Şimdi Ara

Playstation cdlerini bilgisayarda calıstırmasını bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir keresinde bir bilgisayarcıdan playstation cdlerini bilgisayarda calıstırmaya yarıyan bir program oldugunu duymustum. Ama adını unuttum bilen bir vatandas var ise cevabını en kısa zamanda bekliyorum. Elimde bir kac tane ps cdsi var ama ps(playstation) nin kendi yok da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 17 Ocak 2011; 16:13:59 >

DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • Şimdi şöyle : Önce o cd lerden bir tanesini cd-okuyucuya takıyorsunuz. Sonra boş bir tane cd bulup cd-yazıcıya takıyorsunuz. Tüm cd-yi kopyala diyorsunuz. Tek cd-yazıcınız varsa artık bu işlemi ona uydurursunz. Ve evet doğru tahmin cd'yi yakıyorsunuz. Son olarak yeni yaktığınız cd'yi playstation makinesine takıyorsunuz ki cd'niz kendisini ps'de zannetsin. Ve kandırdığınız cd'yi bilgisayara takıp çalıştırıyorsunuz.yok ulan şaka şakayapmaya kalkma bunları sonra cd'leri de makineleri de hatta gaza gelmişken sıkalım bari evi de yakarsın.
  • Benim bildiğim kadarıyla böyle birşey yapamıyorsun

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • www.emuasylum.com a gir orada epsxe isimli programı indir ps1 cdsini cdroma tak ondan sonra gerisi otomatik. Ayarları falan program sana sora sora ayarlatıyor. Bn hala tekken 3 granturismo falan oynuyorum olmaz diye kim demiş hayret valla
  • Eywallah deniycem ama ne zaman kimbilir cünkü su an bilgisayarımdan da evimden de uzaktayım
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yani mesela benim arkadaşımdan aldığım fifa 2004 cd'si var.Ama tek cd olarak ben bunu bu programı kullanarak bilgisayarda oynayabilirmiyim.Yani herhangi bir sorun olmadan aynen normal bir şekilde oynanabilirmi?

Valla bana pek mantıklı gelmedi ama denicem
  • Şunu da soralım da aradan çıksın bari. Şimdi PS için tasarlanmış bir oyunu PC'ye uyarlamaya çalışınca niye sorunlar olur veya tam tersi, hani PS portu PC portuna uymaz gibi bir hikaye var ya nedir o tam olarak? Mesela şimdi FarCry'ın PS sürümünü çıkaracaklarmış daha da bir yeni ve elden geçirilmiş olarak ama grafiklerde sapıtabilirmiş PC oyunu ya ondan. İyi de niye?
    Son olarak eğer böyle ciddi bir sorun varsa şununla ilişkilendireyim: WE7 mesela harika bir oyun ama tam olarak tadını çıkarmak için oyun aracı lazım klavyeyle olmuyor. Üstüne oyundaki adamlar çok hızlı hareket ediyor, yani gerçek hayattakinden daha hızlı. Sanırım bu Ps için yapılan bir oyunu PC'de oynatınca sapıtır hikayesi yüzünden.
  • bleem içn xp geçerli bir win32 dosyası deel dio diğer önerdiğiniz programda video ayarları yapılmıo
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.