Şimdi Ara

Playstation Cafe Ruhsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle yeni PS Cafe açmış olan arkadaşlar ruhsat almak için ne gerekiyor?
    Önce dükkanı tutup sonra mı ruhsata başvuruyoruz?
    eğer önce dükkan tutuyorsak o dükkana ruhsat çıkmazsa ne yapacağız?

• Playstation cafe için tutacağın yeri önce belediye ve emniyete sorduracaksın ruhsat için uygun mu diye. Ruhsata belediye ve emniyet bakıyor. Eğer uygunsa orayı tut. Yeri tuttuktan sonra ruhsat almaya kalkarsan sorun yaşayabilirsin.

Orijinalden alıntı: cegerxwin

Playstation cafe için tutacağın yeri önce belediye ve emniyete sorduracaksın ruhsat için uygun mu diye. Ruhsata belediye ve emniyet bakıyor. Eğer uygunsa orayı tut. Yeri tuttuktan sonra ruhsat almaya kalkarsan sorun yaşayabilirsin.

emniyete niye sorduruyoruz?
  • tabiki :) direk başvurarak değil sadece belediyeye ve emniyete burası ps3 açmak için uygunmudur ve gerekli şartlar neler öğrenmen gerekiyor. yani kiralamadan öğrenmelisin. Ayrıca benimde ps3 cafem var ve ben senin kadar şanslı değildim. ben yeri tuttuktan sonra ruhsatı almaya çalıştım ve 6 ay gibi uzun uğraşlarla alabildim. alamasaydım kapanacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegerxwin -- 7 Ekim 2011; 9:40:06 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.