Şimdi Ara

Playstation Network GELDİ YUMULUN(Güncel Haber Paylaşımı) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
0
Favori
51.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mail olayı nedir ben psn'yi açınca şifremi değiştirdim mailde gelmedi
    YeHoVaN
  • Az önce bütün hotmaillerimi kapatıp kurtuldum. Bir daha da uğramam.
  • sanıırm benimde Dc üniverse online hesabım gitti hayırlı olsun :(

Orijinalden alıntı: YeHoVaN

ya şimdide başka mail adresiyle online olamazsınız diye sacma salak bi uyarı veriyor bunun sebebi nedir yahu bileninden bi cvp lütfen

evet, banada oldu, gıcık oldum baya :/ format attım olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: YeHoVaN

ulan ne adiymişsiniz hotmaile 1 gundur bekliyorum gmaili hemen yolladı adi herifler.............!!!!!!!!!!!!!!!! gitti bütün fifa 11 hesabı

yeni psn acabilirsin mail gelene kadar oynarsin

Orijinalden alıntı: burc_oker

quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Beyler bu şifre değiştirirken mail curcunası şuradan kaynaklanıyor: Eğer ps3 üzerinden daha önce online olduğunuz bir hesabın şifresini değiştirmeye çalışırsanız direk yeni şifre giriniz diyor ve eski şifreyi değiştiriyor. Ancak pc üzerinden şifre değiştirmek isteyen kullanıcılar e mail ile hesaplarını doğrulamak zorunda kalıyorlar..

Ayrıca psn hesaplarında hotmail kullananların böyle bir sorun yaşamasının nedenini tamamen microsoftun etik olmayan rekabet anlayışına bağlıyorum.. Adamlar nasıl etsek de insanları rakip firmadan soğutup kendi ürünümüze yönlendirsek derdine düşmüşler.. (Not: Bu bir komplo teorisidir.)

guzel kardesim ondan kaynaklanmiyor , ben tr hesabiyla girdigimde hemen degistirdim yalniz trde oldugum halde uk olan asil hesabimdan baglanmak istedigimde e-mail gonderilecek ordan talimatlara uyarak devam edeceksiniz diyor bi tutturdunuz o an ekran uzerinden degisiceksiniz diye bitmedi gitti. bu kadar insan salak mi ekran zaten kendi sifre menusune yonlendiriyor degistirebildiklerini. yurtdisinda olan farkli ulkeden hesap acan kisilerde ayni kendi ulkelerinde baskia ulke hesbiyla girmek isteyince ayni sorunla karsilasiyorlar dun butun gece bunlari yazisistik facebooktan. ben tr olanda mis gibi oynuyorum sfiremi degistim uk olan hala mail bekliyor ne sifremi unuttum yaptim ne birsey olay boyle.

Bi önceki msjımda biraz hatalı açıklamışım. Tam açıklaması şudur:
    Arkadaşlar daha önce kullanmakta olduğunuz ve Playstation Store den herhangi bir alışveriş yaptığınız ve remember me olarak girişte direk online olan üyeliğiniz ps3 de online olmak istediğiniz taktirde yeni şifre istiyor ve maile gerek kalmadan şifreyi değiştirip online olmanıza izin veriyor. Ancak pc üzerinden veya daha önce PS Store den alışveriş yapmamış olduğunuz herhangi bir üyeliğinizden ps3 üzerinden bile şifre değiştirme işlemi için giriş yaptığınızda mail adresinize onay maili gönderilmiştir diyor ve maildeki linki tıklayıp açılan sayfadan değiştiriyorsunuz şifrenizi.

Hesap maili olarak hotmaili kullanan arkadaşlar mail gönderimi çok uzun sürebiliyor bu tamamen microsofttan kaynaklı. Mynet bile anında gönderio aktivasyon mailini..

Unutmadan mail gereksiz veya spam klasörüne düşebiliyor kontrol etmeyi unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 16 Mayıs 2011; 20:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustfaasracc

HABERİ DUYDUNUZ MU?

ne haberi

• quote:

Orijinalden alıntı: el dyablo

quote:

HABERİ DUYDUNUZ MU?

ne haberi

Birazdan WELCOME BACK (Yeniden Hoşgeldiniz paketi açıklanıyor:

http://tr.playstation.com/ps3/news/articles/detail/item373897/PSN-Welcome-Back-(Tekrar-Hoş-Geldiniz)-Programı/?site_locale=tr_TR

• quote:

quote:

quote:

HABERİ DUYDUNUZ MU?

ne haberi

http://tr.playstation.com/ps3/news/articles/detail/item373897/PSN-Welcome-Back-(Tekrar-Hoş-Geldiniz)-Programı/?site_locale=tr_TR

/>
    insallah güzel oyunlar verirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

HABERİ DUYDUNUZ MU?

ne haberi

/>
    insallah güzel oyunlar verirler

bu haber nisan ayında koyulmuş oraya yeni değil galiba

• Açıklama oldu mu? Neymiş, neyin nesiymiş?

Orijinalden alıntı: drejtc

bu mail olayı nedir ben psn'yi açınca şifremi değiştirdim mailde gelmedi

beyler banda mail gelmedi ama çatır çatır onuyom biri bana anlatabilirmi neden bu kadar kendinizi sıkıyorsunuz mail için ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 16 Mayıs 2011; 21:00:23 >
  • yuh diyorum başka birşey demiyorum. arkadaş hala gelmedi. arayalım microsoftu azarlayalım yaw bune gıcıklıkmı yapıyorlar. 1 gündür gelmedi hotmaile

buyrun şikayet yağdıralım microsofta
    tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnknownPlayerX -- 16 Mayıs 2011; 21:01:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtklc12 -- 16 Mayıs 2011; 21:07:54 >
  • netın bugun geldı , once uptade ettım sonra psne gırmek ıstegımde sıfremı degıstırmemı soyledım , dırek ps3 ustunden sıfremı degıstırdım , sonrada maıl adresımı degıstırdım , su anda hıc maılle falan ugrasmadan psne baglanabılıyorum

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.