Şimdi Ara

Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
0
Favori
51.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaybe psn açıldı hala millet mail falan bekliyor Ne çileymiş arkadaş yaw.Umarım en kısa sürede bu mail olayınız çözülür byeler.İnş böyle bir olay bir daha tekrarlanmaz yoksa çoğumuz telef oluruz
    saygılarımla..

PSN : Kadirizm_TR
  • walla çok memnunum hayatımdan her online olduğumda en az 30 kişi online

pes akar

bc2 akar

• allah belanı versin hotmail

2 gün oldu gelmedi mail kafayı yicem arkadaş. biri müşteri hizmetlerini arasın

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

bir şey sorcam ? bu tr hesabından üye olduğumuzda gene bütün serverdakilerimi görüyoruz yoksa sadece türkiyeden girenlerimi görebiliyoruz

Bütün hepsini.

Çok saolasın peki Bu activated pass lı oyunlarda ayno noyu active edebilecekmiyim problem olmaz dimi 2 - 3 kullanıcı oynuyabilecekmi aynı kodda ??

Bu Arada PSN : AlbNilTR (Medal Of Honor - Fifa 11 - NFS Hot pursiut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbNil -- 17 Mayıs 2011; 12:48:01 >

Orijinalden alıntı: AlbNil

bir şey sorcam ? bu tr hesabından üye olduğumuzda gene bütün serverdakilerimi görüyoruz yoksa sadece türkiyeden girenlerimi görebiliyoruz

Dostum bazı oyunlarda bölge sınıflandırması var. Örneğin bazı oyunlarda US psnden TR serverlerinde oynayanları göremezsin. TR psn sahibi olanlar da muhtemelen avrupa serverinde oldukları için US psn sahipleriyle beraber oynayamaz.. Ama dediğim gibi her oyunda bu böyle değil bazı oyunlar online sistemini bu şekilde uyguluyor..

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

24 saat oldu mail falan geldiği yok
    Tamamen hotmail den kaynaklı hotmail tüm sony maillerini bloke etti heralde
    Ulan o kadar mailim varken hotmaili tanımlamışım zamanında

Hotmaili msn de gelen mail olunca uyarı çıkıyor onun hatrına kullanıyordum yoksa hotmail ara yüzü yavaş ve kullanışsız. Birde bu olaydan sonra iyice gözümden düştü

Diğer konuya da yazmıştım buraya da yazayım,
    5 defa aktivasyon maili talebinde bulundum, normalde hotmail e 5 defa gelmesi gerekirken 1 tane gelmiş, burdan bu mikrofostun ne kadar şer bir şirket olduğunu anlayın işte, resmen mailleri süzmüş adamlar var mı böyle bi şey ya
    Bu arada benim aktivasyon maili 30 saat sonra geldi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülayimsert -- 17 Mayıs 2011; 14:21:31 >

GAMER'S ROOM

• Arkadaşlar Hotmail şifre gönderimine başlamıştır şuan şifre talebi yaptım tekrar geldi anında!

Benim daha gelmedi. Hem konsoldan hem tr.playstationturk.com dan hem us.playstation.com dan istedim

şimdi yeniden iste dostum pc üzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 17 Mayıs 2011; 13:35:16 >
    KURU FASULYE + PİRİNÇ PİLAVI
  • ben ps3 yeni aldim hic oyunum yok ps2 de pes 5 takiliyorum gta2 falan bide san andreas

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Benim daha gelmedi. Hem konsoldan hem tr.playstationturk.com dan hem us.playstation.com dan istedim

şimdi yeniden iste dostum pc üzerinden

Gelmiyor.

Umarım xboxcı kardeşler microsoftun yaptığı bu karaktersizliği görürler. Sonuçda hepimiz aynı topraklarda yaşıyoruz ve hepimiz kardeşiz
    Bütün bu olaylardan sonra hala microsoft ürünlerini savunacaklarsa nedeyim daha

Orijinalden alıntı: cantosman

arkadaşlar ben arkadaşım için soruyorum
    pc de hangi adresden talep ediyorsunuz şifre maili gelmesi için

Üstteki soru günceldir bende mrk ediyorum

https://secure.eu.playstation.com/sign-in/

bu arada benim mail in uzantısı live ve 2 kere daha istedim ne gelen var ne giden. allah belasını versin bu firmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Mayıs 2011; 13:58:31 >

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • _____________________________
  • Arkadaslar ben id alirken e postayi hotmail... yerine hotmal...diye almisim yanlislikla simdide normal olarak mail gelmiyor..hasabi kurtarabilirmiyim sizce..

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

https://secure.eu.playstation.com/sign-in/

bu arada benim mail in uzantısı live ve 2 kere daha istedim ne gelen var ne giden. allah belasını versin bu firmanın.

bende @windowslive kullanıyorum!

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.