Şimdi Ara

PlayStation almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda pek kaliteli olmayan bir notebook kullanıyorum, olabildiğince oyun oynuyorum fakat tahmin edebileceğiniz gibi belirli oyunları oynayabiliyorum. Öyle çok oyuncu sayılmam, toplasan 4-5 oyun oynarım sadece, sizce 4-5 oyun için PlayStation almaya değer mi?

• Sırf RDR2 ve GoW için bile değer.
  • Değmez 2000 tl para verceksiniz notebook a indirin mount and blade miss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el, uygun fiyatlı, temiz kullanılmış bir PS4 işinizi görür. TLOU, GOW, RDR 2, The Order 1886, Uncharted serisi, Horizon Zero Dawn ve daha bir çok oyun. Mutlaka oynayın derim bir oyunsever olarak.

• Önce oyunlara bak kafana yatan oyunlar için konsol alırsın, konsol exclusive oyunlar için alınır bence çoğunlukta bu görüştedir. Oyunlar pahalı eski oyunlardan başlarsın. Kardeşlikten yararlanarak oyunları uygun fiyata alabilirsin. Bende 15000 liralık PC var PS4 pro da oynuyorum.
  • Sana tavsiyem PS3 ya da Xbox One alman. Hem oyunlar ucuza gelir hem de çok fazla oyun var eski nesilde.

• İkinci el alır oynar tekrar satarsınız, bence değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 Almaya değer mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel oyun icinse alinmaz,ama ps arsivine dalacam diyorsan alinir.Konsolun daha zamansiz bir sistem.Ben ps3/x360 i bile arada acip oynarim mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.