internet kotası mı olur lan. TTNET'i belki de 20 defa aradık düzeltin diye. Sorunu çözecez dediler her seferinde yine yok. Taahhüt verdik ya bir kere s*çtık artık. İptali de yok 12 ay. Yani ben daha 1 mbit'i göremiyorum ne 5 mbit'inden bahsediyorsunuz :D Benim için 5 mbit superonline oluyor :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.