Şimdi Ara

Playstation Camera Kinect'e göre nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 yaşında bir kız kardeşim var arkadaşıyla Kinect oynamış çok eğlendiğini söyledi.Dedik ki doğum günü hediyesi olarak alalım bir konsol.Doğum günlerimiz yakın tarihlerde ikimize alınmış gibi olucak sözde

Fakat ben PS3 kullandım uzun yıllarca ve exc kalitesi için ve daha bir sevdiğim için Playstation 4 den yanayım.Xbox hiç bir zaman sevemedim açıkcası.Fakat Kinect istiyor kız mecburen öyle bir şeyler lazım.

Benim sorum şudur;
    Oyun çeşitliliği ne durumda?Kinecte yakın bir kalitede mi algılıyor kamerası?Benzer eğlence sunabilir mi?Eğer bunlar iyiyse hiç Xboxla uğraşmadan ps4 alacağım.

• Kinect istiyorsanız xbox 360 alın. yada benzer move kontrolcü olan nintendo wii. İkisinin de sıfırı yok denecek kadar az / zor bulunuyor.

Kinect için xbox one yada ps4 / camera almanıza gerek yok çünkü oynancak oyun yok denecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 12 Şubat 2017; 15:32:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Kinectli xboxlar da pahali acikcasi.Wii var zaten evde eski belki ona ikna olur bilmiyorum.Playstation 4 alinirsa ortak alinacak zaten ben oynarim vakit buldukca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Kinectli xboxlar da pahali acikcasi.Wii var zaten evde eski belki ona ikna olur bilmiyorum.Playstation 4 alinirsa ortak alinacak zaten ben oynarim vakit buldukca.

sıfır xbox 360 + kinect + Kinect Adventures oyunu 935 tl ye buldum.

siz ps4 almayı kafaya koymuşsunuz, ikna olmaya çalışıyorsunuz. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

sıfır xbox 360 + kinect + Kinect Adventures oyunu 935 tl ye buldum.

siz ps4 almayı kafaya koymuşsunuz, ikna olmaya çalışıyorsunuz. Hayırlı olsun

Hocam ikinci el hepsi 400-500 olsa yine alınabilir de 10 yıllık konsola 1000 tl vermek bence çok gereksiz.Xbox one bile 1700 civarlarında kinectli onu tercih etmek bana daha mantıklı geliyor.Eğer kinecte karar verirsem en kötü sıfır xbox one+ikinci el kinect yapılabilir

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    ilk mesajımı düzgün okursanız "Kinect" özelliği için xbox one almak mantıksız çünkü oyun sayısı çok az.

Çok mantıksız bir bakış açınız var. X360 ta ki hiç bir kinect li oyun zevkini başka cihaz veremez("Kumandalı" wii hariç).

Ps4 ünüz hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

ilk mesajımı düzgün okursanız "Kinect" özelliği için xbox one almak mantıksız çünkü oyun sayısı çok az.

Çok mantıksız bir bakış açınız var. X360 ta ki hiç bir kinect li oyun zevkini başka cihaz veremez("Kumandalı" wii hariç).

Ps4 ünüz hayırlı olsun

Oyunlarına bakacağım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS4'de kamera ile oynanacak oyun neredeyse yok. Bence kırık Xbox 360+kinect alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.