Şimdi Ara

Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
0
Favori
51.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mortal Kombat LTP AC brootherhood oynayanlar varsa eklesin Psn:Brkeyp

Psn:Brkeyp
  • Mail gelene kadar acin yeni hesap oynayin derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 16 Mayıs 2011; 21:52:49 >

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Bilseydim keske böyle olacagini ilk basta Yahoo veya baska bir adreste mail adresi acardim.. Alti üstü bi mail yollayacaklar 1 gündür gelmedi su Allah`in belasi mail.. Ne diyim bilmem ki..
  • Ben direk güncelleme yaptıktan sonra eski sifremle girmeye çalıştım şifre değiştir mesajı geldi ve ps üzerinden değiştirdim. Hem hotmail.com.tr hemde gmail.com hesabım var ikisinize değiştirdim üstelik onay maili falan gelmeden. Siz ne onay mailinden bahsediyosunuz anlamadım dogrusu

• Bana da mail falan gelmedi

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Beyler mynet'e direk şifre değiştirmek için onay maili geliyor mu , deneyen varmı ?

Ben denedim geliyor ama gereksiz klasörüne bakıcaksın gelen kutusuna düşmüyor

Mail bekleyenlerin maili inşallah en kısa sürede gelir
  • arkadaslar lutfen bi yardim edin. psn ye baglaniyorum kablolu olarak baglaniyorum modeme neyse herhangi bir oyun aciyorum internetten oynuyorum aradan 20 30 dakka gectikten sonra biranda kablonun bagli oldugu 1. soketteki isik sonuyor sonra haliyle baglantim dusuyor. neyse kabloyu ps den cikariyorum tekrar takiyorum gelmiyor kontrol amacli bilgisayara takiyorum isik geri geliyo baglanti war. neyse ps yi kapatiyorum aciyorum isik tekrar yaniyor ama sonra oyun esmasinda 20 30 dakka sonra tekrar gidiyor nedeni nedir sizce cozumu warmi lutfen yardim edin

Orijinalden alıntı: tHaLha

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Beyler mynet'e direk şifre değiştirmek için onay maili geliyor mu , deneyen varmı ?

Ben denedim geliyor ama gereksiz klasörüne bakıcaksın gelen kutusuna düşmüyor

gereksizede düşmüyor hocam şuan mail yollama ekranı bile gelmio ne web den ne ps3 ten

Orijinalden alıntı: ahmgzmfb

arkadaslar lutfen bi yardim edin. psn ye baglaniyorum kablolu olarak baglaniyorum modeme neyse herhangi bir oyun aciyorum internetten oynuyorum aradan 20 30 dakka gectikten sonra biranda kablonun bagli oldugu 1. soketteki isik sonuyor sonra haliyle baglantim dusuyor. neyse kabloyu ps den cikariyorum tekrar takiyorum gelmiyor kontrol amacli bilgisayara takiyorum isik geri geliyo baglanti war. neyse ps yi kapatiyorum aciyorum isik tekrar yaniyor ama sonra oyun esmasinda 20 30 dakka sonra tekrar gidiyor nedeni nedir sizce cozumu warmi lutfen yardim edin

kablonun ucundaki ethernet portu temassızlık yapıyor hocam yenisini tak takabiliosan aleti var ama onun takamıyosan kabloyu sök elektrikçi takar şip şak çünkü bi aleti var onla takılıo şak die

dipnot:2 ucunuda yenilet zararı dokunmaz

ps3 ün kendi dişi ethernet portundada sorun olabilir bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 16 Mayıs 2011; 22:23:02 >

• hotmail harici diğer maillere geliyor , ama nedense bu aptal maile gelmiyor, varın gerisini siz hesap edin

GAMER'S ROOM
  • quote:

Beyler bu şifre değiştirirken mail curcunası şuradan kaynaklanıyor: Eğer ps3 üzerinden daha önce online olduğunuz bir hesabın şifresini değiştirmeye çalışırsanız direk yeni şifre giriniz diyor ve eski şifreyi değiştiriyor. Ancak pc üzerinden şifre değiştirmek isteyen kullanıcılar e mail ile hesaplarını doğrulamak zorunda kalıyorlar..

Ayrıca psn hesaplarında hotmail kullananların böyle bir sorun yaşamasının nedenini tamamen microsoftun etik olmayan rekabet anlayışına bağlıyorum.. Adamlar nasıl etsek de insanları rakip firmadan soğutup kendi ürünümüze yönlendirsek derdine düşmüşler.. (Not: Bu bir komplo teorisidir.)

gereksiz mesajlara mı geliyor sony den gelen emailler

• Hotmail mynet uğraşmayın arkadaşlar. Gmailden iki dakikada halledin. Sağlam kolay

Orijinalden alıntı: Virtue34

quote:

Orijinalden alıntı: ahmgzmfb

arkadaslar lutfen bi yardim edin. psn ye baglaniyorum kablolu olarak baglaniyorum modeme neyse herhangi bir oyun aciyorum internetten oynuyorum aradan 20 30 dakka gectikten sonra biranda kablonun bagli oldugu 1. soketteki isik sonuyor sonra haliyle baglantim dusuyor. neyse kabloyu ps den cikariyorum tekrar takiyorum gelmiyor kontrol amacli bilgisayara takiyorum isik geri geliyo baglanti war. neyse ps yi kapatiyorum aciyorum isik tekrar yaniyor ama sonra oyun esmasinda 20 30 dakka sonra tekrar gidiyor nedeni nedir sizce cozumu warmi lutfen yardim edin

kablonun ucundaki ethernet portu temassızlık yapıyor hocam yenisini tak takabiliosan aleti var ama onun takamıyosan kabloyu sök elektrikçi takar şip şak çünkü bi aleti var onla takılıo şak die

dipnot:2 ucunuda yenilet zararı dokunmaz

ps3 ün kendi dişi ethernet portundada sorun olabilir bak

baskan yardim icin tesekkurler sanirim ps3 unu girisinde sorun war ozaman. cunku pc ye taktigimda hic dusme yasamiyorum. acaba bu hack olayindan dolayi fln olabilirmi die dusundum alakasi yoktur deilmi o olayla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Büyük olasılıkla müthiş bir yüklenme var ondan dolayı maillerde böyle gecikmeler yaşanıyor.

Mail bekleyenlerin maili inşallah en kısa sürede gelir

Hocam yüklenmeyle alakası yok sorun hotmailden kaynaklanıyor.. Hesapları hotmail harici mail adresi olanlar online akıyor şuan

• quote:

Bi önceki msjımda biraz hatalı açıklamışım. Tam açıklaması şudur:
    Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız ve remember me olarak girişte direk online olan üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

Arkadaş tamamen doğru açıklamış

Bazı arkadaşlar ben girdim siz niye giremiyorsunuz falan diyor. Tek tek insana söyletmeyin yukarıdaki arkadaş yazmış
    PSN ye online olma süreciniz yukarıda bahsedilen durumlardan birini içeriyorsa maili beklemekden başka çareniz yok. Bu bahsedilen olayların dışında kalan her türlü durumda giriyorsunuz sorun yok

Aslında en büyük sorun aktivasyon maili gelmesi değil. Bu mailin sadece hotmaile geç gelmesi belkide gelmemesi
    Benim yaklaşık 10 saat oldu hala gelen mail yok. Spamde yok
    Keşke zamanında psn hesabıma hotmail yerine başka mail tanımlasaydım.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.