Şimdi Ara

Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
0
Favori
51.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bugün ve Çarşamba günü izinliyim şu Store açılsaydı hediye oyunları indirip evde keyfime bakacaktım ama anlaşılan yalan oldu, Store'un ne zaman açılacağına dair birşey yok gibi.

31 mayısa kadarda diğer işlevlerin hepsi full açılmış olacak
    şimdilik onlıne oyun oynamak bile büyük sevinç sayılır

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bugün ve Çarşamba günü izinliyim şu Store açılsaydı hediye oyunları indirip evde keyfime bakacaktım ama anlaşılan yalan oldu, Store'un ne zaman açılacağına dair birşey yok gibi.

31 mayısa kadarda diğer işlevlerin hepsi full açılmış olacak
    şimdilik onlıne oyun oynamak bile büyük sevinç sayılır

Valla online oyun oynamak aslında benim için pek bir sevinç değil çünkü online oynayacak pek bir zamanım yok mesela şuan işten takılıyorum nette izinli olduğum tarih desem yine olmuyor çünkü single'a vakit ayırmam lazım. Her tarafı mohlu değnek

Store'dan hem şu oyunları indirseydim hemde alacağım bir oyun var onu alsaydım ama büyük olasılıkla baya bir bekleyeceğim Store'un açılması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 17 Mayıs 2011; 2:09:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

Bu oyunların hepsi var bende hiçbir işime yaramadı benim

Kardeş sen arşiv yapıyorsan Sony'nin suçu ne?

Hadi Sony'nin suçunu anladım ya Fatmagülün suçu ne?

Sağlık olsun napalım,olmayanlar için çok iyi oyunlar

• update beklemeyi bile özlemişiz bea

birazdan da şifre işlemini hallederim, sonra fifa akar

EDIT: ben hiç maille falan uğraşmadım, direk ps3 üzerinden değiştirebildim şifremi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 17 Mayıs 2011; 2:38:10 >
    aslında devam oyunları olan exc. lerden uncharted 1, gow coll.,killzone 2 vb. oyunlardan seçim yaptırsalardı devamı alınmak istenebilirdi.gerçi bende var bunlar ama hiç oynamayanlar için yapılabilirdi. hala satıyor demek ki :) indirmesi zor olurdu kesin çok yer kapladıklarından bir de bu sebepten psn de yoğunluk yaşanması istenmezdi herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RK1980 -- 17 Mayıs 2011; 2:36:22 >

Orijinalden alıntı: tHaLha

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

oyunlar fena degil LBP var inFAMOUS kesin secerim diger oyuna sonra karar veririm. Hazır finaller baslamadan 2-3 gune acsalar en azından.

Zaten 2 tane seçme hakkın var dostum daha neyi seçiceksin?

Hocam, LBP zaten elimde var demek istemiştim
  • Yeni psn alinca hediye oyunlar indirilmiyormu ?

For the German market, InFamous and Dead Nation will be replace with Super Stardust HD and Hustle Kings in the selection of PS3 games.

For the German market, Pursuit Force and Killzone Liberation will be replaced with Everybody’s Golf 2 and Buzz Junior Jungle Party in the selection of PSP games. Killzone Liberation will not offer online gameplay functionality.

Orijinalden alıntı: cantosman

oyunu falan geçtim
    networkda oyun gurubuzdaki arkadaşlarımızla buluştuğumuz için çok memnunum
    yalnız hala giremeyen arkadaşlarımız mevcut
    acep bu mail işi nedir biz neden direkt girdik şifre yenileyip onlar neden giremediler
    ben mesela psn den hiç bir şey indirmedim satın almadım
    acaba giremeyen arkadaşlarımız tt net dışındakilermi onuda merak ediyorum

ben ps3ten yapmaya çalışıyorum ancak aserver error has occured deniyor.bilgisayardan zaten mail gelmiyorve ttnet kullanıyorum. heralde fazla çöktüler psn e

Bu arada mail alanlar mailin tipini söyleyebilirler mi aktivasyon kodu falan mı var(link)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mother of Dragons -- 17 Mayıs 2011; 8:45:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkwaves

Arkadaşlar, benim gibi halen mai lbekleyen varmı? Tekrar şifrede isteyemiyorum, hem pc den hem ps3 ten denediğimde bir hata oluştu diyor.

aynı durumdayım tekrar mail isteyince hata veriyor ve isteyeli 24 saati geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Mayıs 2011; 8:52:17 >

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • bende bekliyorum hala
    quote:

Arkadaşlar, benim gibi halen mai lbekleyen varmı? Tekrar şifrede isteyemiyorum, hem pc den hem ps3 ten denediğimde bir hata oluştu diyor.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Arkadaşlar tr.playstation.com/welcomeback adresinde indirme ile ilgili detaylar yok mu ? Ben şu anda giremiyorum işyerinden.

Orijinalden alıntı: geoxid

Arkadaşlar tr.playstation.com/welcomeback adresinde indirme ile ilgili detaylar yok mu ? Ben şu anda giremiyorum işyerinden.

Bu yazıyor

quote:

Sony Computer Entertainment Europe, PlayStation Network kullanıcılarına yönelik Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programının ayrıntılarını açıkladı.

Welcome Back (Tekrar Hoş Geldiniz) programının ayrıntıları yakında burada açıklanacak
    Gamer&amp;#39;s Room

Yamaha YZF-R125
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

bende bekliyorum hala
    quote:

bende bekliyorum arkadaşlar dünden beri yaklaşık 20 saat oldu gelen giden yok konsoldan değiştirmeye çalıştığımdada server hatası veriyor UK gmaildi hemen değiştridim Bütün tropiylerde US de bekliyecez sanırım çare yok

• @gamyonlu34 çok sağol. Ama resmi siteden açıklamayıp facebooktan açıklamaları komik olmuş :)

Orijinalden alıntı: geoxid

@gamyonlu34 çok sağol. Ama resmi siteden açıklamayıp facebooktan açıklamaları komik olmuş :)

Artık resmi sitelerden önce Twitter da açıklama bile yapılıyor. Resmi site mantığından çok twitter ve facebook mantığı var sanırım insanlar akın ediyor bu sitelere o yüzden öncelik veriyorlar.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.