Şimdi Ara

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
411
Cevap
37
Favori
35.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12henry14

tam olarak bu
    çok teşekkür ederim link için

bu arada oynamayan varsa jackie chan stuntmaster'ı şiddetle tavsiye ederim. psp'de vs bir çok emulatörde denemiştim jackie chan'i ama çalışmamıştı, classic'de ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor. konsolu alırken sırf winning eleven ve jackie chan için almıştım.
    Rica ederim.

Siz herhangi bir hata ile karşılaştınız mı dosyaları arşivden çıkartma esnasında?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hayır karşılaşmadım, birazdan girip deneyeceğim oyun çalışıyor mu diye
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel düşünülmüş. içerisinde bin uzantısı var. acaba ps1 classic de çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoppe -- 1 Eylül 2019; 2:0:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoppe

Hocam güzel düşünülmüş. içerisinde bin uzantısı var. acaba ps1 classic de çalışır mı?
    Evet, çalışıyor.

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu

• sarppy kullanıcısına yanıt
    2 defa indirdim hocam,boyut aynı. Sonra tekrar denerim artık. Yine de teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k62545

2 defa indirdim hocam,boyut aynı. Sonra tekrar denerim artık. Yine de teşekkürler
    Bir de ZIP olarak arşivledim, bu şekilde de deneyin isterseniz. Eğer yine sorun yaşarsanız kullandığınız sıkıştırma programında bir sorun olabilir, bu durumda başka bir sürüm ile denemenizi önereceğim.

https://www.dosya.tc/server22/cs3n30/World_Soccer_Winning_Eleven_2002.zip.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bir de ZIP olarak arşivledim, bu şekilde de deneyin isterseniz. Eğer yine sorun yaşarsanız kullandığınız sıkıştırma programında bir sorun olabilir, bu durumda başka bir sürüm ile denemenizi önereceğim.

https://www.dosya.tc/server22/cs3n30/World_Soccer_Winning_Eleven_2002.zip.html

Alıntıları Göster
    Evet bu açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: OldGamers86

Dün bir tane 64gb'lık flash bellek aldım sırf 16gb yeterli olmaz diye. 16 ile direk Windows'tan "biçimlendir" diyerek fat32 yapabiliyorken, 64gb'lığı taktıgımda fat32 biçimlendirme seçeneginin olmadıgını gordum. Ben program arayarak yaptım. Ve programla oldu.
    Hangi uygulamayla ne kadar sürede oluyor? Kolaysa bende yüksek kapasiteli bellek alıcam

• metintekin kullanıcısına yanıt
    Guiformat isimli program ile yaptım. Saniyeler icinde formatliyor. Bellek olarak da cruzer glide 64gb kullandım, sandisk'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 1 Eylül 2019; 11:16:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Hangi uygulamayla ne kadar sürede oluyor? Kolaysa bende yüksek kapasiteli bellek alıcam

Alıntıları Göster
    Linkteki uygulama ile yapabilirsiniz.

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/guiformat.exe
  • Arkadaşlar birisi hazır oyun dolu usb işine girsede bizde ondan alsak içi istediğimiz oyun dolu olsa ne güzel olur

Yaparım diyen arkadaş varsa pm atarsa sevinirim. Tercihim izmir içi elden almaktır

• Benimde aldığım cihazda 3 farklı usb bellek ile yaptığım denemeler 2 emulator (AutoBleem ve RetroBoot) ile de başarısız oldu, aklıma cihazın bellek seçme ihtimali geldi, hemen altta resmini eklediğim 3 flash bellekte başarısız sonuç aldım. Cihazlardan biri 32 diğerleri 64 ve 128 gb. Fat32 şeklinde biçimlendirmek için Ridgecrop Consultants Ltd. firmasının fat32 format programını kullandım. Cihazlar 1er kez falan boot edip siyah ekranda dondular.

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu

Ardından alttaki flash ile denediğimde hiç sorun yapmadı.

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu

Siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar bu bahsettiğim sandisk cruzer blade modeliyle denerlerse sorun çözülecek büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 1 Eylül 2019; 11:46:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Arkadaşlar birisi hazır oyun dolu usb işine girsede bizde ondan alsak içi istediğimiz oyun dolu olsa ne güzel olur

Yaparım diyen arkadaş varsa pm atarsa sevinirim. Tercihim izmir içi elden almaktır
    Hocam inanın bu işlemleri yapmak uzaktan göründüğü kadar zor değil.

Elinizdeki flash belleğin ana dizinine AutoBleem uygulamasının dosyalarını, Games klasörü içerisine de oyun dosyalarını atarak basit bir şekilde istediğiniz oyunları oynayabiliyorsunuz.

https://github.com/screemerpl/cbleemsync/releases/download/0.7.1/autobleem-0.7.1_Ultimate-full.zip

Linkteki ZIP dosyasının içerisinde yer alan 4 klasörü de adını SONY yaptığınız ve FAT32 dosya sisteminde biçimlendirdiğiniz flash belleğin içerisine yapıştırıyorsunuz ve indirdiğiniz oyun dosyalarını Games klasörü içerisine atıyorsunuz.

Flash belleği, PlayStation Classic'i çalıştırmadan önce 2. kolun takıldığı USB portuna takıyorsunuz ve cihazı başlatıyorsunuz.

Eğer güç düğmesinin bildirim ışığı ilk çalışma esnasında birkaç sefer renk değiştiriyorsa işlem başarılı olmuş demektir ancak herhangi bir renk değişimi olmuyorsa ya işlem başarısız olmuştur ya da PS Classic, flash belleğinizi görmüyordur.

Oynamak istediğiniz oyunları aşağıdaki site üzerinden indirebilirsiniz.

https://wowroms.com/en/roms/list/Playstation

Bu işlemleri yapmakla uğraşmak istemiyorum derseniz yardımcı olmaya çalışırım.

• rowy R kullanıcısına yanıt
    mike4peace kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer şekilde 32GB'lık SanDisk Ultra Fit çalışmadı maalesef.

Önceki sayfalarda @mike4peace bu işi farklı bir yöntem ile çözmüştü.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139790274
  • Ben bu flash diski kullanıyorum hem küçük hem de hızlı, ps classic için flash disk alacaklara önerebilirim.

• Bende bukundugum sehirdeki teknosadan sonuncusunu kaptim. Dayanamadim hemen paketi actim koleksiyona bir yenisini daha ekledik hadi bakalim. Beyler Alacak Arkadaslara Önemli Not:
    Tekbosanin websitesinde urun kalmamis ancak, cagri merkezini arayin ve urun sitede kalmamis magazalarda var mi magazanin stok durumunu ban soyleyin deyin kontrol edip soyluyorlar.

Ben Ankaradayim. Alacaklara cepada natavegada antaresde daha unuttugum uc bes avmde vardi. Bilginiz olsun.

• Millet hakikaten tam bir miniymis bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Ankaradayım hocam, müsait olursam gidip bakacağım artık mediamarkt vs :) çok teşekkürler ilginiz için :)

Alıntıları Göster
    Ankarada cepa natavega antares vs.. var hocam yalniz teknosada bir iki saat evvel aradim bende aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Ankarada cepa natavega antares vs.. var hocam yalniz teknosada bir iki saat evvel aradim bende aldim

Alıntıları Göster
    Eyvallah çok teşekkür ederim sağolun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.