Şimdi Ara

PlayStation®App (Android,iOS) (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PlayStation®App (Android,iOS) (Güncellendi)

Hemen indirebileceğiniz PlayStation App, yepyeni bir oyun dünyasıyla aranızda bağlantı kuruyor.

Otobüsteyken yeni PlayStation oyunlarını satın almak ve satın aldığınız oyunları eve döndüğünüzde hazır bulmak istediniz mi?

Veya nerede olursanız olan PSN arkadaşlarınızla sohbet etmek ve sevdiğiniz bir oyunda onlara meydan okumak?

App Store ve Google Play'den indirebileceğiniz PlayStation App, tüm bunları ve daha fazlasını yapmanıza imkan tanıyor...

PlayStation Store cebinizde

PlayStation Store'daki çok satan yeni oyunlar, yenilikçi bağımsız oyunlar, PSN'e özel seçenekler, oyun eklentileri, demolar ve diğer tüm içerik seçeneklerine akıllı telefon veya tabletinizden göz atabilirsiniz.

PlayStation Store'dan PlayStation 4 için satın aldığınız her şey siz eve döndüğünüzde hazır olur, PlayStation 3 veya PlayStation Vita için satın aldıklarınız ise indirme listesinde saklanır.

PS4'ünüz için ikinci bir ekran

Uygulamadaki "PS4 Sistemine Bağlan" düğmesine dokunarak akıllı telefon veya tabletinizi PS4'ünüzün yanında yepyeni şekillerde kullanmaya başlayabilirsiniz.

PlayStation App, DUALSHOCK 4'ün uzakta olduğu durumlarda PS4 ana ekranında hızla gezinmenizi sağlar. Ayrıca ekran klavyesini kullanarak gerektiğinde kolayca metin girebilirsiniz.

Ve destekleyen PS4 oyunlarında cihazınızı oyun içi ikinci ekran olarak kullanarak yepyeni bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

PSN arkadaşlarınızla irtibat halinde olun

PlayStation App'te tüm PSN arkadaşlar listenizi görebilir, arkadaşlarınıza mesaj gönderebilir ve hatta PS4'ünüzde çok oyunculu oyun oynamak için davet gönderebilirsiniz.

Hatta PS4'teki arkadaşlarınızın çevrimiçi olduğunu ve hangi oyunu oynadığını görebilir, zaferlerini sergileyen videolar ve resimler paylaştıklarında bildirim alabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden haberdar olun

En yeni PS4, PS3 ve PS Vita haberlerini ilk öğrenen siz olun: PlayStation App, eu.playstation.com adresindeki ve PlayStation.Blog'daki tüm duyurular ve yazılardan haberdar olmanızı sağlar.

İndirme Linkleri

Google Play (Android)

ipad ve iPhone (iOS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 31 Ocak 2014; 16:14:10 >

• 2 ay falan oluyor çıkalı. Güzel uygulama, kullanıyorum.
  • Yenilikler
    -[PlayStation'dan Canlı Yayın] özelliği eklendi.
    -PS Store bildirimlerindeki videoların oynatımı artık destekleniyor. Bu bildirimler [Yenilikler] bölümünde görüntülenmektedir.
    -Bu uygulama, bekleme modundaki bir PS4™ sistemine artık otomatik olarak bağlanmayacak.
    -Güvenilirlik arttırıldı.

Canlı Yayın direkt twitch'e yönlendiriyor bilginiz olsun.
  • "satın aldığınız oyunları eve döndüğünüzde hazır bulmak" BU NASIL OLUYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

"satın aldığınız oyunları eve döndüğünüzde hazır bulmak" BU NASIL OLUYOR?

PS4 ile Mobil cihazı birbirine entegre ediyorsun. Yani Mobilden PSN'e girip, Store'dan alışveriş yaparsan eğer PS4 otomatik olarak açılıp, Download'a başlıyor. Aynı evdeki alarm sistemini Telefon aracılığıyla kontrol etmek gibi.
  • Supermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playroom oyuncak yapıcıyı bulamadım. Birde bende ikinci ekran olarak çalışmıyor tabletim. Acaba tablet dandik ondan mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp Yeni macOS Uygulaması
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • french press kullanıcısına yanıt
    Olmuyor zaten, TTNET hızıyla 38gb oyunu indirmek için sefere çıkmanız lazım ki eve geldiğiniz de hazır olsun
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    aslında bu ps4 ile alakalı.. ben nba2k14'ü 5 günde falan indirdim bağlantım 20mbps .. kesinnikle download hızınızı tam anlamıyla kullanmıyor ps4. sebebini bilmiyorum
  • zaman sınırı içerisinde sunucuya bağlanılamıyor hata veriyor telefon ekranında uygulama. sorun ne ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

zaman sınırı içerisinde sunucuya bağlanılamıyor hata veriyor telefon ekranında uygulama. sorun ne ki acaba

3G'de ara ara bu hatayı verebiliyor. WIFI ile deneyin.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben uygulamayı ios üzerinden yükledim ama cihazı nasıl tanımlıyoruz. Cihaz ekle kısmına tıkladığımda kod çıkıyor ama bunu telefona giremiyorum Ps4 sistemi bulunamadı uyarısı veriyor. Nedenini bilen varmı ? PlayStation®App (Android,iOS) (Güncellendi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.